Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bilenlere bi sorum olacaktı ailemin yönlendirmesiyle istemediğim bi mesleğin son sınıfındayım üni 2. 2 senelik bi üniversite dış ticaret. ama ben hep hukuk alanında bişe okumak isterdim bu zamandan sonra bu istek gerçekleşebilirmi, acaba?
geç kalmak diye bir şey yok bence hayat devam ettiği sürece hayallerin sınırı yok.
öncelikle dış ticaret okuyorsanız bitirin bence çünkü bu zamana kadar olan emeğiniz boşa gitmemeli.
sonra tekrar üniversite sınavına girersiniz.kazanabilirseniz tabi hukuk okumanız güzel olur.
ama kazanamazsanız hukukla ilgili başka alanlarda hukula ilgili bölümler var.mesela kamu yönetimi gibi.
eğer sene kaybım olur sınavı da kazanamam bundan sonra diyorsanız
adalet meslek yüksek okulu var açıktan okuyabilirsiniz.hem bittiğinde adliye de falan çalışılabiliyor.
2 yıllık bir bölüm ve bitirenlerin büyük bir bölümünün işi var.
hem 4 yıl gibi zaman kaybetmezsiniz,hem açıktan okursunuz.hemde hukukla ilgili hayaliniz gerçekleşmiş olur.
başarılar.
bence bunu bitir öncelikle
etrafında muhtemelen sürekli herseyi eleştiren insanlar var, ben 2. üniversteyi okuyorum eşimin destegiyle, annemde dahil laf etmeyen kalmadı. bu yüzden bence;
2. üniversite kapsamında adalete başla aöfden
bu sırada bi yandan çalışıp bi yandan okursun 2 sene, sonra da dgs ile hukuka gecer tamamlarsın
iki türlü de 5 sene sürüyo, bu sene üniversite sınavına girmediğin için
bu şekli senn için daha rahat olur diye düşünüyorum, inşallah kazanırsın ama kazanamasan da işe devam eder bi yıl daha çalışırsın tekrar girersin
ama 2 yıl yüznden bişey kaybetmedin emin ol
çok sağolun sevindim valla, ama hocalarım hep çok geç kaldın diolardı
Ben de dış ticaretten bu dönem mezun olacağım inşallah.
Anladım ki bu işi yapamayacağım.21 yaşındayım ama ne olursa olsun ben de sınava gireceğim.
Meslek lisesi çıkışlı mısın bilmiyorum.Ben malesef öyleyim ve mat 2 de görmedim ama yine de birşeyler yapmak istiyorum.En azından ''denedim ama olmadı'' derim..
Hakkımızda hayırlısı.
evet canım bende meslek lisesi çıkışlıyım puanım yetiyodu anadoluya ama vermediler
Benim anca buna yetti.Gerçi ortalamam yüksekti bir süper liseye gidebilirdim tamamen benim hatam.Sanki kazandığım okula gitme mecburiyetim varmış gibi..
Şu da var; bir üniversiteye yerleşince aöbp puanları yarı yarıya düşüyormuş galiba.Moralim buna çok bozuldu.Zira puanlar yok yüksek.