• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu geç kaldım ?

didnil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
96
0
86
İzmir
arkadaşlar hepinize selam öncelikle.. kaç gündür düşünüyorum yapabilirmiyim diye şimdi ben açıköğretim edebiyat öğrencisiyim ilk yılım ilk hafta içiydi dersanem aniden iş teklifi geldi ve işe girdim haftasonlarıda çalıştım bu defa dersane kaldı 1 ay geciktim derslere.. bugün dersaneye gittim hafta sonuna aldırmak için hafta sonuda derslerı yokmuş :( yarın gidip kaydımı sildirip başka dersaneye kaydolcam ama şimdi 1ay gibi bi süre geç geç kaldım derslerde çok ilerdedirler yetişirmiyim tek korkum eski türkçe arapça yani onlar alfabeyi öğrenmişlerdir bense hiç bişe bilmiyorum..:( yapabilirmiyim sizce çok korktum benim durumumda olan varmı ..:( :uhm:

:enbuyukkk:

daha fazla vakit kaybetmeden detaylıca öğren bence.. daha da geç olursa zorlanırsın...

haklısın canım haklısın :( yarın kaydımı yaptırıp haftasonu derslerine gireceğim hemen ...:( ama ya olmazsa çokda istedim bu bölümü:(

bir ay çok büyük bir kayıp değil ki..
bir ay boyunca diğerlerinin iki katı çalışman gerekir belki ama yetişirsin dert etme.

telaş etmeden palnlı bir çalışmayla,önünde olan herkesi gçebilirsin bileee.....kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar hepinize selam öncelikle.. kaç gündür düşünüyorum yapabilirmiyim diye şimdi ben açıköğretim edebiyat öğrencisiyim ilk yılım ilk hafta içiydi dersanem aniden iş teklifi geldi ve işe girdim haftasonlarıda çalıştım bu defa dersane kaldı 1 ay geciktim derslere.. bugün dersaneye gittim hafta sonuna aldırmak için hafta sonuda derslerı yokmuş :( yarın gidip kaydımı sildirip başka dersaneye kaydolcam ama şimdi 1ay gibi bi süre geç geç kaldım derslerde çok ilerdedirler yetişirmiyim tek korkum eski türkçe arapça yani onlar alfabeyi öğrenmişlerdir bense hiç bişe bilmiyorum..:( yapabilirmiyim sizce çok korktum benim durumumda olan varmı ..:( :uhm:

:enbuyukkk:

Açıköğretim okuyan biri olarak fazla cesaretlendirici olmak istemem ama ben 2. sınıf öğrencisiyim son bir ay çok sıkı çalıştım ve derslerimi verebildim. Dersaneye hafta sonları gidersen, çok rahat bütün derslerinden geçebilceğini düşünüyorum sevgiler

bu bölümü bitirince öğrenmenlik yapılabiliyomu acaba ?1 ay çok büyük kayıp değil devam et tamamen boşlamaktan iyidir başarılar:)

1 ay çok uzun bi süre deilki canımmm.1 saat çalışcağına 2 saat çalışırsann kolaylıkla kapatabilirsinn arayı.yeterki istee.

daha fazla wakit kaybetmeden harekete geç ama

Moral bozmaaaaaaa.
Yaparsın haftasonuna aldır sen hele bi.
Kendine güven.
Dersler ağır olabilir ama sen de ağırlığını koyup gelirsin üstesinden.

canım benim eşim de aynı bölümde o Osmanlıca yı daha önce özel kurstan öğrenmişti zaten matbu harfeler çok kolay rahatlıkla öğrenirsin su gibi okumayı öğrenmesi de zaten 3 ayı geçmedi eşim eski yazılı kitap alım satımı da yapıyor ayrıca Osmanlıca Farsça kitaplar da basıyor tamamını da kendi yapıyor artık çok sıkıntın olursa özel ders veren var mı araştır canım Ankara da olduğumuzdan ızmir e yardım etmem zor ama eşimden yardımcı kaynak öğrenip sana isim yollarım özelden

canım geçkaldıysan bence umut yok benim oglum 2 hafta geç girdi yani 4 ders sonra inan bir ay oldu dersaneden çıkaralı 3 ay gitti başta formuleri ögrenmişler sonradan geri dönüş olmadı problemlerin hepsi formulere baglıydı arayı hiçbir şekilde kapamadılar ilgilenmediler boşa geçen 3 ay sonra degerli bir ögretmenimizin verdigi akılla özel ders aldırmaya başladım çocugum aldıgı 2 dersten sonra aldıgı sıfırı 3 yaptı gene benden söylemesi ancak düşün taşın karar ver

Back