Çok mu fazla ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Temiz olmak güzeldir ama siz abarmissiniz bu durumu. Deterjanın zararını geçtim tonlarca su israf ediyorsunuz. Size tavsiyem Trt belgeselde " su savaşları " adlı programı seyretmeniz. O programı seyredince kendimden utandım.

Inanki katlama ve utuleme derdi olmasa bende aynısını yaparım

bene üztümden çıkanı giymem bir daha, iç çamaşırı südyen hariç her gün değişir, kot ve pantolonları birkaç kez giyer öyle yıkarım ama üst giyim tek seferlik kullanırım. ama öyle herşeyide makinaya atıp yıkamam ya da çıkamayacak kadar oturmuş bir leke yoksa kıyafetlerde ektra ovalamam direk makineye atarım.
sizinki bence obsesif kompulsif bozukluk çünkü takıntı haline getirmişsiniz iç çamaşır üst giyim çorap bunlara okey ama gerisi abartı olmuş heelki toka yıkamak falan...
bnece bir psikoloğa gidin acilen..

Merhaba
Ben de almayi düsünüyorum ama ben de myom oldugu icin cok fazla kanamam olmasinin disinda büyük parcalar halinde geliyor.Bunun icin bana uygun olur mu bu secenek?

Normal degilsiniz hem kendinize hem topluma dunyaya dogacak cocuklariniza hayvanlara agaclara cigerlerinize zarar veriyorsunuz
Bu dunyadaki su kaynaklari sirf siz mutlu olun diye kirlenmemeli
Bahsettiginiz durum cok abarti ve kirlilikten sikayet ederken dunyayi kirletiyorsunuz.
Lutfen cevreye bu kadar hoyrat davranmayin
Olabildigince az kullanin temiz icerikli deterjan kullanmaya calisin

kendinize verdiginiz zarari gecelim, dogaya o kadar cok zarar veriyorsunuz ki.

iklim degisikligi ve dunyamizin bu sekilde davranmaya devam edersek kalan zamani hakkinda biraz bilinclenmeye calismaniz gerekir.

Bende çok yıkıyorum ve bütün çamaşırların renkleri atıyor çok moralim bozuluyor... Aldığım bir şeyi yıkamadan giymem... Benim çamaşırlarda giymekten değil yıkamaktan eskiyo... Bununla ilgili bi fikri olan varsa söylesin lütfen...

bu kadar deterjan yumusatici koah sebebi bence psikilojiden once sagligini dusun
bende 5 defa filan yikiyorum haftada cokmu diye dusunuyordum simdi
hasta olmadigini dusunuyorsan bile bence kisa bir gorusme yap buna en iyi dr karar verir

Davranislariniz normal degil.
5 dakika giymeyle camasir mi yikanir.
Temiz tisortu giyip markete gidip geldim diyelim kirliye falan atmam atamam pis falan da degilim
Atki sapka sal vs tek seferlik kullanimla yikanmaz
Yazik canina ,suya, elektrige,dogaya
Bu bir hastalik ilerlerse onunu alamazsin
Kesinlikle dr a gidin

hiç işiniz gücünüz yok heralde
Yok sanırım. Hafta ici her gün üniversitedeyim gündüzleri,akşamları devlet okulunda stajda öğretmenlik yapıyorum, hafta sonları sabahtan özel ders verip akşamları kpss kursuna gidiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…