Herkese iyi geceler, hatta iyi sabahlar. Canımı sıkan bir konuyu yazacağım, haksız olduğum nokta olacak biliyorum ama yine de çok mu hatalıyım kafam çok karışık.
İki senedir gelen ve ben tatillere gittiğimde kedilere bakan bir yardımcım var, dürüst, temiz ve pratik bir kadın. Beni en çok rahatlatan bir hafta şehir dışına çıktığımda gün aşırı kedilerime göz kulak olması oluyor.
Konuya gelirsek; bu yardımcım bir aya yakın memlekete gidecek. Kedisi için de bir süre eşi (izni ay ortasında başlayacakmış) kalan sürede de bir arkadaşları bakacaktı bu şekilde düşünüyordu. Ama ben bir bok yedim ve istersen bana getir dedim ve o da benim kedilere olan sevgimi bildiğinden balıklama atladı. (Bu arada aç parantez dört kedim var. ) Buraya kadar da sorun yok ama son gelişinde kedisinin kısır olmadığından haftada bir kızıştığını ve çok ama çok bağırdığını söyledi.
Hallederiz kafasındaydım ki kısır olmasa isterse dört kedi daha getirsin ben strese sokmadan alıştırmayı biliyorum AMA sürekli bağıran bir kediye bir ay nasıl bakacağımı bilmiyorum.
Bugün veterinerimize sordum çeşitli ilaçlar olduğunu söyledi ben de biliyorum zaten hormonal iğneler vs ama bu emanet bir kedi Allah korusun bir şey olursa vebalini alamam.
Özetle yarın sabah kabul etmememin daha iyi olacağını söyleyeceğim.
Bu şekilde bir daha kedilerime bakmayacağını da göze alıyorum (ücret karşılığı bakıyordu ama bakmak istemese anlarım) ama dört kedim var kızışmış ve sabahlara kadar bağıran bir kediyi gözüm yemiyor
Kızgın olmasa bir kediden ne zarar gelir ama kendisi söylüyor bağırıyor erkek kediler gibi diye.
Çok mu ayıp etmiş olurum yani aslında ayıbımın boyutunu düşünüyorum. Çok da üzülüyorum ama bugün kedimi çene altı apseleri için götürdüm, veteriner stres kaynaklı diyor. Kilosu 150 liralık mama yiyorsun, ilgi alaka sevgi full neyin stresi dolara mı üzüldün, bitcoinden mi battın
Yani evdekilere de kötülük etmek istemiyorum. Siz söyleyin napayım?