Dişi anladığım kadarıyla. Benim kedim de öğrencilik yıllarında kısırlasmamisti. Teeee mezun olduk, kedi doğum yaptı etti yaşlanınca kısırlaştırdi ev arkadaşım.
Öyle bağırması çağırması bilmemnesi her hafta olmaz ki. Hiç olur mu öyle sey? Eğer öyle olsa zaten kimse kısırlaştırmadan duramaz.
Senede iki üç hadi dört kere falan o döneme giriyor. O zamanlar bağırıyor ama hep değil, genelde ses çıkaran,ekolu bir nokta buluyor,orada bağıriyor:) sulanıyor kendisini yaliyor falan. Ergen gibi,cidden çok sinir bozucu . Ama kesinlikle her hafta tekrar eden bir süreç değil...
Ve başlayınca ciftlesmezse bir hafta on güne kalmadan kendi haline dönüyor. Öyle abartacak bir şey kesinlikle degil.
Ayrıca erkek olsa kendi kedilerine saldırır diye endişe edebilirsin ama dişi kedi, en fazla domalir domalir tahrik etmeye çalışır
ben yerinde olsam kendimi dolduracağıma alırım eve, ne olacak ki?
Erkek olsa vallahi anlicam, ortalığa lesss gibi bir koku püskürtüyor kiz bulmak için, zor çıkıyor evden falan. Ama dişi kediden bir şey olmaz.
Vallaha bak, tek kendi kedim de değil, öğrencilik yıllarında çok kediye ev açtım hiçbiri kısır değildi . Hiç de böyle sorunlar yasamadik