• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu acele sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm ben geçmiş ilişkilerimden şunu çıkardım. Evlenmeden önceki beraberliğim 5.5 yıl sürdü ve biz o kişiyle toplam 3 kez ayrılıp barıştık. Bu kdr yıl geçmesine rağmen,hala bnm beklediğim soruyu sormuyordu. Aramızda söz yaptık(Çok komik geliyor şimdi bunlar....).Ama artık bnm sabrım tükenmişti... Ayrılacağımı söylediğim gün onun kafasında herşey çark etti ve evlenme teklifi etti.Tabii ki kbl etmedim ve ayrıldım.ıyi ki de ayrılmışım. Eşimle 10 aylık bir beraberlikten sonra evlendik. ınan bana bir erkek seni oyalıyorsa ondan bir hayır gelmez...

Cnm ben geçmiş ilişkilerimden şunu çıkardım. Evlenmeden önceki beraberliğim 5.5 yıl sürdü ve biz o kişiyle toplam 3 kez ayrılıp barıştık. Bu kdr yıl geçmesine rağmen,hala bnm beklediğim soruyu sormuyordu. Aramızda söz yaptık(Çok komik geliyor şimdi bunlar....).Ama artık bnm sabrım tükenmişti... Ayrılacağımı söylediğim gün onun kafasında herşey çark etti ve evlenme teklifi etti.Tabii ki kbl etmedim ve ayrıldım.İyi ki de ayrılmışım. Eşimle 10 aylık bir beraberlikten sonra evlendik. İnan bana bir erkek seni oyalıyorsa ondan bir hayır gelmez...

aynen canım benım de eskıden beraberlıgım olmuştu ve onla sonucuna varamadı diye çok tedirginim sürekli, şimdi henuz bu kadar zaman geçti ancak daha da geçebilir ve sessz kalabilirim oyalayıp oyalamadığını henüz çözemedim ama öyle bir şey oluyorsa zaten sessiz kalmayacağıma eminim. bakalım bir. :emir_bebek:

evlenmek için acele etme derim ben. bekle bakalım sen seçilen değil seçen olmalısın en başta bunu kendin kabul etmen lazım. ben istiyorum ama beni oyalıyormu diye düşünme. bırak o istesinde sen oyala kendini şimdiden salma öyle. ben eşimle 3sene çıktım, 1 sene nişanlı kaldım ve evlenenmem belli bile değildi ama biranda herşey tamamlandı evlendik. önce sakın ona evlenecekmiyiz benimle evlenicekmisin gibi sorular sorma senin dünden razı olduğunu bilmesine gerek yok.

evet canım, sen bilirsin ben bir kere sordum aldım cevabımı gerısı benı ılgılendırmez dıye dusunuyorum artık.

ben ilk konuşmaya başladığımızda evliliği hiç düşünmüyordum 2sene sonra evleniriz diyodum aynı yerdeydik zaten hergün saatlerce beraberdik sonra dedik akşamları çıkamıyoruz rahat rahat gezmek var seni eviden rahatca alıp bırakmak istiyorum dedi bende ozaman söz yapalım rahatca gezeriz dedim tamamen gezmek için 4.aydaydık daha çıkmaya başlayalı...aileside kapalı falan istiomuş bana bir ay ver dedi aileme kabul ettirim dedi neeeeeee dedim 1 aymı 1 ay sonra kabul etmeseler beni sepetlicekmisin dedim asla dedi babane ben bir ay beklemem böyle muamamlı dedim ayrılıyoruz ozaman dedim o gün konuştu haftaya annesi geldi... kaydirigubbakcemile4

benım tamı tamına 3 yıl surdu canım flört donemım.ama bak sımdı evlıyız.ustelık bız ayrı sehırlerdeydık.ve bırbırınıze yenıden bı sans verdıysenız sonuna kadar bekle derım ben.bırbırınıze nasıpsenız zaten olucaktır.su an olayları akısına bırak derım usteleme.

benım tamı tamına 3 yıl surdu canım flört donemım.ama bak sımdı evlıyız.ustelık bız ayrı sehırlerdeydık.ve bırbırınıze yenıden bı sans verdıysenız sonuna kadar bekle derım ben.bırbırınıze nasıpsenız zaten olucaktır.su an olayları akısına bırak derım usteleme.

evet tatlım, bız yıne bırlesebıldıysek demekkı belkı bırbırımıze nasıbız o yuzden ustemıycem,
kader kısmet deyıp gecıstırıcem yani hazırda ıstıyor olmamı bılmesıne de gerekyok
kısmet dıycem olucaksa olur zaten zamana bırakıcam

bır de kısıtlamalar konusunda benım de aılem bazı seylerı kısıtlıyor ama bazılarını yani aksam cıkabılıyorum ama mesela yazın denıze falan gıdemıycem ya da kalmaya gıdemıyorm bunun gıbı konular var, belkı bunlar daha dızginleyıcı olabılır, onun harıcınde aksam cıkamasam daha hızlı olacaktı muhtemelen ama bu sekılde değil. aksam cıkmama bazen ızın vermıyorlar nadiren.

iş olucaga varıyor ne kdar ugrassak da aslında o yuzden de umursamaamalıyım bılıyorum.

kızlar tesekkurlr hepınıze ayrı ayrı tesk attım,
şimdi bugün ben patladım wallahi msnde yazdım ki böyle böyle benı kırdın dedım,
o da bır metal parcası yuzunden benı kırıyorsun sözume guvenmıyorsun dedı,
sonra işte konu konuyu açtı, düğün ıcın para lazım ona bakıyorum dedı lısteler aldım dedı, bır düğün yerı bakmıstık cunku sonra ses gelmedı ondan, oraya bakmıs para lazım ve daha erken dedı iki durum da var dedi.
ben sana guvenmesem cıkmazdım senle dedım, ama o metal parcasını takmak ıcın gelmeyecekler ve tarıh de veremıyor ama bana guven sana deger verıyorum cıddıyım dıyor.

ben de sevıyorum sonucta, kader kısmet bunla olmaz baskasıyla olur belkı bılınmez hıc ama işte sımdı ıyı olması gerekıyorsa ıyı olsun, bos yere bıtırmek ıstemıyorum. zaten bılıyorum kı kaderım kısmetım neyse ondan ötesı olmayacak ne zorlamayla olur ne de degısır ne yazmıssa onu yasıycam ..

tarih marıh de vermedı söz möz de demıyor ama para ve zaman dıyor bu da sanırım cok genckıza soylenen bır sey. .....
sanırım..

Canım öncelikle neden sen tarih bekliyorsun evlilik muhabbetini sürekli açan taraf oluyorsun? O sana lütfen evlen benimle diye yalvarsın ya, erkekleri bu kadar havaya sokmayın lütfen. 27 çok bir yaş değil ki, aynı yaştayız, acele etme herşey olacağına varır.
Ama benim nacizhane fikrim, bundan sonra her zaman davrandığından farklı davranman. Şu an da evliliği düşünmüyorum bana uygun değil falan de bakalım ne diyecek ne yapacak. Belki de senden evlenmek istediğin elektriğini aldıkça korkuyordur.

Cnm ben geçmiş ilişkilerimden şunu çıkardım. Evlenmeden önceki beraberliğim 5.5 yıl sürdü ve biz o kişiyle toplam 3 kez ayrılıp barıştık. Bu kdr yıl geçmesine rağmen,hala bnm beklediğim soruyu sormuyordu. Aramızda söz yaptık(Çok komik geliyor şimdi bunlar....).Ama artık bnm sabrım tükenmişti... Ayrılacağımı söylediğim gün onun kafasında herşey çark etti ve evlenme teklifi etti.Tabii ki kbl etmedim ve ayrıldım.İyi ki de ayrılmışım. Eşimle 10 aylık bir beraberlikten sonra evlendik. İnan bana bir erkek seni oyalıyorsa ondan bir hayır gelmez...

canım harfı harfıne katılıorum sana bı erkek oyalıyorsa senı demekkı cıddı degıldır ama gercekten cıddıyse 4-5 aydan sonra amacını bellı edıoo..

ben ilk konuşmaya başladığımızda evliliği hiç düşünmüyordum 2sene sonra evleniriz diyodum aynı yerdeydik zaten hergün saatlerce beraberdik sonra dedik akşamları çıkamıyoruz rahat rahat gezmek var seni eviden rahatca alıp bırakmak istiyorum dedi bende ozaman söz yapalım rahatca gezeriz dedim tamamen gezmek için 4.aydaydık daha çıkmaya başlayalı...aileside kapalı falan istiomuş bana bir ay ver dedi aileme kabul ettirim dedi neeeeeee dedim 1 aymı 1 ay sonra kabul etmeseler beni sepetlicekmisin dedim asla dedi babane ben bir ay beklemem böyle muamamlı dedim ayrılıyoruz ozaman dedim o gün konuştu haftaya annesi geldi... kaydirigubbakcemile4

sende az cadı deılmıssın :roflol::roflol:

evet tatlım, bız yıne bırlesebıldıysek demekkı belkı bırbırımıze nasıbız o yuzden ustemıycem,
kader kısmet deyıp gecıstırıcem yani hazırda ıstıyor olmamı bılmesıne de gerekyok
kısmet dıycem olucaksa olur zaten zamana bırakıcam

bır de kısıtlamalar konusunda benım de aılem bazı seylerı kısıtlıyor ama bazılarını yani aksam cıkabılıyorum ama mesela yazın denıze falan gıdemıycem ya da kalmaya gıdemıyorm bunun gıbı konular var, belkı bunlar daha dızginleyıcı olabılır, onun harıcınde aksam cıkamasam daha hızlı olacaktı muhtemelen ama bu sekılde değil. aksam cıkmama bazen ızın vermıyorlar nadiren.

iş olucaga varıyor ne kdar ugrassak da aslında o yuzden de umursamaamalıyım bılıyorum.

aynen guzelım.bu arada aılene de kızma kısıtlamalar ıcın.bence en dogrusunu yapıolar.arada bı ıyıdır bole.her ıstedıgınde gorusemedıgınız ıcıcn bu senı daha da ulasılmaz ve vazgecılmez yapar.uzerıne daha bı duser.daha bı duyarlı daha bı tutkulu baglanır sana.her ıstedgınde onunla olamadıgın ıcın zor kız sen olursun bu senı daha da cekıcı yapar onun gozunde.sana sımdıden bol sanslar tatlım :delphin:

Back