E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ßence çok acele etme cnm yavaş yavaş yaklaş olaya hemen tarih vermek onun içinde kolay olcağını sanmıyorum :1rolleyes: ßirßirinize qüveniniz tamsa zaten senide seviyosa o zaten kendisi açar evlilik ve tarih konusunu sen bence sabırla bekle yerimseniben
Kızlar bir derdim var köşesine açmalı olabilirdim aslında dert gibi duruyor ama aslında benim sorunum daha ziyade siz yeni evleneceklerin anlayacagı cinsten ve başka evlenecek kızlara da yardımı dokunabilir diye düşünüyorum.
benim eski bir birlikteliğim oldu 3 sene ve evlilik vaadiyle kandırıldım sonra terkedildim, çok üzüldüm arkasından, sonra benim bu sevdiğimle tanıştım ama bir takım sebeplerden ayrıldık.
yıllar geçti yeniden çıkıyoruz ve henüz 3 ay oldu şu an öyle telaşlıyım ki, evlilik konusu açıldı diye tarih vermesini istedim eve gelin olmadı aramızda söz takalım dedim fakat sevgilim bundan kaçındı, benim sözüm sana yetmiyor mu diyor. durumları toparlayalım da demişti ama maddi yönden değil de daha ziyade benle ilgili kararsızlık çektiğini düşünüyorum, yani henüz kafasında benle evlenme fikri netleşmedi bana kalırsa...
şimdi sizin ilişkilerinizde genel olarak flört edip sonra nişan söz evresi geçirmişsiniz, ben de kader kısmet diyerek devam mı etmeliyim evlenmeyecekse ayrılayım diyorum ama evleneceğini söylüyor :ecrin_bebek:
sizin flört sürelerinizi de söyler örnek verirseniz sevinirim. öpücükkler..
suan sadece bıraz kafanı dınle ararsa konus ve hıc evlılıkten bahsetme..ıkı uc ay ıcındede baktın tık yok daha fazla ılerletmeden bıtır..
cunku bı ınsan neyse odur degıstıremezsın hanı demıssınya 3 sene once terkedıldıgım kısıyle yenıden beraberız dıe..
hıc kımseyı bılemezsın sonucta belkıde karsı taraf heyecan arıodur ölesıne takılıodur..
he böle bıle olsa kendını uzme sakın..Şeniz
neden bu kdr heveslısın anlamıyorum ben
bırak o karar versın ve sana sölesınnn ..
yanlış anlamışsın, terkedıldım ondan ayrıldım bu baskası,
demek ondan dolayı ayrıl dedın
cnm evet o yzuden demıstım ayrıl dıe pardon..
cnm ama bak bı yzuuk ıcın bı metal ıcın dıo ya hanı bak bu söze dıkkat et anlatabıldınmı bı erkek ıkı sey ıcın bunu der ya cıddıyetsızdır yada zaman kazanmaya calısıodu yanı yanlıs anlama sneı tanımaya calısıodur ne ıcın dedıgını bılemıorum ama bence yınede dıkkatlı olmalısın fazlada yzu verme ustunede gıtme
Kızlar bir derdim var köşesine açmalı olabilirdim aslında dert gibi duruyor ama aslında benim sorunum daha ziyade siz yeni evleneceklerin anlayacagı cinsten ve başka evlenecek kızlara da yardımı dokunabilir diye düşünüyorum.
benim eski bir birlikteliğim oldu 3 sene ve evlilik vaadiyle kandırıldım sonra terkedildim, çok üzüldüm arkasından, sonra benim bu sevdiğimle tanıştım ama bir takım sebeplerden ayrıldık.
yıllar geçti yeniden çıkıyoruz ve henüz 3 ay oldu şu an öyle telaşlıyım ki, evlilik konusu açıldı diye tarih vermesini istedim eve gelin olmadı aramızda söz takalım dedim fakat sevgilim bundan kaçındı, benim sözüm sana yetmiyor mu diyor. durumları toparlayalım da demişti ama maddi yönden değil de daha ziyade benle ilgili kararsızlık çektiğini düşünüyorum, yani henüz kafasında benle evlenme fikri netleşmedi bana kalırsa...
şimdi sizin ilişkilerinizde genel olarak flört edip sonra nişan söz evresi geçirmişsiniz, ben de kader kısmet diyerek devam mı etmeliyim evlenmeyecekse ayrılayım diyorum ama evleneceğini söylüyor :ecrin_bebek:
sizin flört sürelerinizi de söyler örnek verirseniz sevinirim. öpücükkler..
bence de senle evlilik fikri kafasın da netleşmemiş.eğer netleşseydi.en azından kendi aranızda bir yüzük takmayı teklif edebilirdi sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?