çok mu acele sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar bir derdim var köşesine açmalı olabilirdim aslında dert gibi duruyor ama aslında benim sorunum daha ziyade siz yeni evleneceklerin anlayacagı cinsten ve başka evlenecek kızlara da yardımı dokunabilir diye düşünüyorum.
benim eski bir birlikteliğim oldu 3 sene ve evlilik vaadiyle kandırıldım sonra terkedildim, çok üzüldüm arkasından, sonra benim bu sevdiğimle tanıştım ama bir takım sebeplerden ayrıldık.

yıllar geçti yeniden çıkıyoruz ve henüz 3 ay oldu şu an öyle telaşlıyım ki, evlilik konusu açıldı diye tarih vermesini istedim eve gelin olmadı aramızda söz takalım dedim fakat sevgilim bundan kaçındı, benim sözüm sana yetmiyor mu diyor. durumları toparlayalım da demişti ama maddi yönden değil de daha ziyade benle ilgili kararsızlık çektiğini düşünüyorum, yani henüz kafasında benle evlenme fikri netleşmedi bana kalırsa...

şimdi sizin ilişkilerinizde genel olarak flört edip sonra nişan söz evresi geçirmişsiniz, ben de kader kısmet diyerek devam mı etmeliyim evlenmeyecekse ayrılayım diyorum ama evleneceğini söylüyor :ecrin_bebek:

sizin flört sürelerinizi de söyler örnek verirseniz sevinirim. öpücükkler..

Son düzenleyen: Moderatör:
ßence çok acele etme cnm yavaş yavaş yaklaş olaya hemen tarih vermek onun içinde kolay olcağını sanmıyorum :1rolleyes: ßirßirinize qüveniniz tamsa zaten senide seviyosa o zaten kendisi açar evlilik ve tarih konusunu sen bence sabırla bekle yerimseniben

ayrılmayayım mı acaba? kafamçokkarıştı

ikinci bir topic açmışsın kolonya; hemen hemen konular aynı.....Ben sana şunu söylim gördüğüm kadarıyla her genc kız gıbı evlenemyı ıstıyosun sen de..ama evlılık evlılık ıcın yapılmasın...belkı karsıma kımse cıkmaz evleneyım dıosun..şimdi bı kere ;sen bu adamı cok cok sevsen acaba ayrılsammı demessınn,direkt ayrılmassınn, sabredersın....eger bu şekılde ılıskı yurutmek sana zor gelıosa ;dha dogrusu acaba oyalıomu benı, yasımda bı yandan gecıo, benı bırakırsa dıye dusunuosan .Bu sorular varsa bence dırekt ayrıl ve zamanını,beynını bu sorularla mesgul edene kadr ,senın sıtedıgın gıbı sana dırekt yüzük takacak o mantıklı adamı bul;derim ben...tabı varsayımlara gore yazdım ben, sevıyorsan sevmıyorsan gibi yani,sen kendını bılıosun ona göre haraket et...yasın 27 çok deme bakarsın bı sene sora bı baskasyla evlenmıs olursn kısmet bu işler

bence sevgilini sen daha iyi tanidigin icin eminimki suanki hareketlerinden fark ediyosundur seni gercekten sevip sevmedigini..
bence ona göre karar ver..

Bence konuyu yanlış yere açmışsın güzelim bir derdim var topiğini kullansan eminim daha çok yardım alırsın

Son düzenleme:
kolonya hareketlerini ölç tart bunu en iyi sen anlarsın, hiç bir engeli olmadığı halde bekliyorsa ya senden emin değildir ya da evlilikten...

Biz 4 seneye yakındır çıkıyoruz ve önümüzde askerlik gibi bir engel var...

cnm demıssınya sızde ılıskınızden ornek verın dıe cnm ben ılk once kendı ılıskımı kısaca anlatıcam sana arkadas ortamında tanıstık maıllesırken bı baktık cıkıoruz vss derken ıkı ay sonra evlılık teklıf ettı tek taş almıstı..ama tabı benım tanıdıgım kısı onun arkısıydı ve nısanlımı ıyı tanıodu 6 senelık arkadasıydı sonucta..o yuzden bırbırımızede asıktık ondan dolayı erken geldı teklıf.ve bana evlenme teklıf ettıgınde bana her bısıyını anlattı..
yanı şölekı evlılılle ılgılı dusuncelerını anlattı aılesınden bahsettı teklıfı kabul ettıgımde annesıyle tanıstıracagını anlattı..cok guven verdı bana sonrada zaten aılesıyle tanıstık ve sonrasında sözumuz oldu..

en öenmlısı ne bılıomusun karsındakı kısıye olan guven önemlı bıde kendısını aılene sevdırmesı bızım aılede askımı sevmeyen yoktur buyugunden kucugune hepsı sevıo ve bunu bana evlenme teklıf ettıgındede solemıstı bakıorumda tum sözlerınıde tuttu..

cnm sımdı bısı solemek ıstıorum sen karsı tarafa cok ılgılısın cok sevıosun hatta asıksın o yzudende kafanı kurcalıosun acaba olurmu vss tabı bı yandan da kesın olsun dıosun..
karsı taraf sneın sevgını anlamıs o yuzden rahat davranıo hepsı bu..
sana tavsıyem cok fazla kendını yeme yanı bu neden bole yapıo neden ıste bana evlenme teklıf etmıo yoksa cıddıyetsızmı tum bu sorularla kendını yıpratırsın ve sonu husran olur üzülürsün..
suan sadece bıraz kafanı dınle ararsa konus ve hıc evlılıkten bahsetme..ıkı uc ay ıcındede baktın tık yok daha fazla ılerletmeden bıtır..
cunku bı ınsan neyse odur degıstıremezsın hanı demıssınya 3 sene once terkedıldıgım kısıyle yenıden beraberız dıe..
hıc kımseyı bılemezsın sonucta belkıde karsı taraf heyecan arıodur ölesıne takılıodur..
he böle bıle olsa kendını uzme sakın..Şeniz

kızlar tesekkurlr hepınıze ayrı ayrı tesk attım,
şimdi bugün ben patladım wallahi msnde yazdım ki böyle böyle benı kırdın dedım,
o da bır metal parcası yuzunden benı kırıyorsun sözume guvenmıyorsun dedı,
sonra işte konu konuyu açtı, düğün ıcın para lazım ona bakıyorum dedı lısteler aldım dedı, bır düğün yerı bakmıstık cunku sonra ses gelmedı ondan, oraya bakmıs para lazım ve daha erken dedı iki durum da var dedi.
ben sana guvenmesem cıkmazdım senle dedım, ama o metal parcasını takmak ıcın gelmeyecekler ve tarıh de veremıyor ama bana guven sana deger verıyorum cıddıyım dıyor.

ben de sevıyorum sonucta, kader kısmet bunla olmaz baskasıyla olur belkı bılınmez hıc ama işte sımdı ıyı olması gerekıyorsa ıyı olsun, bos yere bıtırmek ıstemıyorum. zaten bılıyorum kı kaderım kısmetım neyse ondan ötesı olmayacak ne zorlamayla olur ne de degısır ne yazmıssa onu yasıycam ..

tarih marıh de vermedı söz möz de demıyor ama para ve zaman dıyor bu da sanırım cok genckıza soylenen bır sey. .....
sanırım..

darılma ama sen tam işini bilen bı erkege rastlamıssın..

valla ben olsam böle bırı dese hıc guvenmezdım kı kendıne guvenmıor bence cnm o yarın bıgun evlenmeye kalktıgınızda onada akrsı olcuak bı ımzaya mı guveneceksın sevıosan dıcek böle sev..
ben bu tarz erkeklerı hıc sevmıorum hıcte guvenmıorum bu benım şahsi görusum cnm dıkkatlı ol bence..

neden bu kdr heveslısın anlamıyorum ben

bırak o karar versın ve sana sölesınnn ..

...........

Son düzenleyen: Moderatör:

yanlış anlamışsın, terkedıldım ondan ayrıldım bu baskası,
demek ondan dolayı ayrıl dedın

yanlış anlamışsın, terkedıldım ondan ayrıldım bu baskası,
demek ondan dolayı ayrıl dedın

cnm evet o yzuden demıstım ayrıl dıe pardon..

cnm ama bak bı yzuuk ıcın bı metal ıcın dıo ya hanı bak bu söze dıkkat et anlatabıldınmı bı erkek ıkı sey ıcın bunu der ya cıddıyetsızdır yada zaman kazanmaya calısıodu yanı yanlıs anlama sneı tanımaya calısıodur ne ıcın dedıgını bılemıorum ama bence yınede dıkkatlı olmalısın fazlada yzu verme ustunede gıtme

Evet cnm,
zaten tum dedıklerınden, benımkının dedıgın gıbı bı sebebı oldugunu yani zaman kazanmaya calıstıgını anladım
ben 3 ay oldu daha az oldu erken dıye bagrınıp duruyor,

benım hakkımda az daha dusunmeye ıhtıyacı olabılır cok ustune varmıycam artık bende normal yasıycam ılıskımı sonunda hepsı kadere baglanıyor cunku bakalım hayırlısı cnm hepımıze.. kaydirigubbakcemile5

Ay ben çok kötü bir örneğim ama yine de söyliyim. Eşimle çıkmaya başladığımız dönemlerde ben asla evlenmem 2-3 sene düşünmüyorum diyordum, kendimize gelelim yeni mesleğe atıldık falan filan.. O ise ilk günden beri benimle evlenmeyi hayal ettiğini söyledi. Sonra ne olduysa oldu yıldırım aşkı hızla ilerledi günün nerdeyse 12 saati beraberdik. Sonunda beraber uyanmak istediğimizi karar verip, 3 ay sonunda evlendik. Erkek niyetliyse bence kaçmaz adım atmaktan. Bence kararsızlık yaşıyor karşındaki. Çok üstüne varma evet ama biraz da tavrını ortaya koy. Sevgiler...

bence de senle evlilik fikri kafasın da netleşmemiş.eğer netleşseydi.en azından kendi aranızda bir yüzük takmayı teklif edebilirdi sana.

bence de senle evlilik fikri kafasın da netleşmemiş.eğer netleşseydi.en azından kendi aranızda bir yüzük takmayı teklif edebilirdi sana.

evet herkesınkı farklı sızın ılıskınızde 3ayda takılmıs yuzuk
bakalım aynı hızla mı bebek oluyor bunun gıbı aslında,
bazısı 5sene bebek beklıyor bazısının hemen oluyor belkı bu oran gıbı bır orandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…