Cok mu abes bişey yapıyorum ben?

Ne alakası var ya? Çalış çalışma çocuklu kadının imkanı varsa arabası olacak. Hayırlı olsun bu arada.

Yorumlarınızı okuyunca nasıl mutlu oldum.. Bu insanlar adamın psikolojisini bozar gercekten... Destegınız için tesekkurler.
Siz müsade ederseniz insanlar psikolojinizi elbette bozar, bence neden sizin psikolojinizi bozabiliyorlar biraz bunu düşünün. Biz müsade etmesek kimse kimsenin canını sıkamaz. Sadece size söylemiyorum bu herkes için geçerli bişi. Bu karşı tarafa koz vermekle ilgili.

fesatlığın bu kadarı. benzin parasını kocan ödiycek tabi. ne demek calismiyorsun, etmiyorsun. Bayılıyorlar kendinde olmayanın baskasında da olmıycak olmasına. dinleme kimseyi

yakın çevrene bizlerden bol bol selam söyle canım :KK62: ister at alırsın ister araba.asıl araba sana lazım.çocuğun varmış hastalık sağlık var,alışveriş vs herşeye lazım bi kadına.şuan arabamız yok ama olsa eşimden fazla bana lazım olur kesin.şimdiden hayırlı uğurlu olsun araban.Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin:KK68:

Hayır tabi ki
Öyle bir imkan varsa alın arabanızı
gezin çocuklarınızla
çalışmıyor olabilirsiniz
benzini de koyacak eşiniz para da verecek elbette

Merhaba kızlar. 26 yasında 2 kucuk çocuk annesiyim. Calısmıyorum. Gerek cocukların okulu olsun gerek gidecegım her hangı bir yer olsun esım goturecegı zaman bin türlü laf soyler. Bu kadar işimin arasında goturuyorum dıe homurdanır. Bnde artık bu durumdan bunaldım. Annem bi miktar para vermıstı, onun uzerıne 3 tane bileziğimi bozdurup katıp sraba alalım bana dıe teklifte bulundum esıme. O da kabul etti. Bnde bunu yakın cevremle paylastım.. Soyledıklerıne bakar mısınız... Aaaa sen napcan ki arabayı. Calısmıyosun etmiyosun. İşe gitme derdinde yok.. Benzin parasını da esın verecek ne gerek var ki bilmem ne.. Bunları soyleyenlerde yakın cevrem. :KK43: insanların sozlerini çok kafama takıorum. Sevinç falan kalmadı. Doğru, ben calısmıyorum, ne yapıcam ki arabayı dıe dusunmeye basladım. Oyle bi soylüolar ki calısmayan kendi benzin parasını kendi veremeyecek durumda olan birinin araba alması sacmalıktan baska bişey degıl. Sizde mi oyle dusunuyorsunuz
Araba aldiginizda ilk hayirli olsuna gelecek olanlar onlar ve arabaya ilk binmek isteyenler yine onlar olacak canim

eger onlar icin yasiyorsan bilemem ama inan cok sacma al ve kazasiz belasiz kullan arabani.kendi isini kendin yap.esinde olsa muhtac olma ALLAH tan baska kimseye.

Canım ben daha iyi niyetli bir yaklaşımla bir eve 2 aracın çok olduğu görüşündeyim. Masrafıydı bakımıydı uğraştırır. Vallahi kıskanmıyorum bana da bozulma. Lol

Merhaba kızlar. 26 yasında 2 kucuk çocuk annesiyim. Calısmıyorum. Gerek cocukların okulu olsun gerek gidecegım her hangı bir yer olsun esım goturecegı zaman bin türlü laf soyler. Bu kadar işimin arasında goturuyorum dıe homurdanır. Bnde artık bu durumdan bunaldım. Annem bi miktar para vermıstı, onun uzerıne 3 tane bileziğimi bozdurup katıp sraba alalım bana dıe teklifte bulundum esıme. O da kabul etti. Bnde bunu yakın cevremle paylastım.. Soyledıklerıne bakar mısınız... Aaaa sen napcan ki arabayı. Calısmıyosun etmiyosun. İşe gitme derdinde yok.. Benzin parasını da esın verecek ne gerek var ki bilmem ne.. Bunları soyleyenlerde yakın cevrem. :KK43: insanların sozlerini çok kafama takıorum. Sevinç falan kalmadı. Doğru, ben calısmıyorum, ne yapıcam ki arabayı dıe dusunmeye basladım. Oyle bi soylüolar ki calısmayan kendi benzin parasını kendi veremeyecek durumda olan birinin araba alması sacmalıktan baska bişey degıl. Sizde mi oyle dusunuyorsunuz
Bu işler maddiyat ile alakalıdır .Benzinini ,kaskosunu,bakımını üstlenmekte kocanız zorlanmayacaksa çalışıp çalışmamanız sıkıntı değil.

2 cocuk sahibisiniz,esiniz her dk yaninizda degil.acil bisey olur,ya da yarin bigun hibi kurslarina gitmek ister cocuklar.ozaman siz goturup getirirsiniz.
alin bence esinizde destek cikmisken.
takmayin etrafi konusup dursunlar.

gidin alın arabanızı, çocuklarınızla fellik fellik gezin kime ne ayol... çekemeyenlerde çatlasın kıskançlıklarından.. takmayın kafanıza...

Çekemiyorlar..al eşini ikna etmİşken bir zahmet masraflarını ödesin eşinde. Çocukla çok zor oluyor, benim eşim gık demez getirme götürme konusunda ama ben de istiyorum araba. Ev hanımıyım hiç te düşünmem valla çalışmıyorum da nasıl arabam olur diye bal gibi de olur. Ama ben daha eşimi ikna edemedim:)

valla araba güzel şey vesselam ama sıkıntısı büyük oluyor. ben aldım almasaydım keşke . tamam hergün otobuslerde surunmekten iyidir ama cidden büyük sıkıntı. yanlış anlamayın beni almak istiyosanız heves ediyosanız alın ama arabayı aldıgınızda bişey oldugunda kaza vs. gibi insanın zoruna gidiyor. ben 1 sene oldu alalı dügünümden önce satıcam. masrafı bitmio . gazıydı benziniydi suyuydu bakımıydı nerden baksan gaz benzin haric 1 yılda 3 milyardan fazla harcama yaptım. ama araba kullanma keyfi de bi başka oluyor. :KK14: siz bilirsiniz yinede. ama yakın çevrende seni çekememiş. o yuzden oyle yorum yapmışlar. kendiniz üstesinden gelirim derseniz alın .

:KK67: kimseyle hayalini paylaşmayacaksın arkadaş. herkesin yaptıktan sonra haberi olacak. etraf karnı bozuk, fesat insanlarla dolu. hayret bişey

X