- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- Konu Sahibi pamukannesi
çekememişler onlar
kime neymiş
al arabanı fılfır fıldır gez
kime neymiş
al arabanı fılfır fıldır gez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin ve sen böyle karar verdiğseniz, hiçkimseyi alakadar etmez canım. Hem sen evde oturmuyorsun, ikinizin olan evlatlarınızı büyülüyor hepinizin ihtiyaçlarını gideriyorsun. Araba sadece dışarda çalışan insanlarda olabilir diye bir kanunmu var acabaaaaMerhaba kızlar. 26 yasında 2 kucuk çocuk annesiyim. Calısmıyorum. Gerek cocukların okulu olsun gerek gidecegım her hangı bir yer olsun esım goturecegı zaman bin türlü laf soyler. Bu kadar işimin arasında goturuyorum dıe homurdanır. Bnde artık bu durumdan bunaldım. Annem bi miktar para vermıstı, onun uzerıne 3 tane bileziğimi bozdurup katıp sraba alalım bana dıe teklifte bulundum esıme. O da kabul etti. Bnde bunu yakın cevremle paylastım.. Soyledıklerıne bakar mısınız... Aaaa sen napcan ki arabayı. Calısmıyosun etmiyosun. İşe gitme derdinde yok.. Benzin parasını da esın verecek ne gerek var ki bilmem ne.. Bunları soyleyenlerde yakın cevrem. insanların sozlerini çok kafama takıorum. Sevinç falan kalmadı. Doğru, ben calısmıyorum, ne yapıcam ki arabayı dıe dusunmeye basladım. Oyle bi soylüolar ki calısmayan kendi benzin parasını kendi veremeyecek durumda olan birinin araba alması sacmalıktan baska bişey degıl. Sizde mi oyle dusunuyorsunuz
ne alakası var canım ya,Merhaba kızlar. 26 yasında 2 kucuk çocuk annesiyim. Calısmıyorum. Gerek cocukların okulu olsun gerek gidecegım her hangı bir yer olsun esım goturecegı zaman bin türlü laf soyler. Bu kadar işimin arasında goturuyorum dıe homurdanır. Bnde artık bu durumdan bunaldım. Annem bi miktar para vermıstı, onun uzerıne 3 tane bileziğimi bozdurup katıp sraba alalım bana dıe teklifte bulundum esıme. O da kabul etti. Bnde bunu yakın cevremle paylastım.. Soyledıklerıne bakar mısınız... Aaaa sen napcan ki arabayı. Calısmıyosun etmiyosun. İşe gitme derdinde yok.. Benzin parasını da esın verecek ne gerek var ki bilmem ne.. Bunları soyleyenlerde yakın cevrem. insanların sozlerini çok kafama takıorum. Sevinç falan kalmadı. Doğru, ben calısmıyorum, ne yapıcam ki arabayı dıe dusunmeye basladım. Oyle bi soylüolar ki calısmayan kendi benzin parasını kendi veremeyecek durumda olan birinin araba alması sacmalıktan baska bişey degıl. Sizde mi oyle dusunuyorsunuz
Merhaba kızlar. 26 yasında 2 kucuk çocuk annesiyim. Calısmıyorum. Gerek cocukların okulu olsun gerek gidecegım her hangı bir yer olsun esım goturecegı zaman bin türlü laf soyler. Bu kadar işimin arasında goturuyorum dıe homurdanır. Bnde artık bu durumdan bunaldım. Annem bi miktar para vermıstı, onun uzerıne 3 tane bileziğimi bozdurup katıp sraba alalım bana dıe teklifte bulundum esıme. O da kabul etti. Bnde bunu yakın cevremle paylastım.. Soyledıklerıne bakar mısınız... Aaaa sen napcan ki arabayı. Calısmıyosun etmiyosun. İşe gitme derdinde yok.. Benzin parasını da esın verecek ne gerek var ki bilmem ne.. Bunları soyleyenlerde yakın cevrem. insanların sozlerini çok kafama takıorum. Sevinç falan kalmadı. Doğru, ben calısmıyorum, ne yapıcam ki arabayı dıe dusunmeye basladım. Oyle bi soylüolar ki calısmayan kendi benzin parasını kendi veremeyecek durumda olan birinin araba alması sacmalıktan baska bişey degıl. Sizde mi oyle dusunuyorsunuz
hayır ya ne alakaMerhaba kızlar. 26 yasında 2 kucuk çocuk annesiyim. Calısmıyorum. Gerek cocukların okulu olsun gerek gidecegım her hangı bir yer olsun esım goturecegı zaman bin türlü laf soyler. Bu kadar işimin arasında goturuyorum dıe homurdanır. Bnde artık bu durumdan bunaldım. Annem bi miktar para vermıstı, onun uzerıne 3 tane bileziğimi bozdurup katıp sraba alalım bana dıe teklifte bulundum esıme. O da kabul etti. Bnde bunu yakın cevremle paylastım.. Soyledıklerıne bakar mısınız... Aaaa sen napcan ki arabayı. Calısmıyosun etmiyosun. İşe gitme derdinde yok.. Benzin parasını da esın verecek ne gerek var ki bilmem ne.. Bunları soyleyenlerde yakın cevrem. insanların sozlerini çok kafama takıorum. Sevinç falan kalmadı. Doğru, ben calısmıyorum, ne yapıcam ki arabayı dıe dusunmeye basladım. Oyle bi soylüolar ki calısmayan kendi benzin parasını kendi veremeyecek durumda olan birinin araba alması sacmalıktan baska bişey degıl. Sizde mi oyle dusunuyorsunuz
degil ama kendi isini kendi yapsada uflatmasa daga ii drgilmiO kadar büyük bir tartışma olduğunu varsaymıyorum canım altıüstü bir iki uflar getirir götürür sonuçta eşi ve çocukları el değil ya...
Merhaba kızlar. 26 yasında 2 kucuk çocuk annesiyim. Calısmıyorum. Gerek cocukların okulu olsun gerek gidecegım her hangı bir yer olsun esım goturecegı zaman bin türlü laf soyler. Bu kadar işimin arasında goturuyorum dıe homurdanır. Bnde artık bu durumdan bunaldım. Annem bi miktar para vermıstı, onun uzerıne 3 tane bileziğimi bozdurup katıp sraba alalım bana dıe teklifte bulundum esıme. O da kabul etti. Bnde bunu yakın cevremle paylastım.. Soyledıklerıne bakar mısınız... Aaaa sen napcan ki arabayı. Calısmıyosun etmiyosun. İşe gitme derdinde yok.. Benzin parasını da esın verecek ne gerek var ki bilmem ne.. Bunları soyleyenlerde yakın cevrem. insanların sozlerini çok kafama takıorum. Sevinç falan kalmadı. Doğru, ben calısmıyorum, ne yapıcam ki arabayı dıe dusunmeye basladım. Oyle bi soylüolar ki calısmayan kendi benzin parasını kendi veremeyecek durumda olan birinin araba alması sacmalıktan baska bişey degıl. Sizde mi oyle dusunuyorsunuz