- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
-
- Konu Sahibi pamukannesi
Ahahahayyy çok komik!Merhaba kızlar. 26 yasında 2 kucuk çocuk annesiyim. Calısmıyorum. Gerek cocukların okulu olsun gerek gidecegım her hangı bir yer olsun esım goturecegı zaman bin türlü laf soyler. Bu kadar işimin arasında goturuyorum dıe homurdanır. Bnde artık bu durumdan bunaldım. Annem bi miktar para vermıstı, onun uzerıne 3 tane bileziğimi bozdurup katıp sraba alalım bana dıe teklifte bulundum esıme. O da kabul etti. Bnde bunu yakın cevremle paylastım.. Soyledıklerıne bakar mısınız... Aaaa sen napcan ki arabayı. Calısmıyosun etmiyosun. İşe gitme derdinde yok.. Benzin parasını da esın verecek ne gerek var ki bilmem ne.. Bunları soyleyenlerde yakın cevrem.insanların sozlerini çok kafama takıorum. Sevinç falan kalmadı. Doğru, ben calısmıyorum, ne yapıcam ki arabayı dıe dusunmeye basladım. Oyle bi soylüolar ki calısmayan kendi benzin parasını kendi veremeyecek durumda olan birinin araba alması sacmalıktan baska bişey degıl. Sizde mi oyle dusunuyorsunuz
Merhaba kızlar. 26 yasında 2 kucuk çocuk annesiyim. Calısmıyorum. Gerek cocukların okulu olsun gerek gidecegım her hangı bir yer olsun esım goturecegı zaman bin türlü laf soyler. Bu kadar işimin arasında goturuyorum dıe homurdanır. Bnde artık bu durumdan bunaldım. Annem bi miktar para vermıstı, onun uzerıne 3 tane bileziğimi bozdurup katıp sraba alalım bana dıe teklifte bulundum esıme. O da kabul etti. Bnde bunu yakın cevremle paylastım.. Soyledıklerıne bakar mısınız... Aaaa sen napcan ki arabayı. Calısmıyosun etmiyosun. İşe gitme derdinde yok.. Benzin parasını da esın verecek ne gerek var ki bilmem ne.. Bunları soyleyenlerde yakın cevrem.insanların sozlerini çok kafama takıorum. Sevinç falan kalmadı. Doğru, ben calısmıyorum, ne yapıcam ki arabayı dıe dusunmeye basladım. Oyle bi soylüolar ki calısmayan kendi benzin parasını kendi veremeyecek durumda olan birinin araba alması sacmalıktan baska bişey degıl. Sizde mi oyle dusunuyorsunuz
Merhaba kızlar. 26 yasında 2 kucuk çocuk annesiyim. Calısmıyorum. Gerek cocukların okulu olsun gerek gidecegım her hangı bir yer olsun esım goturecegı zaman bin türlü laf soyler. Bu kadar işimin arasında goturuyorum dıe homurdanır. Bnde artık bu durumdan bunaldım. Annem bi miktar para vermıstı, onun uzerıne 3 tane bileziğimi bozdurup katıp sraba alalım bana dıe teklifte bulundum esıme. O da kabul etti. Bnde bunu yakın cevremle paylastım.. Soyledıklerıne bakar mısınız... Aaaa sen napcan ki arabayı. Calısmıyosun etmiyosun. İşe gitme derdinde yok.. Benzin parasını da esın verecek ne gerek var ki bilmem ne.. Bunları soyleyenlerde yakın cevrem.insanların sozlerini çok kafama takıorum. Sevinç falan kalmadı. Doğru, ben calısmıyorum, ne yapıcam ki arabayı dıe dusunmeye basladım. Oyle bi soylüolar ki calısmayan kendi benzin parasını kendi veremeyecek durumda olan birinin araba alması sacmalıktan baska bişey degıl. Sizde mi oyle dusunuyorsunuz