Carsamba usg cekilecek inşallah birsey çıkmaz. Tek derdim yavrum 14 yildir babasiz buyutuyorum rabbim yavrumun yüzune baksinAşırı yüksek olduğunu doktorum söylemişti benim elime sonuç hiç geçmiyor o yüzden bilmiyorum tsh değerimi. Atom tedavisini neye göre tavsiye ediyor doktorlar bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Siz aklınızda olan bütün soruları doktorunuza sorun en iyi o cevap verir.
Amin inşallah canım. İnşallah kötü bi şey cıkmaz ama adı kötü çaresi var doktorlae bile kanser olacaksak tiroid kanseri olalım diyorlarmış. ameliyattan korkmuyorum çocuk düşündüğüm için atom tedavisi gerekirse üzer beni yüzde 50 gerekebilir dedi doktor ameliyat sonrası patolojiye göre bakılacak inşallah gerek kalmaz. Ultrasonda kötü bir şey çıkmazsa takibe alınırsın.Cnm rabbim hepimizin şifasını versin. Bu konuda doktorlar ne diyor? Ben de carsamba gunu usgye gireceğim çok korkuyorum
Amin canım inşallah. Rabbim hepimizin şifasını versin beterinden saklasınAmin inşallah canım. İnşallah kötü bi şey cıkmaz ama adı kötü çaresi var doktorlae bile kanser olacaksak tiroid kanseri olalım diyorlarmış. ameliyattan korkmuyorum çocuk düşündüğüm için atom tedavisi gerekirse üzer beni yüzde 50 gerekebilir dedi doktor ameliyat sonrası patolojiye göre bakılacak inşallah gerek kalmaz. Ultrasonda kötü bir şey çıkmazsa takibe alınırsın.
kandaki d³ ( 25 hidroksi vitamin olarakda geciyor) degerlerinize mutlaka baktirin.Evet hic enerjim yok ve hep mutsuzum
Bu dediğiniz ne için acaba. Tam anlamiyorumkandaki d³ ( 25 hidroksi vitamin olarakda geciyor) degerlerinize mutlaka baktirin.
Kötü birşey çıkmasın da. Tek derdim yavrum yeterince zorluklar cektim artık mutlu ve sağlıkli olup kizimi buyutmek istiyorumMuhtemelen hipotiroidi ya da hashimoto hastasısınız. Bunlar ilaçla kontrol altına alınabilecek hastalıklar. Kendinizi yiyip bitirmeyin.
Geçmiş olsun..
Bizde yıllardır kaya tuzu kullaniriz .tiroit guatr olmuşum. Doğal tedavi olarak nasıl kurtulabilirim ... Sürekli ödemliyim .Tiroit bezleriniz yavaş çalışıyor sadece, geçmiş olsun ama korkacak bir durum yok. İlaç verirler mutlaka düzenli kullanın, iyotlu tuz tüketin. Kaya tuzundan uzak durun.
Tiroid tek tedavisi ilaç ac karnına alınan minik bir hap.Bizde yıllardır kaya tuzu kullaniriz .tiroit guatr olmuşum. Doğal tedavi olarak nasıl kurtulabilirim ... Sürekli ödemliyim .
Bu ilaç tan kurtulmak istiyorum .nasıl normal olabiliriz hangi kürleri yaparak atlatabiliriz bunun çaresini arıyorum..Tiroid tek tedavisi ilaç ac karnına alınan minik bir hap.
Benimde TSH değerim 0.94 T3 2.62 T4 1.38 ama anti tpo 237 anti tp 207 antikorlarım yüksek yani gebelik de düşünüyorum ne yapcam bilmiyorum tiroid ilacı kullanıyorum levotiron 100 mg lık gebelik içinde yumurta geliştirici letu ilacı kullanıyorumÇok gecmiş olsun cnm. Ben carsamba günü ultrasona girecegım rabbim korktuğumuza ugratmasın
Çok geçmiş olsun rabbim cümlemizin şifasını versin. Benim usg cekildi iki tane 4 mm nodul tespit edildi cok korkulacak birsey degil ilaca baslayalim dedi.Benimde TSH değerim 0.94 T3 2.62 T4 1.38 ama anti tpo 237 anti tp 207 antikorlarım yüksek yani gebelik de düşünüyorum ne yapcam bilmiyorum tiroid ilacı kullanıyorum levotiron 100 mg lık gebelik içinde yumurta geliştirici letu ilacı kullanıyorum
Cnm hangi ilaçtanBu ilaç tan kurtulmak istiyorum .nasıl normal olabiliriz hangi kürleri yaparak atlatabiliriz bunun çaresini arıyorum..
Euthyrox 25 mg ve 50 mg verdi ikisini haftanin belli günün de alıyorumCnm hangi ilaçtan
Her gün kullanmıyor musunuz yoksa doktor mu haftanın belirli günlerinde için dedi.Euthyrox 25 mg ve 50 mg verdi ikisini haftanin belli günün de alıyorum
Hergün kullanılacakmiş 25 mg 3 gün 50 mg 4 gün... ama çok acayip ödemliyim elim yüzüm şiş bu ödem atıcı ya çare lazım... yazın maydonoz limon tür yaptim dereotu cacık yaptım kuru soğan tükettik doğaldan kurtuluş yokmudur buna... çaylardanda arada papatya kış çayı ıhlamur da tükettiğim de oluyorr..Her gün kullanmıyor musunuz yoksa doktor mu haftanın belirli günlerinde için dedi.
Bence bu tür kürler denemeyin hormonlarınızi iyice alt üst edersiniz sonra ilacın dozu yükselmek zorunda kalır.Hergün kullanılacakmiş 25 mg 3 gün 50 mg 4 gün... ama çok acayip ödemliyim elim yüzüm şiş bu ödem atıcı ya çare lazım... yazın maydonoz limon tür yaptim dereotu cacık yaptım kuru soğan tükettik doğaldan kurtuluş yokmudur buna... çaylardanda arada papatya kış çayı ıhlamur da tükettiğim de oluyorr..
Merhaba sağlık durumunuz nasıl şimdiAmin inşallah canım. İnşallah kötü bi şey cıkmaz ama adı kötü çaresi var doktorlae bile kanser olacaksak tiroid kanseri olalım diyorlarmış. ameliyattan korkmuyorum çocuk düşündüğüm için atom tedavisi gerekirse üzer beni yüzde 50 gerekebilir dedi doktor ameliyat sonrası patolojiye göre bakılacak inşallah gerek kalmaz. Ultrasonda kötü bir şey çıkmazsa takibe alınırsın.