• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok merak ettim.

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.291
145.156
798
Yeri burası degil ama azcik dursun mu? :)
Oturma odasindan çıktım. Kediyi merak ettim sesi cikmiyor diye bakayim dedim. Baktim kedim karanlikta antrede kapinin onunde oturuyordu. Sonra geri oturma odasina geldim. Kedim de geldi pesimden ama çok yavaş hareket ediyordu ve etrafi, kapiyi vs kokluyordu sanki yeni bir ortama girmiş ve tanimaya calisiyor gibi. Özellikle ses cikartmadan yurumek icin dikkatli ve yavaş adimlarla dolaşıp duruyor. Sanki kediyi ağir cekime almislar. Napıyor böyle?

Not: Suan bunu yazarken biraz daha normal yurumeye başladı.

Uyku sersemliğidir bence. Karanlıkta uyuyunca bi an algılayamamış olabilir. Ya da kötü bir rüya görüp etkisinde kaldı bilemeyiz. Sevin, öpün geçer sanırım.

Kedilere akıl mı erer? Farkli parfüm krem falan sürdüyseniz, belki onun kokusunu almıştır. Benim kedilerden biri bir şeyden korkmus, koltuğun altına saklanmış, zor çıkardım, iki saat sırtını kabarttı. Diğerinde bir şey yok. Bir şey olsa diğeri de korkar. Kendi gölgesinden bile korkuyorlar bazen

Kedinin hareketinde mantık aranır mi ya?
Kedi kedidir
Benimki de gözüme baka baka asmaya usendigim yikanmis çamaşırların olduğu kaba girdi isedi!
Hiçbir sebebi yok, kumu temiz-tuvalet alışkanlığı var...sadece gicikligina
Eski kedim de ev ahalisine sinirlenince çiçek yer kusardi. Sırf ilgi çekmek için :KK50:
Kedidir ne yapsa yeridir, he de geç

Benimkinin biri bu aralar kendi golgesiyle oynuyor. Saatlerce oynuyor. Ben üzerine basarsam bagiriyor. Normalde 1-2 aylık kedi golgesiyle oynar sonra bırakır. Bu yetişkin kedi. Tek olsa neyse, kardeşi var ,onla değil kendi golgesiyle oynuyor deli.

Benimkinin biri bu aralar kendi golgesiyle oynuyor. Saatlerce oynuyor. Ben üzerine basarsam bagiriyor. Normalde 1-2 aylık kedi golgesiyle oynar sonra bırakır. Bu yetişkin kedi. Tek olsa neyse, kardeşi var ,onla değil kendi golgesiyle oynuyor deli.

Bu daha da ilgincmis :D Ya abuk sabuk hareketleri oluyordu da tv sehpasi, sehpa ve odanin kapisini haliyi hayatinda ilk kez görmüş gibi davrandi. Sanki tanimiyor :D
Uyumuyordu antrede oturmus boş boş kapiyi izliyordu.

Uyku sersemliğidir bence. Karanlıkta uyuyunca bi an algılayamamış olabilir. Ya da kötü bir rüya görüp etkisinde kaldı bilemeyiz. Sevin, öpün geçer sanırım.
Uyumuyordu oturmus kapiyi izliyordu. :D

Kedilere akıl mı erer? Farkli parfüm krem falan sürdüyseniz, belki onun kokusunu almıştır. Benim kedilerden biri bir şeyden korkmus, koltuğun altına saklanmış, zor çıkardım, iki saat sırtını kabarttı. Diğerinde bir şey yok. Bir şey olsa diğeri de korkar. Kendi gölgesinden bile korkuyorlar bazen

Deli deli hareketleri vardi ama evi, oturma odasini hayatinda ilk kez goruyormuş gibi davranmaya baslamisti :D

Bu daha da ilgincmis :KK70: Ya abuk sabuk hareketleri oluyordu da tv sehpasi, sehpa ve odanin kapisini haliyi hayatinda ilk kez görmüş gibi davrandi. Sanki tanimiyor :KK70:
Uyumuyordu antrede oturmus boş boş kapiyi izliyordu.
Ya siz böyle minnoş minnoş anlatınca kedi alasım geldi eve :21:

Bence siz bi doktora gorunun. Bu tarz konulariniza denk geliyorum hep:110:

Kedi biyerini gormus yara sanmis derler:KK70:sizinkide o hesap

Kedilerin tuhaf hareketleri var.bizim kedimiz vardı aksam 5-6 gibi birden saga sola deli gibi koşmaya başlar ve saldırırdı nedenini bilmiyoruz ama içine şeytan kaçmış bunun derdik.

İlk kez mi başına geliyor :70: bazen bibim yatak odasına doğru ödü kopmuş şekilde bakıyor ve herşeyden korkup etrafa değişik değişik bakıyor belki neler görüyorlar biz göremiyoruz o yüzden çok şaapma :70:

Bence siz bi doktora gorunun. Bu tarz konulariniza denk geliyorum hep:110:

Kedi biyerini gormus yara sanmis derler:KK70:sizinkide o hesap

Surekli bu tarz konularima mi denk geliyorsun? Kedimin davranislariyla ilgili actigim ilk konu bu.
Digerleri mama,kum, veteriner, sağlik ve seyahat ile ilgiliydi. Bence sen bir doktora gorun.

İlk kez mi başına geliyor :KK70: bazen bibim yatak odasına doğru ödü kopmuş şekilde bakıyor ve herşeyden korkup etrafa değişik değişik bakıyor belki neler görüyorlar biz göremiyoruz o yüzden çok şaapma :KK70:

Arada bizimki de kendi kendine kabarip savasiyor birseyler yapiyor da. Bu sefer evi tanimiyormus ortami hayatinda ilk kez goruyor gibi davranmaya baslamasi butun yaptiklarindan daha bir garip geldi.

Surekli bu tarz konularima mi denk geliyorsun? Kedimin davranislariyla ilgili actigim ilk konu bu.
Digerleri mama,kum, veteriner, sağlik ve seyahat ile ilgiliydi. Bence sen bir doktora gorun.
Konu dışı olacak biraz ama kediyi nereye bırakıyorsunuz seyahat ederken mesela 10 gün kadar sürecekse?

Kedilerin tuhaf hareketleri var.bizim kedimiz vardı aksam 5-6 gibi birden saga sola deli gibi koşmaya başlar ve saldırırdı nedenini bilmiyoruz ama içine şeytan kaçmış bunun derdik.

Onu bizimki hep yapiyor onu garipsemiyorum cani sıkılıp oyun isteyince yapiyor. Oynayinca sakinliyordu :D

Tüh elti ve kv de konusu açmamışsın sürekli kendisi gibi :27:

Back
X