Cok merak ediyorum

Benim 3 oğlum var 3 de sağ da tuttu doktoruma hep sordum sol yumurtalığın fazla calismiyormus 10 yıldır bunu duydum bu ay da tesadüf ya yumurtam catladiginin sabahına doktora gittim ve hiç duymadigim şeyi söyledi sol yumurtalığın çatlamış dedi ilkkez duydum dedim bunu şuan sol yanım agriyo yine bakalım inşallah bu ay soldan tutar kızım olsun çok istiyorum rabbim herkesin gönlündekini versin

Bu yumurtlama olayini doktorum bana farkli anlatti sag sol yumurtlama cinsiyeti belli etmez iceri giren ilk sperm onemli demisti. Insallah gonlunuze gore olurama ilk hamile kaldiginizda kasik agrisi oluyor ya o hangi taraf agri yaparsa ona gore cinsiyet belli olurmu doktorum bunu yalanladi ama arkadasim sag kasigim agridi erkek sol kasigim agridi kiz oldu dedide ondan sormak istedim

Valla canım benim hep sağımda oldu bu arada benim Kayinvalide bebek sahibi olmak isteyen bir çok kadına yardımcı olmuş biri ben ilk hamilelik dönemlerimde kasıklarıma bakardı erkek olduğunu söylerdi sağda tutunmuş derdi ve hepte öyle olurdu doktora bunu söyleyince eski kafalı diye söylenirdi ama sonunda cinsiyet öğrendiğimde doğruluk payı olabilirse sonuçta eskiden ultrason yoktu demişti ama kv ebe gibi diyebilirim size abartısız bilirdi

Ben şahsen doğruluk payı olduğunu düşünenler denim sağ erkek sol kız olayında ama kismet tabi takdir rabbimin

Tabiki takdir ilahi allahin. Bizimki merak ve tecrubeleri paylasmak benimde bildigim kese icinde saga yerlesmisse erkek sola yerlesmisse kiz:)) kac haftalik hamilesin cinsiywti ogrenince yazarsin
Şu an sadece belirtilerim var adetimi bekliyorum canım doktorum kese gibi bişey gördü emin olamadi kan verdirdi onun sonucunu gösteremedim çalışma saati geçmişti belki bilirsiniz kan değerim 2.0 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…