Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglikla kucaginiza alin insallahİlk defa duydum ama benim sol kasığım ağrıyodu bebeğim erkek
Bu yumurtlama olayini doktorum bana farkli anlatti sag sol yumurtlama cinsiyeti belli etmez iceri giren ilk sperm onemli demisti. Insallah gonlunuze gore olurama ilk hamile kaldiginizda kasik agrisi oluyor ya o hangi taraf agri yaparsa ona gore cinsiyet belli olurmu doktorum bunu yalanladi ama arkadasim sag kasigim agridi erkek sol kasigim agridi kiz oldu dedide ondan sormak istedimBenim 3 oğlum var 3 de sağ da tuttu doktoruma hep sordum sol yumurtalığın fazla calismiyormus 10 yıldır bunu duydum bu ay da tesadüf ya yumurtam catladiginin sabahına doktora gittim ve hiç duymadigim şeyi söyledi sol yumurtalığın çatlamış dedi ilkkez duydum dedim bunu şuan sol yanım agriyo yine bakalım inşallah bu ay soldan tutar kızım olsun çok istiyorum rabbim herkesin gönlündekini versin
Valla canım benim hep sağımda oldu bu arada benim Kayinvalide bebek sahibi olmak isteyen bir çok kadına yardımcı olmuş biri ben ilk hamilelik dönemlerimde kasıklarıma bakardı erkek olduğunu söylerdi sağda tutunmuş derdi ve hepte öyle olurdu doktora bunu söyleyince eski kafalı diye söylenirdi ama sonunda cinsiyet öğrendiğimde doğruluk payı olabilirse sonuçta eskiden ultrason yoktu demişti ama kv ebe gibi diyebilirim size abartısız bilirdiBu yumurtlama olayini doktorum bana farkli anlatti sag sol yumurtlama cinsiyeti belli etmez iceri giren ilk sperm onemli demisti. Insallah gonlunuze gore olurama ilk hamile kaldiginizda kasik agrisi oluyor ya o hangi taraf agri yaparsa ona gore cinsiyet belli olurmu doktorum bunu yalanladi ama arkadasim sag kasigim agridi erkek sol kasigim agridi kiz oldu dedide ondan sormak istedim
Tabiki takdir ilahi allahin. Bizimki merak ve tecrubeleri paylasmak benimde bildigim kese icinde saga yerlesmisse erkek sola yerlesmisse kiz:)) kac haftalik hamilesin cinsiywti ogrenince yazarsinBen şahsen doğruluk payı olduğunu düşünenler denim sağ erkek sol kız olayında ama kismet tabi takdir rabbimin
Şu an sadece belirtilerim var adetimi bekliyorum canım doktorum kese gibi bişey gördü emin olamadi kan verdirdi onun sonucunu gösteremedim çalışma saati geçmişti belki bilirsiniz kan değerim 2.0 çıktıTabiki takdir ilahi allahin. Bizimki merak ve tecrubeleri paylasmak benimde bildigim kese icinde saga yerlesmisse erkek sola yerlesmisse kiz:)) kac haftalik hamilesin cinsiywti ogrenince yazarsin
5 ve uzeri hamilelik diye biliyorum canimŞu an sadece belirtilerim var adetimi bekliyorum canım doktorum kese gibi bişey gördü emin olamadi kan verdirdi onun sonucunu gösteremedim çalışma saati geçmişti belki bilirsiniz kan değerim 2.0 çıktı
Adetten önce verdim 0.97 çıktı üstüne iki gün adet oldum sadece5 ve uzeri hamilelik diye biliyorum canim
Benim esim kiz cocuk cok istiyor. Benimde gonlumde yatan ilk erkek olmasi ama onceligimiz tabiki saglikli olmasi. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahAma siz illa kız yada erkek olsun istiyorum derseniz spermi erkek kız olarak ayırıp aşılama islemide var
Ben aldım 5 aylık oldu bile darısı başınızaSaglikla kucaginiza alin insallah
Saglikla buyutun insallahh.Ben aldım 5 aylık oldu bile darısı başınıza