kızlar 1 eylülde hayatımın en güzel gününü geride bıraktım,daha güzelleri olr mu artık emin değilim :) stressiz süper bir gün geçirdim arkadaşlarım ve ailem sayesinde her şey rüya gibiydi hiç bitmesin istedim şimdi hala durup durup düşünüyorum:) düğünüm ile ilgili verdiğim en güzel,en doğru karar ise kesinlikle sibel gürüney ve yüksel beyle çalışmak oldu aralıksız fotoğraf çektiler o kadar rahat geçirdik ki hiç sıkılmadık utanmadık sevgilimçok utangaçtı nişan da resmen ter dökmüştü o bile kendiliğinden poz verdi zaman nasıl geçti anlamadık anneler ısrrala eve çağırınca çekimi bitirmek zorunda kaldık
mekan olarak yıldız parkına gittik ve mekana o kadar hakimdilerki en güzel yerlerine götürdüler daha önce gezmek için gitmiştim ama hiç görmediğim yerlerinde çekim yaptık ,1900 kare fotoğrafımız olmuş çok merak ediyorum hep gülerek poz verdik normalde ben gülmeyi pek yakıştıramam kendime ama zaten çekim sırasında o kadar çok güldürdiler ki hepsi doğal oldu ben bile beğendim gördüğüm kadarını
bir de güzel haber anlaştığımızda klip yoktu ama hediye klip de yapacaklarmış, tek sorun sadece teslimin 2 ayda yapılması ama çabucak geçer eminim
Kristal Panaromik set dahil 1000 tl tuttu
ben çekimden çok ama çok memnun kaldım zaten arayıp tekrar tekrar teşekkür ettik kendilerine,kısmetse 5 ekimde kuzenim de***sibel hanımla çalışacak