Çok memnun kaldığınız şarjlı süpürgeniz hangisi?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Ben Fakir kullanıyorum,hiç memnun değilim.Kayınvalidem premier kullanıyor çok güzel çekiyor,almak istedim ama o modeli piyasadan kalkmış.Sizin kullanıpta çok memnun kaldığınız şarjlı süpürgeniz ne marka?

bende bakıyorum şöle küçük pratik işimi görcek olan fakiri bende duydum ama mağazalarda bakıyorum tamam çok iyi çekiyor ama çok ağır çok büyük geldi bana. güya el süpürgesi . onu aldıktan sonra diğer süpürgeye ne gerek var diye düşüyorum. kimsenin bir fikri yok demek:26:

Fakirden hiç memnun değilim.Kayınvalidem benden önce premier almıştı,uzun yıllardan beri kullanıyor,mis gibi çekiyor maaşallah.Onun modeli piyasada yok,ama zannedersem premierin üst modelini alıcam bende.

Bende şarjlı süpürge almayı düşünüyorum...1,5yaşında oğlum var.mutfakta şart..
3-4gündür netten araştırıyorum..FAKİRden herkes memnun..tek kötü yanı ağır olmasıymış...

sanırım fakir alıcam (ucu turbo fırçalı olanlardan)
ama "anneler günü" yaklaşmışken anneler günü indirimlerini bekliyorum..daha uygun fiyatlar olacaktır anneler günü dolayısıyla tüm ev ürünlerinde ve hediyelerde...

Bende şarjlı süpürge almayı düşünüyorum...1,5yaşında oğlum var.mutfakta şart..
3-4gündür netten araştırıyorum..FAKİRden herkes memnun..tek kötü yanı ağır olmasıymış...

sanırım fakir alıcam (ucu turbo fırçalı olanlardan)
ama "anneler günü" yaklaşmışken anneler günü indirimlerini bekliyorum..daha uygun fiyatlar olacaktır anneler günü dolayısıyla tüm ev ürünlerinde ve hediyelerde...

black & decker kullanıyorum ben
ablamda vardı ben cok begenince enistem bana da hediye etti
inanılmaz güclü cekisi var
sanırım ortalama bir sarjlı süpürgeden biraz daha pahalı
ama zamanında annemle uygun fiyata aldıklarımızın sarjı cok kısa sürede öldügünden yenilemek zorunda kalıyorduk
2 senedir sorunsuz kullanıyorum
tavsiye ederim

Ben Fakir kullanıyorum,hiç memnun değilim.Kayınvalidem premier kullanıyor çok güzel çekiyor,almak istedim ama o modeli piyasadan kalkmış.Sizin kullanıpta çok memnun kaldığınız şarjlı süpürgeniz ne marka?

Merhaba canım,
bende anneme geçen sene rowenta air force 24w almıştım,
lacivert rengi bizdeki,üzerinde toz göstermesi açısından açık rengini tavsiye ederim,
çekiş gücünden çok memnunuz, günlük işimizi rahat yapıyor, esse mağazalarında var
deneyip görebilirsin.

Çok bilindik bir marka değil ama ben çok memnunum süpürgemden... Çeyiz hazırlığım sırasında mağazada çalışan bayanın tavsiyesi üzerine almıştım...Markası black&decker...Tavsiye ederim kesinlikle
$52854237_tn30_0.webp

ben yıllardır phılıps şarjlı süpürge kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. PHILIPS FC 6050/03 PELICAN ŞARJLI EL SÜPÜRGESİ

Son düzenleme:
Back
X