Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuklar bu siteden bi arkadaşınız aynı dertten muzdaripmiş fakat kara üzüm çeğirdeği tozu almış aktardan ve sabah akşam bi kaşık yemiş .bi ayda büyümüş.isterseniz size deneyin derim.sevgiler
çocuklar bu siteden bi arkadaşınız aynı dertten muzdaripmiş fakat kara üzüm çeğirdeği tozu almış aktardan ve sabah akşam bi kaşık yemiş .bi ayda büyümüş.isterseniz size deneyin derim.sevgiler
kızlar bende bi ben bu dertten mutsuzum dıyordum bnm gıbıleri çokmuş hatta burdakileri okudum kendi halime şükrettim.mezro elimde ölçüyorumda ölçüyorum ne uygularsam deneme tahtasına döndü vücudum:)) elmesuyu ve limon suyuyla masaj yapıyorum iyi geliyor.küç işe yaradı bende.tavsiye ederim size.dolgunluk veriyor.88cm kadar ulaştım.hedefim 90:)))))) valla o kadar şey denedımkı hangısı iyi geldi bnm ikizlere bilmiyorum:)
Cotton candy....inanamiyorum senin ablanin durum ayni benimkinden yaa olamaz...pamukçum ilk başlarda 333'ün dediği aktarlarda satılan yağın adı sanırım 2.5 ya da üstünde 2,5 yazıyor başka bir forumda okumuştum.Bisküvilerin adı da F-cup cookie.Benim ablamın da çok küçük göğüsleri ben de onun için araştırıyorum sürekli. Bu arada bence sen önce bir jinekoloğa gidiver madem adet düzensizliğn var ve belki sana doğum kontrol hapı verir mesela yasmin gibi bir dkh verirse bu hap çoğu insanda kilo ve göğüs yapmış duyduğuma göre o zaman tam sana göre olur.Kiloyla da kesin alakalı olduğunu düşünüyorum kilo almanın da doğal yollarını araştır bir yandan canım.Benim ablamın üst bedeni çok zayıf beli, kolları ipincecik ve göğüsleri de yok tabi, o kilo alınca yağlar hemen basenlere gidiyo göğüslere uğramadan, böyle bir vücut tipin yoksa da şanslı olduğunu söyleyebiliriz.İnşallah en kısa zamanda çözüm buluruz şu sorunaa