Kızlar benim 75ten 88 e çıkt.geçen yıl 85ti bırakmıştım uğraşmayı sonra yine başladım masaj vs yapmaya minyon vücutlu olduğumdan belim ince olduğundan ideal gibi görünüyor benim ama büyütmeye çalışıyorum tabi göğüs ucu 92 olana kadar falanda uğraşıcam.75le 88in arasnda dağlar kadar fark var bence özelliklede yaşı 20den az olanlar sıkıntı etmesinler.bide size moral verecektir bu eminim ben kendime hep böyle moral verdim.Göğüs deyince monica bellucininkileri çok beğenirim buyrun bu da bi albümü 16-25 yaş aralığını kapsıyor sanırım.ayrıca monica belluccinin 24 yaşında çektiği la riffa isimli filmindede küçük göğüsleri 75 gibi duruyo vidivodo la riffa yazarsanızda bulursunuz.birde şimdiki haline bakın kadının göğüsleri burnununneredeyse 5 cm ilerisinde çoook büyük.
buyrun buda bahsettiğim albüm Monica bellucci (The most amazing women in the world) - Fotoğraflar | Facebook
cnm işte bir avuç dolusuydu, çok büyük değillerdi ama güzellerdi yinede. hala sarkma felan yok çok şükür ama emzirdikten sonra neredeyse bir beden gitti.
yanlız şunu eklemek istiyorum doğum sonrası sütün olur merak etme özelliklede bebek emdikçe sütü çoğalır. bakarsın emzirme dönemin bittikten sonra göğüslerin büyük kalır, çoğu kişide öyle oluyormuş. bazılarıda benim gibi şanssız oluyor bu konuda. neyse takma kafana sen şimdi bebeğini düşün. ne güzel bir duygudur hamilelik. ahhh kıskandım seni şimdi.
Kızlar benim 75ten 88 e çıkt.geçen yıl 85ti bırakmıştım uğraşmayı sonra yine başladım masaj vs yapmaya minyon vücutlu olduğumdan belim ince olduğundan ideal gibi görünüyor benim ama büyütmeye çalışıyorum tabi göğüs ucu 92 olana kadar falanda uğraşıcam.75le 88in arasnda dağlar kadar fark var bence özelliklede yaşı 20den az olanlar sıkıntı etmesinler.bide size moral verecektir bu eminim ben kendime hep böyle moral verdim.Göğüs deyince monica bellucininkileri çok beğenirim buyrun bu da bi albümü 16-25 yaş aralığını kapsıyor sanırım.ayrıca monica belluccinin 24 yaşında çektiği la riffa isimli filmindede küçük göğüsleri 75 gibi duruyo vidivodo la riffa yazarsanızda bulursunuz.birde şimdiki haline bakın kadının göğüsleri burnununneredeyse 5 cm ilerisinde çoook büyük.
buyrun buda bahsettiğim albüm Monica bellucci (The most amazing women in the world) - Fotoğraflar | Facebook
Epcet nasıl büyüdüler gerçekten?
Ben 23 yaşındayım ve bnmde 75. Nasıl büyütebilirim bulamadım.
Şu siteyi gördüm göğüs büyütme yöntemleri diye bunları deneyen oldumu?
cnm bir anlat bakayım neler yaptın ne ettinde büyüttün. bu konuları o kadar çok okudum ki gözlerim bozulacak diye korkuyorum. o yüzden daha önceki sayfalarda yazdıysan tövbe dönüp okuyamam. ama özetlersen sevinirim.
nasıl büyüdüler anlat lütfennnnnn
Epcet nasıl büyüdüler gerçekten?
Ben 23 yaşındayım ve bnmde 75. Nasıl büyütebilirim bulamadım.
Şu siteyi gördüm göğüs büyütme yöntemleri diye bunları deneyen oldumu?
Kızlar konuya yazdığımı unutmuştum beğeni gelene kadarda görmedim yeni görüyorum şuan.Ben sürekli masaj yaptım hiç bırakmadım yani birde çok yaptım.Dizimi açtım mesela kapımı kitledim onu izlerken sürekli yaptım kimi zaman 40 dk bile olduğu olmuştur.88 değil 87 olacaktı aslında bu arada bi göğüs büyütücü kullandım o 2 cm ilerlememi sağladı birde şimdi denediğim yöntemler var henüz bir sonuç alamadım 20 gün oluyor rezene, küç, hayıt, çörek otu yağı vs.onlarıda açtığım konularda görebilirsiniz uzun uzadıya yazdımevet lutfen anlatır mısın ?
sınav büyütüyor kızlar birde bir sehpaya sırt üstü yatın elinize ağırlık alın max 2kg sonra agırlıgı basınızın üstünde kaldırın ve indirin buda göğüs kaslarını topluyor ve büyütüyor ama öle hemen sonuc beklemeyin yani 3 ay filen sonucları alırsınız birde gögsünüze hergece masaj yapın benimde 80 bedendi ama şimdi zayıfladım 75 e düştü bizim spor hocası tarif etti bu yöntemi onunkiler gercekten süper deniycem bende :26:
Canım bende spor tam tersi etki yapıyor.yazmayı unuttum sporu bırakınca büyümeye başladı benimkiler bi ara şınav çekmeye başladım fitnessa yazıldım tekrar ufalır gbi oldu.Ben 13 yaşımdan beri taekwondo karate gbi sporlar yaptım lise 2. dönemimdeyken bu sporları braktım ama geri kalmayayım diyo hem sabah hemde akşam 2'şer saat spor yaptım günde 6000 yalnız ip atlıyorum 100erlik setler halinde 4 set yarım mekik çekiyordum daha birsürü şey.deli gbi terliyordum saçlarım çamaşırlarım sırımsıklam olurdu o derece ama vücuduma gelen övgüyü bazen yoldan çevrilip alıyordum.tabi sütyenler destekliydi o zman hiç göğsüm yoktu.yani spor yapmasaydım böyle aşırı bir şekilde belki göğüslerim daha büyük olurdu.birde uyumazdım ben.uğraşacak birşeylerim olurdu sürekli 3 günde bir uyurdum 6 saat.öyle manyak bi düzende büyüyemedi belkide memintolar :)
yaa pamukçum ben seni okkar iyi anlıyorum kiii....çünkü aynı benimkide beden olyı yok...hadi sen zayıfsın yine bi yere kadar anormal durmaz..ama benim kilomda normal nasıl çirkin bi görüntü oluyo anlatamam...beden falan yok...sanki ergenliğe yeni girmiş...kalmışlar öööyyle...okdar içler acısı ki...düşün göğüs ucundan ölçüm 78 göğüs altından ölçtüm dün 75 bu ne demek yaa...sadece uçları war demek...çok büyük bi eksiklik...yurtta kızlar haydee fora çıkarıveriyolar..ben saklaya saklaya bi hal oluyorum...başında olmayan bilmez öyle büyük göğüste de gözüm yok zaten sadece olsunlar sadece OLSUNLAARR başak bişey istemiyoruum..
cnm hayıt otu nasıl kullanılıyo ?
Kızlar ya bana da yardımcı olur musunuz ya liseye gidiyorum ama göğüslerim baya küçük arkadaslarım var mı sende falan diyip dalga geciyorlar bazen cok sıkıntı yaptım su aralar ilk ergenliğe girdiğimde adet olduğumda büyüdüler bir bir buçuk senedir tık yok aynılar bana öyle geliyo yani kilolu değilim zayıfım cok düzenli beslenmiyorum. Bu aralar bes ay falan adet olmamıştım doktora gittik kan falan iste hormanlarda sorun yok dedi adet sokturucu ilaç verdi ama ben daha başlamadım iste adet olduktan sonra büyür mu onunla alakası var mıdır bilgisi olanlar bi yardımcı olabilir mı ya
çareyi bulan var mı?
düzenli masajla, masaj yağı karışımlarıyla ve bitki çaylarıyla sonuç aldığını paylaşan bir sürü arkadaş var. yapılan şeyin amacı aslında östrojeni arttırarak büyüme sağlamak ve uzun süre yapıp kalıcı olmasını sağlamak. kulağa çok mantıklı geliyor. bugün ben de başlamış bulunmaktayım programıma
masajı soguk suyla yaptıklarını söyleyenler var ve bunu ancak yazın yapabiliriz diye düşünüyorum, kışın zor olur yani... hangi yağlar daha etkili ?