- 22 Eylül 2007
- 16
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rey yan canım bu küç kara üzüm cekirdegi tozu.aktarlarda satılıo açık olarak yada kutuda alıyosun sabah akşam birer kaşık suyla alıyosun.(yoğurtla yiyende var)benim gibi kullanan ve memnun olan çok arkadaş var.sadece gögüs büyütmek için degil cilt içinde inanılmaz faydalı.gögüsler için garanti veremem ama bizzat benim cildimde harikalar yaratıo tavsiye ederim bilinen yan etkisi yok zaten doğal.
ya bişi sorucam 20 yaşına kadar galiba göğüs büyümeleri oluyormuş doğru mu ben 18 yaşındayım ve 75i ancak doldurabiliyorum daha büyürmüükü benim göğüslerim artı benim sınıf arkadaşlarım 85 falan takıyorlar yani off gelişimim nezmana kadar sürer birisi beni bilgilendirebiilir mi_?bunu kmseyle paylaşamıyorum arkadşlarımla bile sadece size anlatabildim...
arkadaşlar grand gnreux diye bi jel aldım yeni kullanmaya başladım.fransa dan geliyomuş.aktardan aldım.aktarcı kadın dedi ki çok kullanan var işe yarıyor dedi ona güvenerek aldım ergenlik çağında gelişmeyen göğüs damarlarını açıyomuş böylece kan dolaşımını sağlıyomuş..bugün 3. günüm jeli kulanmaya başlayalı gögüslerimde acıma var.inşallah işe yarar.sizinle paylaşmak istedim.