- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
selam nane63 sen bu kol hareketlerini biliyormusun?
arkadaşlar bu duruma cok uzuluyorum bi bilgisi olan varsa paylaşsın bızımle ..yagmurcum ınan bende senın gıbıyım ama ne yapalım Allah bızı saglıgımızdan etmesın bunada sükür....bu arada ben albrees kullandım 4 kutu en ufacık bı sıslık bıle yapmadı sakın ha sakın kullanmayın 480 mılyon param gıttı bosu bosuna
selam kızlar ya ben dogum yapmadan once 85 takıyodum goguslerım çok guzeldı ama sımdı dogum yaptıktan sonra sertlıgı gıttı yerıne yumusak ve sarkık bır hal aldı bunu nasıl duzeltebılırım ya?bıde catlakları nasıl gıderebılırım?senağlama
nanecım evlenınce hep derler ya büyür dıye gercekten ölemı yanı bı mucıze beklemıyorum ama fakedıyormu
nanecim avonun kremi sadece toparlıyomu?büyüme fln yapıyomu yoksa....
gökyüzümm şu kol hareketlerini anlatabilirmisin ben de aynı dertten muzdaripim lütfen..
gökyüzümm şu kol hareketlerini anlatabilirmisin ben de aynı dertten muzdaripim lütfen..
göyüsler erkenlik döneminde gelişir,herkezin hormon ve beden yapısına göre.birinde etkili olan yöntem yada tedavi diğerinde etkili olamayabiliyor.20 yaşından sonra bildigim kadarıyla göyüs gelişimi duruyormuş.
güzelim sne küçük diye yakınıyosun anlıyorum bend ebüyük diye pskolojim bozulmuştu.kızımda büyüdü3 beden kriz geçirdim emmedi üstelik şuan 5 yaşında ve daha fazla dayanamadım harika bir dr buldum şubat ayında küçülttüm çok memnunum hiç ağrım acım olmadı korktuğum gibi çıkmadı ve yoktan yaptırdım maddi açıdan yani sabret ve yaptır herşeyi çaresi var dr süüper yönlendirebilirim ve inan bana benim kadar korkak kimse yoktur iğne bile olurken ağlarım düşün ama çok memnunum
İRİ GÖĞÜSLERMİ İSTİYORSUNUZ? İşte size göğüs büyütücü bitkilerden hazırlanmış doyurucu bir doz.
Bir tencereye yarım litre su koyup içine 250 gr.kadar çemen otu filizi atın. Üzerine birer yada ikişer çimdik anason,fesleğen,frenk kimyonu,dereotu,rezene, meyan kökü tozu,mercanköşk ve limon otu ekleyin.Hepsini karıştırıp kaynatın ve altını kapattıktan sonra soğumaya bırakın.Karışımın suyundan her gün bir yada iki bardak için.Lezzet vermesi için limon suyu ve bal da ilave edebilirsiniz.
Rezene, bünyesinde kadınlık hormonu östrojen benzeri kimyasallar olan,fito-östrojenler barındırır.Bu çayın içindeki diğer bitkilerde göğüslerin büyümesine yardımcı kimyasallar içerir. :içelim:
buyuyor guzel arkadaşım benımkı kadar kuçuk gögus daha kımsede görmedım ama ben kompleks yapmadım..gercı bekarken üzüldğgüm oluyordu da... boş yereuzulmusum.. kucuk gögus evlendıkten sonra helekı dogumdan sonra muhtesem guzellsıyor.. buyuk gögusluler alınmasın ama onlarda bekarken sanslı evlenınce husransengözlerimebaksanabnanecım evlenınce hep derler ya büyür dıye gercekten ölemı yanı bı mucıze beklemıyorum ama fakedıyormu
][/B]
buyuyor guzel arkadaşım benımkı kadar kuçuk gögus daha kımsede görmedım ama ben kompleks yapmadım..gercı bekarken üzüldğgüm oluyordu da... boş yereuzulmusum.. kucuk gögus evlendıkten sonra helekı dogumdan sonra muhtesem guzellsıyor.. buyuk gögusluler alınmasın ama onlarda bekarken sanslı evlenınce husransengözlerimebaksanab