Kontakt Lens çok koyu gözde(SİYAH)kullandığım tüm lenslerin videoları!!

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
bir çok arkadaşım bana özelden ulaşıp ,resim ve bilgi istiyor ,
hem bunları gidermek hemde paylaşmak adına,
bugüne kadar kullandığım tüm lenslerimin resim ve videolarını ekliyorum..
umarım akıldaki soru işaretlerini giderir,
koyu gözlü arkadaşlarıma kılavuz olabilir kısmen de olsa...

videolar you tube,you tube angeliniz var ise göremezsiniz...

solotica nc cristal

[video=youtube;9kyIvC3U-ks]http://www.youtube.com/watch?v=9kyIvC3U-ks&feature=player_profilepage[/video]

solotica charm grafite

[video=youtube;bleUjrLOp2Y]http://www.youtube.com/watch?v=bleUjrLOp2Y[/video]

solotica cor grafite

[video=youtube;7aPV5BuircQ]http://www.youtube.com/watch?v=7aPV5BuircQ[/video]

solotıca nc mel ,charm ocre,charm grafite ve freşhlook pure hazel resimleri...

[video=youtube;lniUgbSFutE]http://www.youtube.com/watch?v=lniUgbSFutE&NR=1[/video]

cor ıce video linki:

[video=youtube;zMmxcinK4hg]http://www.youtube.com/watch?v=zMmxcinK4hg[/video]

Son düzenleme:
Nil cor grafite ve charm grafite arasında ton farklıgı varmı birde pupilleri aynımı ?
Çok hoş durmuşlar

Cor grafite favorim maşallah çok da yakışmış Nilcim :nazar: Cristal de çok hoş bir renk olmuş. Bir sonraki lensim olarak ben de cor grafite düşünüyorum, charm grafite ile cor grafite'i karşılaştırdığında doğallık ve gözü açma konusunda ne söyleyebilirsin? Cor grafite'in boyaması açık renk olduğu için taştığı belli olmuyor diye duyuyorum hep sence de öyle mi?

Nil cor grafite ve charm grafite arasında ton farklıgı varmı birde pupilleri aynımı ?
Çok hoş durmuşlar

cor grafite ile charm grafite arsında ton farklılığı olarak uçurumlar yok ,cor en opak seri olmasına karşın daha da açık olacağını bekliyordum ama cann alıcı bir farklılık yok ,1 belki 2 ton daha açık charm grafiteden diyebilirim ama daha doğal ama gözeve bütüne kattığı hoşluk ta charm grafite bir adım önde ama doğallıkta cor grfaite daha başarılı,pupili cor 'un çok az daha dar ..çok büyük farklılıkları yok charm ın çemberi ve haresi dışında..ama şöyle de bişi var ben birini elden çıkarmayı istediyordum ama ikisinden de vazgeçemiyorum ikisininde tad ı ve güzelliği ayrı keşke biraz daha opak olsalardı diyebiliyorum özellikle cor grafite için ki benim aldığım cor grafite eksi seri,buna rağmen opaklık beni yeteri kadar charm ile kyaslayınca tatmin etmedi ,ki şuan yeni grafiteler koyulaştı,kesinlikle açılmalı opaklık yetersiz bana göre cor da bile..en azından koyu gözlüler için yeterli bir açılma söz konusu olmuyor...gözümü en çok açan nc cristal ,en opak cristallerim nc serisi olmasına karşın ,ama onunda ben genelde cor tarafını kullanıyorum nc tarafı onunda koyu...çok açık ve bariz lensler sevmeyen beni bile bu opaklıklar tatmin etmiyor tam opak 3 lü seri de ne yazık ki ,çok feci özellikle koyu gözlerde doğallık hiç yok,onlarım B&L tan farkı yok bana göre ,onlarıda almayı hiç düşünmem..solotıcanın 3 serisinide kullanan biri olarak nc crista-mel -charm grafite-ocre, cor garfite diyebilirimki ,arada çok az farklılıkllar var hatta nc ile charm arasında tonlar aynı sadece çember farkı var..seriler arasında opaklıklar yetersiz ve anlamsız..
tşk ederim:) ...

Cor grafite favorim maşallah çok da yakışmış Nilcim :nazar: Cristal de çok hoş bir renk olmuş. Bir sonraki lensim olarak ben de cor grafite düşünüyorum, charm grafite ile cor grafite'i karşılaştırdığında doğallık ve gözü açma konusunda ne söyleyebilirsin? Cor grafite'in boyaması açık renk olduğu için taştığı belli olmuyor diye duyuyorum hep sence de öyle mi?

canım yukarıda sana da cvp vermiş oldum.. bende kayma olmadı 3 seride de sorun yaşamadım..çok az kayma ve taşma olursa çok ta sorun olacağını sanmam cor serisinde tabii, ama ne kadar rahat olur ve huzur verir o ayrı.. senin charm garfitelerden çok farklı ve radikal bir değişim olacağını sanmıyorum,dediğim gibi charm ile cor grafite arsında çok az bir opaklık farkı var,doğallıkta cor daha iyi ama charmın havası ve güzelliği bir başka açıkçası ben charm grafite mi satmaya karar vermiştim ki ,kıyamıyorum ikisinide taktım gözüme birine cor grfaite yi diğerine charm grafite mi ,ikisindende vazgeçemedim,ton farklı çok az olmasına karşın..sende iyi düşün derim..ben 3 lensimide severek kullanıyorum şuan ,eğer sende dersen ki benim gibi ,charmın büyüsünden vazgeçmem ,cor un doğallığından al ikisinide kullan ben öyle yapacağım :) sonuç olarak memnunum ama bu yazdıklarımda düşündüklerim eksi ve artıları bunlara göre düşünün arkadaşlar tartın..koyu gözlerde grafite de mavilik hakim grilik yok bende reelde,göz koyuldukça maviliği artıran bir ton grafite bu açıdan da şanslıyız aslında ama dediim gibi seriler arasındaki opaklık farkı yok nerdeyse..
tşk ederim canım :)

NİL insanlar kendi gözün sanıyorlarmı yoksa aa baksana lensleri ne güzel mi diyorlar ?
Birde uzaktan charm graftite belli oluyormu ve o charm grafite yeni serimi eski serimi:KK70:
Çok soru sordm sory:)

Birde bana burda charm grafite daha açık renkmiş gbime geldi.Blkide vuran ışıktandır bilmiyorum.

NİL insanlar kendi gözün sanıyorlarmı yoksa aa baksana lensleri ne güzel mi diyorlar ?
Birde uzaktan charm graftite belli oluyormu ve o charm grafite yeni serimi eski serimi:KK70:
Çok soru sordm sory:)

Birde bana burda charm grafite daha açık renkmiş gbime geldi.Blkide vuran ışıktandır bilmiyorum.

yok canım o tarz lensleri kullanbilicek biri değilim,nc mellerimi de bu yüzden elden çıkardım bildiğin çimen yeşili idi,o renk göz yok mesela,bende baya farklı bir yeşil ton oluşmuştu ve doğallıktan uzaktı..

bunlar ise lens diye bağırmıyorlar,3 üde çok doğal bana göre charm grafite bile bende oldukça doğal bana göre,benim anlayışıma göre...
tepkiler çok doğal olduğu yönde ,mesela benim eşim bir lens düşmenı ,yapay ve gereksiz bulur ama ses etmiyor bunlara..hoş aksi olsa bende takamam zaten ,doğal olmalı takacağım lens kesinlikle... charm grafitelerimde eski seri canım,uzaktan bakınca verdiği hoşluk kesinklikle çok hoş bir görüntü açığa çıkarıyor tüm yüzde vs ama renk ne kadar belli olur bilemiyorum ,çünkü dediğim gibi açık ve yeteri kadar opak olmadıkları için belli belirsiz oluyorlar,açık renk gözlerde de durum böyle koyu gözde de,3 lü opak seri olmalı 3 metreden bile ben buradayım demeli :)

yok daha açık değil grafiteden ama daha anlamlı bakışlar kattığı ve daha masum bir ifade verdiği aşikar bana göre,birde şu var cor garfite daha bulanık dururken charm garfite çok daha net dolayısyla beklide daha belirgin ve parlak duruyor olabilir..hareleri ve çemberi sanırım bunu saplayan bulanıklığı ekarte ediyor cor a kıyasla:)

Son düzenleme:
Nilcim çok teşekkür ederim cevabın için. Cor grafite Charm grafite'den biraz daha açık durur düşüncesiyle yola çıkmıştım ben esasında. Aynı opaklık derecesine sahiplerse cor grafite almama gerek yok. Halihazırda charm grafitelerimi bile fazla kullanmıyorum. Özellikle iç mekanlarda hiçbir şekilde belli olmuyorlar. Boşu boşuna gözlerimi yormuş oluyorum yani. Şişesini ilk açıp lensleri denediğimde şok geçirmiştim zaten koyuluğundan. Aynı şoku bir daha yaşamiyim :KK9: Bende senin gibi fazla opak lenslerden hoşlanmıyorum, bazen opak lensler de ediniyorum ama sadece geceleri çıkarken kullanıyorum iç mekanlarda... Ama gün ışığında da kullanabileceğim koyu mavimsi gri bir lens arayışındayım halen. Grafite'nin hiçbir serisi bana istediğimi veremeyecek gibi gözüküyor şu durumda. Bekleyeyim ben bari belki Solotica renklerde açılmaya gider, o zaman düşünebilirim belki cor grafite. Ama sana çok yakışmışlar güle güle kullan canım =))

yok canım o tarz lensleri kullanbilicek biri değilim,nc mellerimi de bu yüzden elden çıkardım bildiğin çimen yeşili idi,o renk göz yok mesela,bende baya farklı bir yeşil ton oluşmuştu ve doğallıktan uzaktı..

bunlar ise lens diye bağırmıyorlar,3 üde çok doğal bana göre charm grafite bile bende oldukça doğal bana göre,benim anlayışıma göre...
tepkiler çok doğal olduğu yönde ,mesela benim eşim bir lens düşmenı ,yapay ve gereksiz bulur ama ses etmiyor bunlara..hoş aksi olsa bende takamam zaten ,doğal olmalı takacağım lens kesinlikle... charm grafitelerimde eski seri canım,uzaktan bakınca verdiği hoşluk kesinklikle çok hoş bir görüntü açığa çıkarıyor tüm yüzde vs ama renk ne kadar belli olur bilemiyorum ,çünkü dediğim gibi açık ve yeteri kadar opak olmadıkları için belli belirsiz oluyorlar,açık renk gözlerde de durum böyle koyu gözde de,3 lü opak seri olmalı 3 metreden bile ben buradayım demeli :)

yok daha açık değil grafiteden ama daha anlamlı bakışlar kattığı ve daha masum bir ifade verdiği aşikar bana göre,birde şu var cor garfite daha bulanık dururken charm garfite çok daha net dolayısyla beklide daha belirgin ve parlak duruyor olabilir..hareleri ve çemberi sanırım bunu saplayan bulanıklığı ekarte ediyor cor a kıyasla:)
zaman ayırıp acıkladgn icn cok tşkk :KK70: bende charm grafite düşünüyorm ama numaralı alcagım icn yeni seri olcak o yüzden koyu olma ihtimali var belli olmamasından korkuyorm benmde gözlerm simsiyah o bakmdan hatta dur cor mel fotosu koyayım bak :)Eki Görüntüle 144595 Eki Görüntüle 144596 Eki Görüntüle 144597

Nilcim çok teşekkür ederim cevabın için. Cor grafite Charm grafite'den biraz daha açık durur düşüncesiyle yola çıkmıştım ben esasında. Aynı opaklık derecesine sahiplerse cor grafite almama gerek yok. Halihazırda charm grafitelerimi bile fazla kullanmıyorum. Özellikle iç mekanlarda hiçbir şekilde belli olmuyorlar. Boşu boşuna gözlerimi yormuş oluyorum yani. Şişesini ilk açıp lensleri denediğimde şok geçirmiştim zaten koyuluğundan. Aynı şoku bir daha yaşamiyim :KK9: Bende senin gibi fazla opak lenslerden hoşlanmıyorum, bazen opak lensler de ediniyorum ama sadece geceleri çıkarken kullanıyorum iç mekanlarda... Ama gün ışığında da kullanabileceğim koyu mavimsi gri bir lens arayışındayım halen. Grafite'nin hiçbir serisi bana istediğimi veremeyecek gibi gözüküyor şu durumda. Bekleyeyim ben bari belki Solotica renklerde açılmaya gider, o zaman düşünebilirim belki cor grafite. Ama sana çok yakışmışlar güle güle kullan canım =))

morrison dediğim gibi ,1 belki ton farkı var ama o da kişiyi en opak cor serisine göre oldukça yetersiz ki bendeki eski seri cor grafite şimdikiler in daha koyu olduğunu düşününce anlamsız ama dediğim gibi doğallıkta cor 1 adım önde ve biraz daha açık hali ,ama o kadar açıklık ta beni en azından hayal kırıklığına uğrattı :KK43: ama sevmedim mi çok sevdim o ayrı,sadece daha açık olmalıydı charm serisine kıyasla,fark edilir bariz bir fark var mı dersen kesinlikle yok!! heleki uzak mesafeden hiç yok ... grafitelerin eskisinden bile daha da açık olması dileği ile diyorum mavi renkte solotıca da açık var,azul fazla mavi ve iddialı (benim için )ıce grafiteye çok yakın ve daha çok gri ton ağırlıklı,grafitede net bir tonlama yok gri -mavi arasında sıkışmış bulanık bir renk sadece koyu gözlerde mavilik hakim ama o da yeterli opaklıkta değil dolayısyla ,daha çok opak ve net bir mavi üretmeli solotıca..tşk ederim ,öpüyorum seni ...

zaman ayırıp acıkladgn icn cok tşkk :KK70: bende charm grafite düşünüyorm ama numaralı alcagım icn yeni seri olcak o yüzden koyu olma ihtimali var belli olmamasından korkuyorm benmde gözlerm simsiyah o bakmdan hatta dur cor mel fotosu koyayım bak :)Eki Görüntüle 144595 Eki Görüntüle 144596 Eki Görüntüle 144597

ahazize sendede benimkinden farklı olmayacaktır charm grafite ki benimki eski seri dediğin gibi yeniler muhtemelen 1 ton koyulmuşlardır :KK43: yazdıklarıma göre değerlendirip karar verebilirsin ama şu var ki charm grafite bana göre koyu gözlerde duran en güzel ve doğal lenslerin başında her ne kadar yeterli açıklığı vermesede,çıkan ton ve mavilik ve charm'ın beek göz ifadesi vermesi ,yüze masumiyet katıp bütünde süper bir görüntü oluşturuyor,charm da vazgeçemediğim de bu gözbebekleri büyütüp yüze yansıttığı güzellik apayrı:)

koyu gözlerde yeşil düşünenlere ise ben cor melden ,hatta mel den ziyade nc cristal öneririm (biliyorsun son serilerde meller de koyulaştı)cor tarafı cor mele kıyasla daha açık tonda nc tarafı ise daha koyu ama fazlasıyla doğal:KK66:rca ederim canım ne demek ,onca para veriliyor bu lenslere düşüncelerimi paylaşmayı borç bilirim...:KK66:

cristal ve grafiteyi bir gözüme 2 grafiteyi bir gözüme taktım bayağı abir açıklık oldu hiç rahatsız da etmedi,tam istediğim tonu yakaladım hatta ama işte 2 lens üst üste olması tek sorun ama bombe olmadı batma da:)

Son düzenleme:
lenslerimin üst üste takılmış görüntüleri bunlar...

çok zararlı olduğunu öğrendim az evvel:18: bu konuda deneyimli bir arkadaşımdan,
dr'u kendisine bundan kaçınmasını belirtmiş,körlüğe dayanan kalıcı sorunlar olabilirmiş:KK43:
bilginize!!!!

geri kalan resimleri ise albüme yükleyeceğim fazlası için albüme bakabilirsiniz akşam,şimdi çıkmam gererekli ...

71253871.jpg

43340667.jpg

Çok hoş olmuş. Bence sana açık renk lensler de çok hoş oluyor çok beğendim :nazar:

Ya Nil ben tam olarak karar veremedim ya sende charm ocre kullanmıstın bi aralar doğal duruyormu nasıl duruyor aklıma şmdi charm grafte crystal den sonra birde charm ocre girdi.Ne yapsam gidip şeffaf lensmi ne alsam :)Bu cor grafite charm grafiteye göre daha yoğun ve daha mavimsi druyor sanki.Charm ocre sende nasıl durdu albumundekilerden pek anlasılmıyorda doğal duruyomu??

Ya Nil ben tam olarak karar veremedim ya sende charm ocre kullanmıstın bi aralar doğal duruyormu nasıl duruyor aklıma şmdi charm grafte crystal den sonra birde charm ocre girdi.Ne yapsam gidip şeffaf lensmi ne alsam :)Bu cor grafite charm grafiteye göre daha yoğun ve daha mavimsi druyor sanki.Charm ocre sende nasıl durdu albumundekilerden pek anlasılmıyorda doğal duruyomu??
ahazize,ocre bana göre soloticanın en doğal ve en özel tonu,ama benim aldığım seri çok eski seri bir charm ocre idi,ilk üretilenlerden sıfır almıştım bir arkadaşımdan..eski seri olduğu içinde yeterli opaklık olmadı ve belli bile değildi ama şimdiki seriilerde ocreler daha açık ,muhtemelen de öyle olmalı keza vetmanda ocrelerin açıldığı konusunda bilgi veriyor..dolayısyla benim charm ocrelerimi baz almak yanlış olur,yanlış yönlendirme olur şimdikiler ile kıyaslama yapılamaz...benimde aklımda tek kalan ocreler,yeni seri ocrelerden edinmek istiyorum bende ama daha sonra ,elimdeki lensleri sıra gelmiyor hatta birini elden çıkaracağım bu yüzden:KK43:
cor grafite charm grafiteye göre tabii daha açık tabii,ve cor grafite koyu gözümle çok iyi kaynaştı,fazlasıyla doğal oldu corlar ama dediğim gibi açık bir ton değiller tek eksisi de bu benim beklentilerime göre...

bunlarda charm ocre videosu ; (eski seri)gündüz -güneşsizpencere önü ve gece kapalı alanlarda...
umarım fikir edinmene yardımcı olur ,en azından doğallığı ve hoşluğu açısından ,yeni serilerin bundan daha açık olduğunu göz önünde bulundurun !

[video=dailymotion;xg17jv]http://www.dailymotion.com/video/xg17jv_solotica-charm-ocre-siyah-gozde-kapaly-hava-pencere-onu_lifestyle#from=embed&start=12[/video]
[video=dailymotion;xfz8xt]http://www.dailymotion.com/video/xfz8xt_siyah-gozumde-solotyca-charm-ocre-gece_lifestyle#from=embed&start=3[/video]

Son düzenleme:
nil arkadaşım bu lensi nerden temin edebiliriz? ben araştırdım internette bir site var adrese lens getiriyolarmış kapıda ödeme yapabiliyosun ama gümrükte problem yaşıyoruz dediler ...?!!mı
siz yurtdışından mı alıyosunuz

nil arkadaşım bu lensi nerden temin edebiliriz? ben araştırdım internette bir site var adrese lens getiriyolarmış kapıda ödeme yapabiliyosun ama gümrükte problem yaşıyoruz dediler ...?!!mı
siz yurtdışından mı alıyosunuz

canımm hangi lensi soruyorsun ..benim kullandıklarımın hepsi solotıca ve ben vetman nickli arzu arkadaşımdan alıyorum lenslerimi ...arzu bu forumda üye kendisi:nazar:

X