- 18 Şubat 2016
- 61
- 6
- 36
- Konu Sahibi Trankobuskas
-
24 yaşındayım geçen sene mezun oldum üniversiteden KPSSye hazırlanıyorum..Boy-kilo durumum biraz zayıfım vücuduma göre.Ailemle aram iyi bir sıkıntım yok ama onları da çok üzüyorum annem hasta zaten..Hormonal bütün testleri yaptırdım hiçbir sıkıntı yok doktor genetik olduğunu söyledi.Yapılabilecek şeyler epilasyon..Onları düşünüyorum zaten ama kış aylarında gidebileceğim için şu aylarda elimin kolumun bağlı olması canımı sıkıyor benim.Ben önceden güçlü kusurlarına rağmen özgüvenli biriydim hiç bu kadar zayıf duruma düşmemiştim hayatımda.Hırslıydım yapabileceğime başarabileceğime inanırdım.Ama şuan öyle inançsızım ki.Sanki dünyanın en şanssızı benim çözümsüz dertlerin sahibiyim gibi hissediyorum psikolojik olarak.Elbette böyle değil biliyorum.Diş konusunda da diş etlerimdeki rahatsızlıktan ötürü şuan bir şey yapamıyorum zaten maddi olarak da karşılayamayız şu durumda.Geçmişte inat etmişim tel falan takmamak için şimdi çok pişmanım kötü durumdalar.Ve ben bu şekilde nasıl evleneceğim diye kara kara düşünüyorum.Her gün bunları düşünmekten kendimi eve kapattım.Aşırı derecede içime kapanmış durumdayım. Psikoloğa gitmek istememe sebebim ben de biliyorum ne yapmam gerektiğini falan ama beynime söz geçmiyor işte aynayı alıp karşıma kendimi inceleye inceleye..Antidepresanlar da uyuşturacak bırakınca yine aynı ne bileyim..Canım,merhaba,Öncelikle kaç yaşındasın?Hangi sınava hazırlanıyorsun?
benim halamın gelini hem gelinimiz hem de benim çocukluk arkadaşım..düğün öncesi kızlarla toplandık ağda yapmak için hem buna hem kendimize ,allah seni inandırsın at kılı gibi kılları bacaklarından taa basenlerine kadar ,tabii dahafazlasını göremedik külottan dolayı..hem kalın hemde nasıl sık..artık biz kendimizi bıraktık sadece onunla uğraştık..yüzünü tıraş etsen edilirdi vallahi o derece..o kız evlendi ya ben artık dünya üzerinde evde kalmış kız kalmaz diyorum,hemde ne biçim bir özgüvenle evlendii.halamın oğlu bunu hiç sorun etmemiş.yani genelde erkekler sorun etmezler aslında.gelinimiz şimdi 40 yaşında üç çocuk sahibi,hala da ağda yapar yani bu mutluluğunu engel değil,takılıp kalmadı sen gibi..bir de şöyle düşün,gözlerin olmasaydı,,tekerlekli sandalyede olsaydın,şu an kanserle mücadele ediyor olsaydın,felçli olup ytağa bağımlı olsaydın daha mı iyi olacaktı..bu tür insanlar senin gibi olmak için neler vermezlerdi..sense haline şükretmeyip kıldan tüyden sebepler üretmişsin kendine..kılın tüyün dişin çaresi var allah çaresiz dert vermesin..her şeyin çözümü vardır yeterki sen aklını kalbini sağlam tut hastalanma düşüne düşüne..dünyada bir sineğin bile yaşamaya hakkı varken sen yaşamı kendine zehir etme3-4 aydır çok kötüyüm.Günden güne daha kötü oluyorum sanki.Takıntılarım gitgide artıyor.Takıntılarım arttığı için de eve kapanıyorum.Böyle giderse artık dışarı çıkamamaktan korkuyorum.Benim derdim bu lanet olası kıl tüy işleri.Sürekli isyan ediyorum günaha giriyorum,olmayan bir tek yerim yok.Sürekli ayna karşısında kendimi inceliyorum.Yüzüm ve boynumda çok fazlalardı bunca sene almadım geçen gün gittim aldırdım dayanamadım.Şimdi de çıkarken çok kötü olacak ne yapacağım nasıl dışarıya çıkacağım diye pişmanım alsam bir dert almasam bir dert.Sınava hazırlanıyordum güya hiçbir şey hayal ettiğim gibi olmadı öyle üzgünüm ki her gün ağlıyorum her şeyi aşırı takıntı haline getirdim.Bir yandan dişlerim rahatsız hem de şekli bozuk geçmişte niye bakmadım diye çok üzülüyorum.Üzüntüden yemek yiyemiyorum bu süreçte 5-6 kilo verdim. Psikoloğa gitmek istemiyorum benim bu sorunlarımın çözülebileceğine inanmıyorum.Erkek arkadaşım var bir de ben bu psikolojiyle nasıl evlenirim bilmiyorum.İşe bile giremem bu gidişle kendime güvenim tamamen bitti.İnsanların hayatını da mahvediyorum.Benim kaderim buymuş fiziksel özellik sıkıntıları öyle zor ki..Bari yüzümde boynumda olmasaydı.Hiç kimsede olmadığını görünce daha bir kahroluyorum.Ne yapacağım ben gülmeyi unuttum artık günden güne eriyorum sanki dayanamıyorum çözüm bulamıyorum.
Zehir oldu hayatım işte ne yapsam toparlanamıyorum bir anda oldu bu takıntı yıllardır vardı halbuki teşekkür ederim yazdıklarınız için.benim halamın gelini hem gelinimiz hem de benim çocukluk arkadaşım..düğün öncesi kızlarla toplandık ağda yapmak için hem buna hem kendimize ,allah seni inandırsın at kılı gibi kılları bacaklarından taa basenlerine kadar ,tabii dahafazlasını göremedik külottan dolayı..hem kalın hemde nasıl sık..artık biz kendimizi bıraktık sadece onunla uğraştık..yüzünü tıraş etsen edilirdi vallahi o derece..o kız evlendi ya ben artık dünya üzerinde evde kalmış kız kalmaz diyorum,hemde ne biçim bir özgüvenle evlendii.halamın oğlu bunu hiç sorun etmemiş.yani genelde erkekler sorun etmezler aslında.gelinimiz şimdi 40 yaşında üç çocuk sahibi,hala da ağda yapar yani bu mutluluğunu engel değil,takılıp kalmadı sen gibi..bir de şöyle düşün,gözlerin olmasaydı,,tekerlekli sandalyede olsaydın,şu an kanserle mücadele ediyor olsaydın,felçli olup ytağa bağımlı olsaydın daha mı iyi olacaktı..bu tür insanlar senin gibi olmak için neler vermezlerdi..sense haline şükretmeyip kıldan tüyden sebepler üretmişsin kendine..kılın tüyün dişin çaresi var allah çaresiz dert vermesin..her şeyin çözümü vardır yeterki sen aklını kalbini sağlam tut hastalanma düşüne düşüne..dünyada bir sineğin bile yaşamaya hakkı varken sen yaşamı kendine zehir etme
Bak canım,üniversiteyi kazanmış,bitirmişsin,süper.Sen şimdi otur KPSS ye odaklan.Onun dışında,bak kilo problemin yok,diyet yapma derdin yok.Muhtemelen sağlık konusunda babana bağlısındır ve sgk nın geçerli olduğu bir çok diş kliniği var,kendini bunalıma sokup,eve kapatacağına,önce bunu araştır.Yaz aylarında epilasyon yoksa,sende bu süreçte diş olayını hallet,o arada diğer olayı hepimiz gibi ağda ile halledeceksin.Sonra da epilasyona başlayacaksın.Epilasyon inanılmaz sonuçlar veriyor.Kaç arkadaşım,nelerden kurtuldu bir bilsen.Evet senin sorunların olabilir,fakat hiçbiri çaresiz değil.Ne dertler var ne dertler...O yüzden kolaya kaçıp,bunalıma gireceğine,savaşacaksın.Her zor şey emekle elde edilir,çözülür.24 yaşındayım geçen sene mezun oldum üniversiteden KPSSye hazırlanıyorum..Boy-kilo durumum biraz zayıfım vücuduma göre.Ailemle aram iyi bir sıkıntım yok ama onları da çok üzüyorum annem hasta zaten..Hormonal bütün testleri yaptırdım hiçbir sıkıntı yok doktor genetik olduğunu söyledi.Yapılabilecek şeyler epilasyon..Onları düşünüyorum zaten ama kış aylarında gidebileceğim için şu aylarda elimin kolumun bağlı olması canımı sıkıyor benim.Ben önceden güçlü kusurlarına rağmen özgüvenli biriydim hiç bu kadar zayıf duruma düşmemiştim hayatımda.Hırslıydım yapabileceğime başarabileceğime inanırdım.Ama şuan öyle inançsızım ki.Sanki dünyanın en şanssızı benim çözümsüz dertlerin sahibiyim gibi hissediyorum psikolojik olarak.Elbette böyle değil biliyorum.Diş konusunda da diş etlerimdeki rahatsızlıktan ötürü şuan bir şey yapamıyorum zaten maddi olarak da karşılayamayız şu durumda.Geçmişte inat etmişim tel falan takmamak için şimdi çok pişmanım kötü durumdalar.Ve ben bu şekilde nasıl evleneceğim diye kara kara düşünüyorum.Her gün bunları düşünmekten kendimi eve kapattım.Aşırı derecede içime kapanmış durumdayım. Psikoloğa gitmek istememe sebebim ben de biliyorum ne yapmam gerektiğini falan ama beynime söz geçmiyor işte aynayı alıp karşıma kendimi inceleye inceleye..Antidepresanlar da uyuşturacak bırakınca yine aynı ne bileyim..
Gittim bugün psikiyatra ilaçlar verdi takıntı haline getirmişim yoğun depresyon geçiriyormuşum.İlaçların faydası olur mu artık bilemiyorum..Hayatım elimin altından kayıp gidiyor sanki.Bak canım,üniversiteyi kazanmış,bitirmişsin,süper.Sen şimdi otur KPSS ye odaklan.Onun dışında,bak kilo problemin yok,diyet yapma derdin yok.Muhtemelen sağlık konusunda babana bağlısındır ve sgk nın geçerli olduğu bir çok diş kliniği var,kendini bunalıma sokup,eve kapatacağına,önce bunu araştır.Yaz aylarında epilasyon yoksa,sende bu süreçte diş olayını hallet,o arada diğer olayı hepimiz gibi ağda ile halledeceksin.Sonra da epilasyona başlayacaksın.Epilasyon inanılmaz sonuçlar veriyor.Kaç arkadaşım,nelerden kurtuldu bir bilsen.Evet senin sorunların olabilir,fakat hiçbiri çaresiz değil.Ne dertler var ne dertler...O yüzden kolaya kaçıp,bunalıma gireceğine,savaşacaksın.Her zor şey emekle elde edilir,çözülür.
Gittim bugün psikiyatra ilaçlar verdi takıntı haline getirmişim yoğun depresyon geçiriyormuşum.İlaçların faydası olur mu artık bilemiyorum..Hayatım elimin altından kayıp gidiyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?