• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm:(

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Kızlar gripten mi alerjiden mi bilmiyorum ama yaklaşık bir haftadır çok hastayım. Sınavlarım var iyileşmem lazım bi an önce. Ne önerirsiniz? Ihlamurdur limondur ilaçtır hepsini yaptım. Gribim düzeldi gibi ama alerjiye çare bulamıyorum, burnumun ve boğazımın kaşıntısı beni öldürecek. Üstüne bir de halsizlik var tabii. Ama hastalıktan uyuyamıyorum bile. Ne yapayım yardım edin:(

Kızlar gripten mi alerjiden mi bilmiyorum ama yaklaşık bir haftadır çok hastayım. Sınavlarım var iyileşmem lazım bi an önce. Ne önerirsiniz? Ihlamurdur limondur ilaçtır hepsini yaptım. Gribim düzeldi gibi ama alerjiye çare bulamıyorum, burnumun ve boğazımın kaşıntısı beni öldürecek. Üstüne bir de halsizlik var tabii. Ama hastalıktan uyuyamıyorum bile. Ne yapayım yardım edin:(

Ya canım bir doktora gitmedin mi? Alerjilerden ben de muzdaripim ama gece yatarken bir hap içiyorum, ertesi gün herşey yolunda.

Bol su iç bu arada. Boğazında enfeksiyon başlangıcı varsa, limon suyu ve tuz karıştırıp gargara yap.

.

Ya canım bir doktora gitmedin mi? Alerjilerden ben de muzdaripim ama gece yatarken bir hap içiyorum, ertesi gün herşey yolunda.

Bol su iç bu arada. Boğazında enfeksiyon başlangıcı varsa, limon suyu ve tuz karıştırıp gargara yap.

.

Gittim canım da sağlık ocağındaki doktor hep aynı şeyi diyip yolluyor ve hep aynı ilacı veriyor. O ilaç işe yaramıyor ama anlatamıyorum... Su hiç içmiyorum:( Ben de bi hap kullanıyorum ama o da hiç işe yaramıyor anlamadım

Canım aeurius diye bir alerji hapı var onu kullanabilirsin..Hem de reçetesiz alınıyor 6 lira filan.o toparlar baya.... :)

Gittim canım da sağlık ocağındaki doktor hep aynı şeyi diyip yolluyor ve hep aynı ilacı veriyor. O ilaç işe yaramıyor ama anlatamıyorum... Su hiç içmiyorum:( Ben de bi hap kullanıyorum ama o da hiç işe yaramıyor anlamadım

sağlık ocağına değil ya kulak burun boğaza git yada alerjiyle ilgili alerji ve immünoloji doktoruna git.

alerji değil sinüzitte olabilirsin. kbb uzmanı söyler sana onu...

benim alerjilerim var. grip ve alerjimden ötürü hastayım zannediyordum kbbye gittim meğer sinüzitmişim. 1 serumle düzeldim:1:

hastaneye git canım .. :10:
zor atlattım bende .. :2:
geçmiş olsun .. . :3:

Ayy bende mahvoluyorum o alerjiden , göz yaşarması , hapşırma ve hapşıramama var o çok gıcık , boğaz ve burun kaşıntısı , o alerji bir gribe çevirdi mi tamam çektirio ve geçmek bilmiyor , bende ilaç kullanmayı sevmem 2 hafta çektim baktım geçeceği yok eczaneye gittim, deloday/aerius diye alerji ilacı var onu 3 kere içmem beni iyileştirdi bir de burun spreyi vermişti onu unuttum :26: bu senede o ilacı kullandım maşallh çok etkilenmedim , doktora git o yazsın sana canm hemen toparlanırsın inşllh :27:

alerjiden gribe çevirdiyse , grip hapları iyi gelmiyor canım bu arada , kendi ilacı grek :26:

Bende de var o dert ya. Normalde her bahar olur ama mayıs ortasına doğru geçerdi. Bu sene geçmek bilmiyor. Benim gözlerime de vuruyor, açamıyorum bile. İlaçlar da azıcık iyi geliyor ve korkunç uyku yapıyor.
Ben göğüs doktoruna gidiyorum 5 yıldır, hep aynı dr takip ediyor. Sağlık ocağı bir işe yaramaz, ya kbb ya da göğüs konusunda uzman bi dr bul kendine 2-3 ayda bir git. Başka yolu yok bunun.

Ya ben de kimseye ilaç tavsiye etmek istemiyorum, malum hepsinin yan etkileri var, ama sen zaten kullanıyormuşsun. Kardeşim de ben de Desmont'dan memnunuz. Ama sadece gece yatarken almalısın. Bir de 2-3 gün kullandınmı yetiyor zaten. Bir kutuyu bitirmeye gerek yok.

Susuz asla olmaz arkadaşım. Yanında 2 litre şişe bulundur. Yudum yudum iç, ama mutlaka iç. Tadını sevmiyorsan bir iki damla limon sıkabilirsin, güzel oluyor.

.

Ya ben de kimseye ilaç tavsiye etmek istemiyorum, malum hepsinin yan etkileri var, ama sen zaten kullanıyormuşsun. Kardeşim de ben de Desmont'dan memnunuz. Ama sadece gece yatarken almalısın. Bir de 2-3 gün kullandınmı yetiyor zaten. Bir kutuyu bitirmeye gerek yok.

Susuz asla olmaz arkadaşım. Yanında 2 litre şişe bulundur. Yudum yudum iç, ama mutlaka iç. Tadını sevmiyorsan bir iki damla limon sıkabilirsin, güzel oluyor.

.

Suları doldurdum şimdi. Ben allerset diye bir hap kullanıyorum bi süredir. Başta iyi geliyordu ama tık yok artık, yaptığı uykuyla kalıyor, geçen finalimi kaçırdım sayesinde

canım geçmiş olsun öncelikle polen alerjin mi var? ben polen alerjisini çörek otu yiyerek yeniyorum tavsiye ederim

Evet canım polen, çörek otunu ilk defa duyduum
bende her yıl çekiyorum bu hastalıktan doktorun verdiği ilaçlar fayda etmedi sonra levmont diye bir ilaç verdi o da çok ağır geldi bıraktım bir kaç gün boyunca sabah akşam çörek otu yedim şimdi birşeyim yok şükür başlar gibi olunca tekrar yiyorum geçiyor tadı ağır gelirse bala karıştır

bende her yıl çekiyorum bu hastalıktan doktorun verdiği ilaçlar fayda etmedi sonra levmont diye bir ilaç verdi o da çok ağır geldi bıraktım bir kaç gün boyunca sabah akşam çörek otu yedim şimdi birşeyim yok şükür başlar gibi olunca tekrar yiyorum geçiyor tadı ağır gelirse bala karıştır

Canımm bana da bugün levmont verdiii niye ağır geldi merak ettim çok mu yan etkisi daha ilk bu akşam aldım da

Canımm bana da bugün levmont verdiii niye ağır geldi merak ettim çok mu yan etkisi daha ilk bu akşam aldım da
kuzum o hap resmen kafa yaptı bende :1: doktor zaten ağır gece iç dedi gece içtim ama çok halsizlik yapıyor gözümü açamadım dövseler kolumu kaldıramazdım doktor da ağır gelirse hemen bırak dedi içmedim ama sana nasıl olur bilemem bir tanede damla vermişti o çok iyi geldi

kuzum o hap resmen kafa yaptı bende :1: doktor zaten ağır gece iç dedi gece içtim ama çok halsizlik yapıyor gözümü açamadım dövseler kolumu kaldıramazdım doktor da ağır gelirse hemen bırak dedi içmedim ama sana nasıl olur bilemem bir tanede damla vermişti o çok iyi geldi

Ben içeli iki saat falan oldu bakalım sabaha nasıl olucam:1:

Back
X