cok kotuyum:(

esra esra esraa

bi kere de korkma

bi kere de saçma olduğunu düşündüğün konu açma

bi kere de vajinan hariç başka bişeyle gel yaaa

katılıyorum arkasında duramayacağı şeyler yapmıcak insan..
bide yardımcı olmamakla suçlanıyoruz..
bir olursun iki olursun da bu kadar da olmaz ki..
ayrıca sorduklarını google da araştırsa doktorların sitelerinde daha doğru bilgiler de edinebilir..
her an ay kaybettim mi ay hamile mi kaldım ayy yırtıdı mı böle de yaşanmaz ki..

Son düzenleme:
aaa gercekten mi benımde kahveyle başlar son gunude kahveyle biter bunu bilmiyordum korktum şimdi

yaaa aynı şekilde ben de şuan inanılmaz korktum önceden bende öyle olmuyordu.suan kist var ondandır diyordum ama bu söylenenler ödümü patlattı şuan :S

yaaa aynı şekilde ben de şuan inanılmaz korktum önceden bende öyle olmuyordu.suan kist var ondandır diyordum ama bu söylenenler ödümü patlattı şuan :S

ya belki herkeste farklıdır ne bilim bizim öyle başlayıp öyle bitiyordur olamazmı ya bide bebek istiyorum off gece gece kafam karıştı ondan mı olmuyor acaba diye ayyy konuyuda dağıtmim ama yazmadım duramadım

kadın hastalıkları cok hassas konular ya.. ve hemen hemen herkesn yasadğı sorunlar.. arada bi muayene olmak gerekiyor.. ama insanlar çekiniyor jinekologa gitmeye.. annemi 2 yıldır ikna etmeye calısıyorum..istemiyor.. bi de 21 yasnda bi arkadasmn rahim kanseri oldğnu 3 -4 gün önce öğrenince bende korkmustm.. ne olacağı belli olmuyor.. vajina ve cevresi en kolay mikrop kapan yerlerimizden..

Çikolata kisti veya miyomlar bu kahverengi akıntıya sebep olabiliyormuş ama iyi haber bu akıntının gelmesi kist veya bu miyomlardan koyu kahve akıntının atılması ile ilgili olabilir buda kistin veya miyomun küçüldüğü anlamına geliyor.Ama kesinlikle düzenli kontrollerini yaptırman gerek biran önce çok geçmiş olsun

ya bende 2 tane kist vardı bire düştü en son bi 6 ay fln önce gitmiştim bir sıkıntı yok demişti doktor doğum kontrol verdi mide rahatsızlığımdan dolayı 2 gün içtim bıraktım.korkulacak bir şey olsaydı o zaman da çıkardı heralde ortaya :S ya uykum gelmişti kaçtı valla

cnm benımde uykum kaçtı fakat arastır kısaca Adet döneminden sonra gelen kahverengi akıntıdan şikayet eden birçok kadın vardır. Bu da kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. İşin doğrusu adet döneminden sonra gelen kahverengi akıntı her zaman kritik bir durumun belirtisi veya endişe nedeni değildir. Tümüyle sağlıklı bir kadının adet dönemi sırasında, öncesinde ve sonrasında kahverengi akıntı yaşaması ihtimali vardır.
kahverengi akıntıya kaşınma, vajinal kuruluk, cinsel ilişki sırasında ağrı, cilt tahrişi, sık aralıklarla tuvalete çıkma, iştah kaybı, disfonksiyonel üterin kanama, vajina içinde yanma hissi, ruh hali dalgalanmaları ve depresyon gibi birçok başka belirti de eşlik edebilir bunlar yoksa bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla sahur hazırlamam lazım umarım okursun

bende tam bunu yazacaktm akıntı nrmalden fazlaysa koku varsa .. vajinada yanma falan varsa sıkıntı var demektir...

esra esra esraa

bi kere de korkma

bi kere de saçma olduğunu düşündüğün konu açma

bi kere de vajinan hariç başka bişeyle gel yaaa
Süpersin gece gece güldüm.Erkeklerin aklı orada çalışıyor diye kızıyoruz bizlerdede varmış demekki hahaha
Açtığı konulara şimdi baktım kadınsal sorunlar hakkında çok rahat olduğumu düşündüğüm halde genital bölgemi nasıl kurcaladığımı anlatmak benim bile aklıma gelmemişti hahahaha

temmuzun 26 sında 6 gün adet gören falan diye soru sormuştun yine sen emin olmak için konularına baktım..
şimdi sen 14 gün sonra tekrar mı adet oldun yani..
eğer böyleyse zaten başka bi sorun da var demektir..

Ben yaptigim seyleri hic bir zaman inkar etmedim arkasindada duruyorum evet cahil oldugum bi donem vardi saoln yardimci olanlarda cok oldu ama suan bunlarin kafama kakilmasi beni uzuyor boyle yapicaktiniz madem keske hic bana yardim etmeseydiniz suandada benden boyle akinti gelmesinin sebebi ben degilim elimde olan bir seyde degil ve korkmakta hakliyim keske normal bisi oldugunu dusunebilsem ins kotu birsey yoktur burda bir cok kisininde basina gelmis sanirim benimde oyle malesef hep adetim baslarken ve biterken kahverengi bir akintim oluyor

temmuzun 26 sında 6 gün adet gören falan diye soru sormuştun yine sen emin olmak için konularına baktım..
şimdi sen 14 gün sonra tekrar mı adet oldun yani..
eğer böyleyse zaten başka bi sorun da var demektir..

Hayir ben temmuzun 16sinda adet oldum buraya 26sinda yazmis olabilirim zaten bugun veya dun diye de belirttigimi sanmiyorum sadece o ara moralim cok bozuktu ve bisilerden emin olmak istiyordum benim ne yalanim nede yanlis bisiyim var.

gercekten actğn konuların nrmal oldğnumu dşünüosun? cinsel saplantılı gibi geldiler bana.. bu arada akıntıyla ilgilide bunlar hijyenlede alakalı ..sdce senin hijyenin deil aynı zamanda partnernin hijyenide önemli..

bende tam bunu yazacaktm akıntı nrmalden fazlaysa koku varsa .. vajinada yanma falan varsa sıkıntı var demektir...

allahtan koku ya da kaşıntı falan yok normal seyrinde ilerliyor sadece başlamadan 2-3 gün önce bir iki damla kahverengi akıntıyla başlıyor ilk gün kahverengi ve de son gün kahverengi oluyor zaten 5 gün regl oluyorum.dün de kan tahlili falan yaptırmıştım bir sıkıntı olsa oraya da yansırdı heralde.sağlık konusunda çok pimpirikli bir insanım.allah kimseyi sağlığıyla sınamasın insallah.

sağol canım afiyet olsun.şimdiden allah kabul etsin

bende öyleyim.. ama kan tahlilinden ziyade vajinal akıntıdan kültür alınıp bakılması lazm diye biliyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…