How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

cok kotuyum:(

aynı şikayetten ben daha bugün gittim kahverengi akıntı ve agrıdan , ağrıdan bayıldığım bile oldu , muayeneye gelince muayene etmedi çok yoğunda olmasada etceğini sanmıyorum direkt kisten süphelenip ultrason veriyo , eğer devlete gidersen 2 ay sonraya atıyo o zamana kdr için rrahat edicekse beklersin edemez diyosan benm gibi yap özele gittim hemen çektiler verdiler sonucu ama doktor yoktu özelde gidip devlettekine sordum ve yine yoğun oldugu için sonuç hakkında bi şey demedi doğum kontrol hapı yazıym mı agrılara dayanmak mı istersn dedi dayanmayı kabul ettim ve çıktım :26: eğer ultrasonu özelde hemen çektirceksen aç karnına ve 2ltrecik su ( bakma cik dediğime patlıyodum :5: ) sonuçta da douglasta minimal effüzyon izlenmiştir yazıyoduu geçmişş olsunn :31:

Canım özelden msj atamıyorum, mesajım dolar dolmaz konuşuruz yazarım sana. (Konuya böyle girdiğim için özür dilerim :S)

şu üyenin geçmişte ki konularına bakmanızı öneririm siz bur da ona yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama.

Tesekkur ederim canim senin sonuclarinda belli olunca bana yazarsan cok sevinirim ayni sikayetler bende de var :(

yazarım tabi ama dediğim gibi başka sonuç yok bunun için yapılck bi şey de yok doku içinde sıvı birikimi ve o sıvıyı o şekilde atılıyo anladığm kadaryla araştırdım da istersen ilaç kullanırsn o da ağrıyı kessin diye yarın sorduktn sonrada yazarım :31:

yazarım tabi ama dediğim gibi başka sonuç yok bunun için yapılck bi şey de yok doku içinde sıvı birikimi ve o sıvıyı o şekilde atılıyo anladığm kadaryla araştırdım da istersen ilaç kullanırsn o da ağrıyı kessin diye yarın sorduktn sonrada yazarım :31:

Tamam canim tesekkur ederim tekrar;)

.........................................

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın poly4 evliyim eşim terör bölgesinde filan diyo buraya bakireyim yazıyooo.yazık:19:

Arkadaslar evli degilim hatta sevgilim yani artik nisanlim var ve onunla yasadigim surtunerek bir iliski benim bugune kadar bahsettiklerim bununla ilgili ve bakireyimde bunda anlasilmayacak birsey yok size ndn aciklama yapmak zorundayim anlamiyorum banlanmami gerektircek bir sey yok lutfen

iyi de eski konularında hamilelik testi fln yaptırdığını yazmışsın.. burda da bakireyim diyosun nasıl oluyor bu?
ne cins insanlar var yahu töbe töbee git işine

canım biz açıklama istemiyoruz senden.geçmişinde yazanları söylüyoruz sadece ya onlar yalan yada bu açtığın konu:20:

Hamile kalmak icin barike olmamak gerekmiyor bakireykende hamile kalinabiliyor bunu bilmeyecek kadar cahil olmanizi anlamiyorum.bana git isine diyecek kimse yok olamazda bakin yine durduk yere satasiyorsunuz umarim en kisa zamanda banlanirsiniz

bi ay önce ani konudan bende gittim doktora .. daha muayeneye baslamadan zaten soruyo düzenli bi ilişkin varmı adetlerin düzenlimi falan.. ultrasonla bakmıstı bana.. sonra doğum kontrol hapı önerdi bende kullanmak istemedğimi söyledim.. o da cocuk doğurunca falan değişeceğini o zamana kadar ağrı kesicilerle idare etmem gerektiğini söyledi..bende kahve falan akıntı yoktu ama olması ii bseyin habercisi deil..

bi ay önce ani konudan bende gittim doktora .. daha muayeneye baslamadan zaten soruyo düzenli bi ilişkin varmı adetlerin düzenlimi falan.. ultrasonla bakmıstı bana.. sonra doğum kontrol hapı önerdi bende kullanmak istemedğimi söyledim.. o da cocuk doğurunca falan değişeceğini o zamana kadar ağrı kesicilerle idare etmem gerektiğini söyledi..bende kahve falan akıntı yoktu ama olması ii bseyin habercisi deil..

Hadi ya:( bnm hep adetim baslamadan once geliyor ve anliyorum ki adet olucam bide adetim biterkende azalio azalio en son kahverengiye donuyo ve bitiyor:(

Hadi ya:( bnm hep adetim baslamadan once geliyor ve anliyorum ki adet olucam bide adetim biterkende azalio azalio en son kahverengiye donuyo ve bitiyor:(

kahverengi akıntının sebepleri var:serviks(rahim) kanseri, rahim ve yumurtalık iltihabı ,menopoz , bel soğukluğu, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, vajinal siğiller .. benim bildiklerim..

esra senin bu saatlerde ve hep aynı türden konular açıyor olman herkesi artık şüphelendirmeye başlamış..
bence de ilginç bi durum..
:44:

esra senin bu saatlerde ve hep aynı türden konular açıyor olman herkesi artık şüphelendirmeye başlamış..

Hangi saatte ne yazacagima siz mi karar vereceksiniz gercekten yardimci olmuyorsunuz bari moralimi bozmayin ciddi bisiyim var diye korkuyorum anlayisli olun biraz lutfen :(

kahverengi akıntının sebepleri var:serviks(rahim) kanseri, rahim ve yumurtalık iltihabı ,menopoz , bel soğukluğu, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, vajinal siğiller .. benim bildiklerim..

:53::53: aaa gercekten mi benımde kahveyle başlar son gunude kahveyle biter bunu bilmiyordum korktum şimdi

açtğı konulara bakınca direk anlıosun sevglsi var sürtünerek beraber olms.. hamile kalmaktan korkuyor.. bilgi konusunda cahillik söz konusu.. kızlık zarıyla ilgili actğı konudanda anladğm kadaryla bekaretini yanlıslıkla kaybetme süphesi içinde.. canım korkuosan yapmıcaksn..yapıosan arkasnda duracaksn;)

Back