Birde asiri adet sancim var nasil geciricem ben bunuve adetten hemen once gelen kahverengi akinti adet kanamasina donusuyor bu kotu bir seymidir?bilen arkadaslardan cevap bekliyorum..
esracım pardonda kimi kandırmaya çalışıyosun burda kimseyi kandırmana yalan atmanada gerek yok hamilelik testiyle ilgili konun var.acaba üstüne görmüş olabilirmiyim diyosun şimdide çıkmışın bakiireyim nasıl muayne ediyolar kimse bilmesin muayne olduğumu.konuların oldukça çelişkili bence mantıklı salla konuların birbirini tutsun.
hee birde konularının %90ı bel altı erkek olma durumunda oldukça yüksek diye düşünüyorum
Kizlar adet sancim gecmek bilmiyor cok kotu durumdayim ve adetim baslamadn once kahverengi akintiyla basliyor bi muayene olmak istiyorum ama bakireyim ve yalniz gitmek istiyorum doktora orada kisisel bilgiler falan aliniyor mu ? Bakirelere nasil bir muayene uygulaniyor?
Kizlar adet sancim gecmek bilmiyor cok kotu durumdayim ve adetim baslamadn once kahverengi akintiyla basliyor bi muayene olmak istiyorum ama bakireyim ve yalniz gitmek istiyorum doktora orada kisisel bilgiler falan aliniyor mu ? Bakirelere nasil bir muayene uygulaniyor?
canim doktora gitmek de ne var niye bu kadar korkuyorsun,
her kiz kadin yilda bir muayene olmalidir zaten.
yalniz gideym kayit etmesinler telasini anlayamiyorum
adet olcaksan olursun, adetin bitince gidersin..
olmazsan zaten o zaman gitmen lazim..
hamileysen test yaparsan cikar,
istemiyorsan aldirirsin,
ozel kliniklerde sanirim gizli kurtaj filan yapiyolardir.
bakirelere vajinal baksalar da ucundan bakarlar, koca ultrason aletini iceri sokmazlar merak etme..
genel adet sancisi icin de neden agri kesici almiyorsun bu da kolay bi cozum[/QUOTE
İlgilendigin icin tesekkur ederim canim yok ben hamile falan degilim sadece bir ara suphelenmistim hatta testte yaptim hamile degilim suan adette oluyorum ama cok agrim var evet agri kesici aldim ama yok gecirmedi sadece biraz azaldi ama artik gunluk hayatimi etkileyecek kadar agrim var ve bir kac aydir adet oncesinde kahverengi akinti geliyor ben yinede sadece kendim bilmek istiyorum baska kimsenin bilmesini istemiyorum kisisel bir durum o yuzden sordum canim ama sanirim ozelde kimligimi falan istemeyebilirler sanirim
canim doktora gitmek de ne var niye bu kadar korkuyorsun,
her kiz kadin yilda bir muayene olmalidir zaten.
yalniz gideym kayit etmesinler telasini anlayamiyorum
adet olcaksan olursun, adetin bitince gidersin..
olmazsan zaten o zaman gitmen lazim..
hamileysen test yaparsan cikar,
istemiyorsan aldirirsin,
ozel kliniklerde sanirim gizli kurtaj filan yapiyolardir.
bakirelere vajinal baksalar da ucundan bakarlar, koca ultrason aletini iceri sokmazlar merak etme..
genel adet sancisi icin de neden agri kesici almiyorsun bu da kolay bi cozum
aynı şikayetten ben daha bugün gittim kahverengi akıntı ve agrıdan , ağrıdan bayıldığım bile oldu , muayeneye gelince muayene etmedi çok yoğunda olmasada etceğini sanmıyorum direkt kisten süphelenip ultrason veriyo , eğer devlete gidersen 2 ay sonraya atıyo o zamana kdr için rrahat edicekse beklersin edemez diyosan benm gibi yap özele gittim hemen çektiler verdiler sonucu ama doktor yoktu özelde gidip devlettekine sordum ve yine yoğun oldugu için sonuç hakkında bi şey demedi doğum kontrol hapı yazıym mı agrılara dayanmak mı istersn dedi dayanmayı kabul ettim ve çıktım :26: eğer ultrasonu özelde hemen çektirceksen aç karnına ve 2ltrecik su ( bakma cik dediğime patlıyodum) sonuçta da douglasta minimal effüzyon izlenmiştir yazıyoduu geçmişş olsunn
Anladim canim cok tesekkur ederim peki sen ozele gidince kayit falan yaptilar mi ? Ve ultrasondan sonra sonucun suan belli mi ne cikti cnm sanada gecmis olsun
özelde de kimlik istiyolar :26:
sağol geçer inşallah çünkü adetim bittiği halde kahverengi akıntı geliyo sen yine iyi sadece başında napıcgmı bilmiyorumyaptılar , evet sonucu hemen veriyolar ve bi şey varsa kağıtta zaten yazıyo yoksa her şey normal diyede yazıyo sen bile anlarsın , douglasta minimal effüzyon izlenmiştir yazıyoduu ama ne oldugu hakkında bi fikrim yok doktor açıklama yapmadı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?