Keşke en başta kabul edip koymasaydın bence oralı olma kendi koyduğun isimle çağıracaksın tabi eşinede bu konuyu tartışmak istemiyorum de çünkü tartışmak sana bişey kazandırmaz

Öyle bir anlatmışsınız ki
Sanki çocuğu yeni doğurdunuz acısını yeni çektiniz
1 sene önce çocuğa isim koyulurken söylenecek sözler onlar
Koymasaydınız şimdi bu sıkıntılarla uğraşmayacaktınız

olan olmuş artık ama sen pes etme sakın adı neyse onu söyle yarın okula gıdecek,konu komşu senın dediğin ısımle duyacak ,Nasıl engel olacaklar yanı sen galıp gelırsın merak etme

Sevgili Kader, artık olan olmuş bunun için kendinizi harab etmeyin lütfen canınıza yazık. Psikolojik destek almak herkesin hakkı ve gayet doğal fakat maalesef Türkiyede cahilce bir yaklaşım olduğu için insanlar çekiniyor. Çekinmeyin ve psikolojik destek alın. Böylece bu tip durumlarla başetmeyi daha rahat başarabilirsiniz. Fakat eşinize bunu söylemeyin bir de ‘deli’ damgası yiyip o baskıyla iyice psikolojiniz bozulmasın. Psikoloğa ya da psikiyatriste gidiyor diye kimsenin çocuğu elinden alınmaz, orda çok daha farklı tanı kriterleri var. İnanın bunlar çok küçük ayrıntılar, şöyle biraz sakinleşin ve olaylara daha geniş bir pencereden bakmaya çalışın.

Eşiniz "psikolojik destege ihtiyacin var" diyerek sanki takilmayacak seylere siz takiyormussunuz veya ortada sorun yok ta siz sorun cikariyormussunuz gibi davraniyor anladigim kadariyla. Hangi insan evladi evliligine cocuguna cocugun ismine karisilmasina tepki vermez ki? Keske kaynananizjn ismini koyarak taviz vermeseymissiniz. Benim ablamin 3. Cocuguna da kaynanasi aglaya zirlaya kendi adini koydurmaya calisti. Ortaligi hep beraber ayaga kaldirdik. Tabiki ablamin istedigi isim konuldu. Lutfen sessiz kalmayin. Sonucta sizin cocugunuz nasil isterseniz oyle hitap edersiniz.

Allah razi olsun yorumlariniz icin biraz icim Rahatladi inan Beni anlamak istemeyenler yerimde olsalardi belki anlarlardi Baska konularda var doluyum Sadece kendime tek zarar veriyorum bide evliligimize ... Olan bize olcak

Allah razi olsun yorumlariniz icin biraz icim Rahatladi inan Beni anlamak istemeyenler yerimde olsalardi belki anlarlardi Baska konularda var doluyum Sadece kendime tek zarar veriyorum bide evliligimize ... Olan bize olcak
Ben ilk bebeğime hamileyken kayın peder cevre dedenin hakkı ilk torun o koysun dediler ben o kadar büyük bir laf ettim ki taş dogururum yine koymam ismini diye
bebegim öldü doğumda ;(
Şimdi ki evladmın ismi konarken kelam etmedim kayınpeder modern ve yeni isimlerden birini koydu yani x veya y adı ne olursa olsun evlat sizin evladınız yine de merhamet ve sevgi taşıyorsunuz yüreginizde
Çevremde kv ve kayınpeder ismi taşıdıgı için sevilmeyrn yeterince ilgi görmeyen hep bu konuyla gündeme gelen çocuklar ya çok hırçın ya hasta ya da mutsuzlar
Onları isimleri için değil parçamız olduğu için sevelim yoksa bir ömür vicdan aazbıyla kavruluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…