Çok kötüyüm zehirlendim yardım edin

Psikolojik bu durum yok yasanilanlar normal bende tarihi gecmis mayonezden zehirlenmistim hatirlamak bile istemiyorum o gunleri berbat haldeydim o halde hasteneden cocuklarim icin cikmistim gurbetteyiz esim izin alamiyo cocuklar komsuya emanet
Normal yasantiya 2-3 gunde dondum ama istah zamanla kendine geldi
Iki sezeryan oldum bu kadar kotu olmadim

Çok zor geçmiş olmalı bende bakacak kimsem olmadığı için kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum, hayatımda ilk defa bu kadar ağır ve kötü oldum gıda zehirlenmesini hep duyardım ama anlamazdım cidden ölüm gibi bir şeymiş adı üstünde zehirlenmek... İştahım biraz düzelmeye başladı bugün ve kötü kokuları çok almıyorum bir hafta sonra iyileşmiş olurum umarım

Ne yediniz ki ? Durumunuz normalmiş sakinleşmeye çalışın. Geçmiş olsun

Cok gecmiş olsun neyden zehirlendiniz ki bu kadar ?

Yoğurt corbası, yoğurtlu pilav, muz, haşlanmıs patates veya patates püresi deneyebilirsiniz

Valla süt ürünü dedi doktor muhtemelen fırından bi kutu ekler almıştım o yaptı. Pazar günün başından ertesi güne kadar bir kutuyu bitirmişimdir neredeyse. Misafire ikram ettim o da benden bir gün sonra hastaneye kaldırıldı serum yemiş ama düzeldi hemen. Ben tabi can sıkıntısından tek başımayım yedikçe yedim anlamadan. Kremasını herhalde bozuk sütten yaptıkları için yoğun şeker nedeniyle tabi algılayamadım bu hale geldim bir iyileşeyimde fırınıda şikayet edicem nereye ediliyorsa artık sağlık bakanlığına mı başka bi yere mi neresi olursa olsun uğraşıcam

Umarim cok cok gecmis olsun
aynen basa gelmeyince insan bilemiyor
Diyorum ya iki sezeryan ameliyati ve nice rahatsizliklar gecti basimdan hic bu kadar kotu olmadim

Geçmiş olsun, kardeşim tavuktan zehirlenip yatmıştı hastanede... Biraz vakit alıyor ama birkaç güne eminim normale dönersiniz. Yoğurt ekmek, sade makarna yoğurt falan bu durumlarda genelde iyi geliyor. Bir de aşırı su tüketmek... Çorba kokusu sebebiyle itici gelebilir şu an. Sindirim sistemini etkileyen her türlü hastalık çok zor gerçekten Acil şifalar dilerim.

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde bir anda iyileştim ilaçlar vitaminler ve azim ile atlatabildim artık sorun yaşamıyorum ve her denileni uygulayamadım ama bana en çok iyi gelen tuzlu, şekerli su tüketmek oldu çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…