- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
Psikolojik bu durum yok yasanilanlar normal bende tarihi gecmis mayonezden zehirlenmistim hatirlamak bile istemiyorum o gunleri berbat haldeydim o halde hasteneden cocuklarim icin cikmistim gurbetteyiz esim izin alamiyo cocuklar komsuya emanetmotivasyonumu kaybetmemek için gayret gösteriyorum ama bilmiyorum tekrar istifra ederim diyede çok korkuyorum hastaneden dönünce alttarafı mandalina ile kuru ekmek yemiştim onu bile kabul etmemişti midem hal böyle olunca panikliyorum tabiki şuan öyle psikolojik bir yardım alma imkanım yok maalesef ama sağolun
Psikolojik bu durum yok yasanilanlar normal bende tarihi gecmis mayonezden zehirlenmistim hatirlamak bile istemiyorum o gunleri berbat haldeydim o halde hasteneden cocuklarim icin cikmistim gurbetteyiz esim izin alamiyo cocuklar komsuya emanet
Normal yasantiya 2-3 gunde dondum ama istah zamanla kendine geldi
Iki sezeryan oldum bu kadar kotu olmadim
Cok gecmiş olsun neyden zehirlendiniz ki bu kadar ?
Yoğurt corbası, yoğurtlu pilav, muz, haşlanmıs patates veya patates püresi deneyebilirsiniz
Umarim cok cok gecmis olsunÇok zor geçmiş olmalı bende bakacak kimsem olmadığı için kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum, hayatımda ilk defa bu kadar ağır ve kötü oldum gıda zehirlenmesini hep duyardım ama anlamazdım cidden ölüm gibi bir şeymiş adı üstünde zehirlenmek... İştahım biraz düzelmeye başladı bugün ve kötü kokuları çok almıyorum bir hafta sonra iyileşmiş olurum umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?