Bol su, tuzlu ve şekerli. Hastalarımıza önerdiğimiz hayat kurtaran bir karışım.Çevremdeki herkes o kadar bilgisiz anlayışsızki hastayı iyileştireceğine dahada hasta ederler ne sorsam bilmiyorum diyorlar artık çareyi yazmakta buldum halsizliğimi yener yenmez. Gıda zehirlenmesi yaşadım neredeyse ölüyormuşum. Abartısız 20 ye yakın istifra etmişimdir. Gözlerim açıkken zaten sapsarı su çıkıyordu en son. Sonra hastanede açtım gözümü. Tam 4 Gün geçti acile kaldırılmamın üstünden. Hastalığımın dördüncü gününde anca ayaklanabildim ama katı bir şey kesinlikle yiyemiyorum aç olsam dahi. Yutkunmayı, yutmayı unuttum resmen. Çizi, ekmeğin biraz içi, salatalık, püre gibi şeyler yiyebiliyorum zorda olsa yutuyorum. Artık adam akıllı bir şeyler yiyip içmek istiyorum ama nafile canımın çektiği şeyi bile yarıda bıraktım. Antibiyotiklerle mide koruyucularla zor idare ediyorum. Hala bulantım var. Bazı şeyleri görünce ve kokulara karşı hassasiyetim var. Eskiden o kadarda rahatsız etmeyen her şey benim midemi bulandırıyor. Her şey çok kokuyor sırf bu yüzden yiyemiyorum. 1 litrelik oda spreyi var yanımda artık arada onu sıkıyorum kış günü cam pencere açıp temiz hava almaya çalışıyorum. Kızlar bu tarz şeyler yaşayanınız illaki vardır tavsiyelerinizi bekliyorum çok zor durumdayım...
Bol su, tuzlu ve şekerli. Hastalarımıza önerdiğimiz hayat kurtaran bir karışım.
çokk geçmiş olsun öncelikle ne yazıkki aşırı kötü bir durum benim de başıma geldi hem de birden fazla.sakın zorlama kendini canın çekse de , yoğurt ye, kuru ekmek ye eğer içine koyabilirsen zeytin koy birazcık, çizi, çubuk kraker ye.simit kemir.ilaçlarını aksatma kalkma yataktan hep yat, içtiğin suyun içine birazcık tuz ve şeker koy öyle iç.leblebi ye.boğazın istifra etmekten tahriş oldu o yüzden öyle hissediyorsun.1 haftaya toparlar o tahriş anca, ona mecburen beklemekten başka çansın yok.
Cok gecmiş olsun ben doğumuma 3 hafta varken zehirlendim ıspanaktan hemde bende hep kustum yesil sarı ishal ates titreme cok kötüydüm hemn doktoruma gittim serumlar ağrı kesiciler zor ayaklandım çok kötübişey ya zaten kusuyodum gebeliğim çok riskliydi dahada beter olmuştum ama hep acık cay peynir zeytin hafif recellerden yedim hep 5 gün falan sürdü.ama hatrlıyorum ben öğürdükce bebek karnımda sıkıstı kasıldı sancım çıktı aayy hatrladım kötü oldum ılık seyler tüketin nane limon için
Bol su, tuzlu ve şekerli. Hastalarımıza önerdiğimiz hayat kurtaran bir karışım.
Ekşimiş yoğurt, kefir, patates püresi, muz.
Probiyotik alabilirsin eczaneden 26 lira gibi bir fiyatı var.
Çok geçmiş olsun birkaç güne toparlarsın inşallah.
kendinizi çok zorlamayın zamanla yemeye başlarsınız bu mevzudan kaynaklı panik atak geçiriyorsunuz anladığım kadarıyla veyahut daha farklı psikolojik bir sıkıntı..yaşadığınız fizyolojiden kaynaklı bu kadar gitmemiştir iştahınız.psikolojiktir.ufak bir yardım alabilirsiniz.Çevremdeki herkes o kadar bilgisiz anlayışsızki hastayı iyileştireceğine dahada hasta ederler ne sorsam bilmiyorum diyorlar artık çareyi yazmakta buldum halsizliğimi yener yenmez. Gıda zehirlenmesi yaşadım neredeyse ölüyormuşum. Abartısız 20 ye yakın istifra etmişimdir. Gözlerim açıkken zaten sapsarı su çıkıyordu en son. Sonra hastanede açtım gözümü. Tam 4 Gün geçti acile kaldırılmamın üstünden. Hastalığımın dördüncü gününde anca ayaklanabildim ama katı bir şey kesinlikle yiyemiyorum aç olsam dahi. Yutkunmayı, yutmayı unuttum resmen. Çizi, ekmeğin biraz içi, salatalık, püre gibi şeyler yiyebiliyorum zorda olsa yutuyorum. Artık adam akıllı bir şeyler yiyip içmek istiyorum ama nafile canımın çektiği şeyi bile yarıda bıraktım. Antibiyotiklerle mide koruyucularla zor idare ediyorum. Hala bulantım var. Bazı şeyleri görünce ve kokulara karşı hassasiyetim var. Eskiden o kadarda rahatsız etmeyen her şey benim midemi bulandırıyor. Her şey çok kokuyor sırf bu yüzden yiyemiyorum. 1 litrelik oda spreyi var yanımda artık arada onu sıkıyorum kış günü cam pencere açıp temiz hava almaya çalışıyorum. Kızlar bu tarz şeyler yaşayanınız illaki vardır tavsiyelerinizi bekliyorum çok zor durumdayım...
kendinizi çok zorlamayın zamanla yemeye başlarsınız bu mevzudan kaynaklı panik atak geçiriyorsunuz anladığım kadarıyla veyahut daha farklı psikolojik bir sıkıntı..yaşadığınız fizyolojiden kaynaklı bu kadar gitmemiştir iştahınız.psikolojiktir.ufak bir yardım alabilirsiniz.
Mercimek çorbası, yoğurt ekmek, peynir kraker, haşlanmış patates benim midemi her zaman sakinleştirmiştir.
Zamanla gecer.. benim bebegimde agir ishal ve kusma ile hastaneye yatti hemsire her gelmesinde ishal kusma var mi diye sordu.. aklıma takildi sordum kusmasi iyi birsey mi kötü birsey mo diye kötü birsey degil ama simdi kusarsa iyilesince bir süre yutamaz kusacam diye korkar yemek yiyemez o yüzde kusmamasi bebek icin daha iyi demişti. . Bence sizde bu kusmadan etkilenip psikolojik olarak yiyemiyirsunuz 4 gun surekli kusmusunuz sonucta gececek merak etmeyinÇevremdeki herkes o kadar bilgisiz anlayışsızki hastayı iyileştireceğine dahada hasta ederler ne sorsam bilmiyorum diyorlar artık çareyi yazmakta buldum halsizliğimi yener yenmez. Gıda zehirlenmesi yaşadım neredeyse ölüyormuşum. Abartısız 20 ye yakın istifra etmişimdir. Gözlerim açıkken zaten sapsarı su çıkıyordu en son. Sonra hastanede açtım gözümü. Tam 4 Gün geçti acile kaldırılmamın üstünden. Hastalığımın dördüncü gününde anca ayaklanabildim ama katı bir şey kesinlikle yiyemiyorum aç olsam dahi. Yutkunmayı, yutmayı unuttum resmen. Çizi, ekmeğin biraz içi, salatalık, püre gibi şeyler yiyebiliyorum zorda olsa yutuyorum. Artık adam akıllı bir şeyler yiyip içmek istiyorum ama nafile canımın çektiği şeyi bile yarıda bıraktım. Antibiyotiklerle mide koruyucularla zor idare ediyorum. Hala bulantım var. Bazı şeyleri görünce ve kokulara karşı hassasiyetim var. Eskiden o kadarda rahatsız etmeyen her şey benim midemi bulandırıyor. Her şey çok kokuyor sırf bu yüzden yiyemiyorum. 1 litrelik oda spreyi var yanımda artık arada onu sıkıyorum kış günü cam pencere açıp temiz hava almaya çalışıyorum. Kızlar bu tarz şeyler yaşayanınız illaki vardır tavsiyelerinizi bekliyorum çok zor durumdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?