Size önerebileceğim tek şey, bu konuda şeffaf bir şekilde açıklamada bulunun ve konuyu bir kere tümüyle ve de yalansız bir şekilde anlatın. Ondan sonra da özür dileyip bir daha bu konunun açılmaması için elinizden geleni yapın. Gerisi ise yaşamın akışına göre şekillenir, Allahım hakkınızda her ikiniz için de hayırlısını versin.Herkese merhaba ,arada burada konulara bakıp vakit geciriyordum buraya yazacağım ve yardim isteyeceğim aklıma gelmezdi ama oldufikirlerinize ihtiyacım var kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum,bir yıllık evliyim dün akşam eşimle şiddetli bir kavga yaşadık normalde hiç bir sorunumuz yok ufak tefek kavgalar dışında, herkes gibi evlenmeden önce ilişkilerim oldu bunlardan biri büyük bir hataydı evli ve cocuklu biriyle 2.5 senelik bir ilişkim olmuştu ve eşimle ilk tanıştığımız zamanlar konuştuğumuz konulardan biride geçmiş ilişkilerimizdi bunları birbirimizi daha iyi tanımak adına yapmıştık bir iki kereliğine ve sonra hiç konusu açılmadı .Kendisi olgun ve halden anlayan biri ve birbirimizi çok seviyoruz,dün akşamdan beri benimle konuşmuyor ve cok kırgın olduğunu söylüyor, evliliğimin tehlikeye girmesinden korkuyorum bunun sebebi geçmişte birlikte olduğum evli kişiyi ona bekar diye anlatmış olmam keşke böyle bir şey yaşamasaydım ama yaşadım ona diyemezdim çünkü böyle evli bekar ilişkilerine kötü gözle bakan biri biliyorum. Mecbur kaldım ve bekar diye anlattım nerden öğrendiyse öğrenmiş ve yüzüme gelip söyledi inkar etmeye çalıştım ama sonunda sustum,ne yapacagimi bilmiyorum nasıl ikna edebilirim onu neler demeliyim?Düzenimin bozulmasından çok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Herkese merhaba ,arada burada konulara bakıp vakit geciriyordum buraya yazacağım ve yardim isteyeceğim aklıma gelmezdi ama oldufikirlerinize ihtiyacım var kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum,bir yıllık evliyim dün akşam eşimle şiddetli bir kavga yaşadık normalde hiç bir sorunumuz yok ufak tefek kavgalar dışında, herkes gibi evlenmeden önce ilişkilerim oldu bunlardan biri büyük bir hataydı evli ve cocuklu biriyle 2.5 senelik bir ilişkim olmuştu ve eşimle ilk tanıştığımız zamanlar konuştuğumuz konulardan biride geçmiş ilişkilerimizdi bunları birbirimizi daha iyi tanımak adına yapmıştık bir iki kereliğine ve sonra hiç konusu açılmadı .Kendisi olgun ve halden anlayan biri ve birbirimizi çok seviyoruz,dün akşamdan beri benimle konuşmuyor ve cok kırgın olduğunu söylüyor, evliliğimin tehlikeye girmesinden korkuyorum bunun sebebi geçmişte birlikte olduğum evli kişiyi ona bekar diye anlatmış olmam keşke böyle bir şey yaşamasaydım ama yaşadım ona diyemezdim çünkü böyle evli bekar ilişkilerine kötü gözle bakan biri biliyorum. Mecbur kaldım ve bekar diye anlattım nerden öğrendiyse öğrenmiş ve yüzüme gelip söyledi inkar etmeye çalıştım ama sonunda sustum,ne yapacagimi bilmiyorum nasıl ikna edebilirim onu neler demeliyim?Düzenimin bozulmasından çok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Beyninizi hemen toplayın. Eşinizi seviyorsunuz belliki bu geçmiş sonuçta. Evet yalan söylemeniz hata evet güveni sarsılır insanın ama tamir etmek ye var bu hayatta. Eşiniz sizi gerçekten seviyorsa tamir etmenize izin verecektir. Sizde buna fazlasıyla gönüllü olduğunuzu gösterin ona. Fakat şu var böyle bi hata yaptınız diye tüm kişiliğinizi yargılamanıza sizi bu hataya kurban etmesine izin vermeyin. İnsan her hatayı yapabilir insanız kendinizi affettirmeye çalışırken kişiliğinizden de taviz vermeyin dik durun hatanızı kabul ettiğinizi bunu düzeltmeye hazır olduğunuzu söyleyin gerisi gerçekten eşinizde biterIlk başlarda bilmiyordum öğrendikten sonra bir bağ oluşmuştu ve bırakamadım o da eşinden boşanacağını zaten az gördüğünü aile zoruyla evlendiğini söylüyordu ki sürekli zamanını benimle geçiriyordu, tüm bunlara rağmen zaten sonunda her şeyi kesip ayrıldım ve sonra karşıma şimdiki eşim cıktı bana her şeyi unutturdu ve aklıma bile gelmedi gecmis ilişkim ,ama öğrendi ve şu an bir çıkmazdayım resmen beynim durmuş vaziyette
Esiniz neden eskilere takiliyor bn anlamadim eski yani neticede esinizin olmadigi bir zaman diliminde yasanmis bir iliski simdi konusuluyor neden dariliyor ki bnce akisina birakinHerkese merhaba ,arada burada konulara bakıp vakit geciriyordum buraya yazacağım ve yardim isteyeceğim aklıma gelmezdi ama oldufikirlerinize ihtiyacım var kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum,bir yıllık evliyim dün akşam eşimle şiddetli bir kavga yaşadık normalde hiç bir sorunumuz yok ufak tefek kavgalar dışında, herkes gibi evlenmeden önce ilişkilerim oldu bunlardan biri büyük bir hataydı evli ve cocuklu biriyle 2.5 senelik bir ilişkim olmuştu ve eşimle ilk tanıştığımız zamanlar konuştuğumuz konulardan biride geçmiş ilişkilerimizdi bunları birbirimizi daha iyi tanımak adına yapmıştık bir iki kereliğine ve sonra hiç konusu açılmadı .Kendisi olgun ve halden anlayan biri ve birbirimizi çok seviyoruz,dün akşamdan beri benimle konuşmuyor ve cok kırgın olduğunu söylüyor, evliliğimin tehlikeye girmesinden korkuyorum bunun sebebi geçmişte birlikte olduğum evli kişiyi ona bekar diye anlatmış olmam keşke böyle bir şey yaşamasaydım ama yaşadım ona diyemezdim çünkü böyle evli bekar ilişkilerine kötü gözle bakan biri biliyorum. Mecbur kaldım ve bekar diye anlattım nerden öğrendiyse öğrenmiş ve yüzüme gelip söyledi inkar etmeye çalıştım ama sonunda sustum,ne yapacagimi bilmiyorum nasıl ikna edebilirim onu neler demeliyim?Düzenimin bozulmasından çok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Hayatımda kimse olmadı diyince de inandırıcı olmuyor ama hangi erkek inanır buna.Elbette hepimizin hayatında olmuştur birileri ciddi bi iliskim olsa nasıl açıklamalıyım suan onu düşündüm bu konudan sonraAsla erkek milletine ne kadar aydın olursa olsun eski ilişkilere dair bir şey söylemeyeceksin. Ben de bunu yaşadım çevremdeki bir çok kadın da. Erkeklerin inanmak istediklerini söylemek lazım. Normalde yalandan nefret ederim ve feminist olarak kadın erkek eşitliğine inanan biriyim fakat Türk erkeğinin zekası farklı çalışıyor. Doğrucu Mahmut olursan hep kaybedersin ve en ufak bir sorunda her şey yüzüne çarpılır malesef.... Buradaki ahlak bekçileri hemen devreye girmiş bakıyorum " evli erkekle olduysan müstahaklar" falan filan! Her önce kendi kapısının önünü süpürsün arkadaşlar hayat bu insana her şeyi yaptırır. Önemli olan aynı hataları tekrarlamamak!
Herkese merhaba ,arada burada konulara bakıp vakit geciriyordum buraya yazacağım ve yardim isteyeceğim aklıma gelmezdi ama oldufikirlerinize ihtiyacım var kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum,bir yıllık evliyim dün akşam eşimle şiddetli bir kavga yaşadık normalde hiç bir sorunumuz yok ufak tefek kavgalar dışında, herkes gibi evlenmeden önce ilişkilerim oldu bunlardan biri büyük bir hataydı evli ve cocuklu biriyle 2.5 senelik bir ilişkim olmuştu ve eşimle ilk tanıştığımız zamanlar konuştuğumuz konulardan biride geçmiş ilişkilerimizdi bunları birbirimizi daha iyi tanımak adına yapmıştık bir iki kereliğine ve sonra hiç konusu açılmadı .Kendisi olgun ve halden anlayan biri ve birbirimizi çok seviyoruz,dün akşamdan beri benimle konuşmuyor ve cok kırgın olduğunu söylüyor, evliliğimin tehlikeye girmesinden korkuyorum bunun sebebi geçmişte birlikte olduğum evli kişiyi ona bekar diye anlatmış olmam keşke böyle bir şey yaşamasaydım ama yaşadım ona diyemezdim çünkü böyle evli bekar ilişkilerine kötü gözle bakan biri biliyorum. Mecbur kaldım ve bekar diye anlattım nerden öğrendiyse öğrenmiş ve yüzüme gelip söyledi inkar etmeye çalıştım ama sonunda sustum,ne yapacagimi bilmiyorum nasıl ikna edebilirim onu neler demeliyim?Düzenimin bozulmasından çok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Kimse olmadı demek mümkün değil tabi ki... Benim kızdığım erkeklerin önüne gelenle takılıp utanmadan bekaret gibi resmen kadını sınıflandıran bir durum araması. Hayatını buna göre düzenlemiş erkeğe saygım sonsuz ama ötesi bana göre ahlaksızın önde gideni. zaten mümkün mertebe bunu önemseyen bir erkekle aklın varsa beraber olmazsın. Fakat her şeyi de çok açık ve detaylı anlatmak gereksiz diye düşünüyorum. Ben de aynı haltı yedim çünkü... Gerçe sorsan yine aynı olurum :) yalan söylemeyi becerebilir miyim bilemiyorumHayatımda kimse olmadı diyince de inandırıcı olmuyor ama hangi erkek inanır buna.Elbette hepimizin hayatında olmuştur birileri ciddi bi iliskim olsa nasıl açıklamalıyım suan onu düşündüm bu konudan sonra
Haklısınız aslında söyle yapmalı galiba detay vermeden konuyu kapatmak geçmişle ilgili konuşmak iki tarafında kafasını karıştırmaktan başka bir şey değilKimse olmadı demek mümkün değil tabi ki... Benim kızdığım erkeklerin önüne gelenle takılıp utanmadan bekaret gibi resmen kadını sınıflandıran bir durum araması. Hayatını buna göre düzenlemiş erkeğe saygım sonsuz ama ötesi bana göre ahlaksızın önde gideni. zaten mümkün mertebe bunu önemseyen bir erkekle aklın varsa beraber olmazsın. Fakat her şeyi de çok açık ve detaylı anlatmak gereksiz diye düşünüyorum. Ben de aynı haltı yedim çünkü... Gerçe sorsan yine aynı olurum :) yalan söylemeyi becerebilir miyim bilemiyorum
Zaten geçmiş geçmişte kalmıştır. Bunun hesabını kımse kımseye veremez. Ama adam onceki ilişkisinde evli çocuklu adamla birlikte olduğunu öğrenmiş gecmışte konu sahıbı o kişi için bekar demiş. Şimdi adam geçmiş ilişkiyi değil yalan söylenmiş ve evli bir adamla ilişkisi olduğu için tavır almış haklı olarakKimse olmadı demek mümkün değil tabi ki... Benim kızdığım erkeklerin önüne gelenle takılıp utanmadan bekaret gibi resmen kadını sınıflandıran bir durum araması. Hayatını buna göre düzenlemiş erkeğe saygım sonsuz ama ötesi bana göre ahlaksızın önde gideni. zaten mümkün mertebe bunu önemseyen bir erkekle aklın varsa beraber olmazsın. Fakat her şeyi de çok açık ve detaylı anlatmak gereksiz diye düşünüyorum. Ben de aynı haltı yedim çünkü... Gerçe sorsan yine aynı olurum :) yalan söylemeyi becerebilir miyim bilemiyorum
bence ona bu şekilde izah edinPişmanım tabi o yaşadığım ilişkiden, ilk bir buçuk yılında bekar sanıyordum kendini bekar diye tanitti ve nasıl olduysa ogrendikten sonra kopamadım ama sonuçta bitirdim ilişkiyi sonunda ve o günleri yaşamamış saydım unuttum gitti kapattım ve hatırlamak istemedim bunu savunacak degilim.Sonra eşimle tanıştım ve sevdik birbirimizi ama şu olaydan sonra her akşam koşarak eve gelen adam daha gelmedi aradım telefonunu açmıyor offf her şeyi berbat ettim galiba ,her şeyi silip yokmuş gibi gibi davranmak hatta yok olmak istiyorum
Siz bunu bir hata olarak görmemiş olmalısınız ki o kadar uzun süre devam etmiş.Eski sevgili rolünden metres konumuna geçiş eşiniz icin sarsitici olmuştur.Herkese merhaba ,arada burada konulara bakıp vakit geciriyordum buraya yazacağım ve yardim isteyeceğim aklıma gelmezdi ama oldufikirlerinize ihtiyacım var kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum,bir yıllık evliyim dün akşam eşimle şiddetli bir kavga yaşadık normalde hiç bir sorunumuz yok ufak tefek kavgalar dışında, herkes gibi evlenmeden önce ilişkilerim oldu bunlardan biri büyük bir hataydı evli ve cocuklu biriyle 2.5 senelik bir ilişkim olmuştu ve eşimle ilk tanıştığımız zamanlar konuştuğumuz konulardan biride geçmiş ilişkilerimizdi bunları birbirimizi daha iyi tanımak adına yapmıştık bir iki kereliğine ve sonra hiç konusu açılmadı .Kendisi olgun ve halden anlayan biri ve birbirimizi çok seviyoruz,dün akşamdan beri benimle konuşmuyor ve cok kırgın olduğunu söylüyor, evliliğimin tehlikeye girmesinden korkuyorum bunun sebebi geçmişte birlikte olduğum evli kişiyi ona bekar diye anlatmış olmam keşke böyle bir şey yaşamasaydım ama yaşadım ona diyemezdim çünkü böyle evli bekar ilişkilerine kötü gözle bakan biri biliyorum. Mecbur kaldım ve bekar diye anlattım nerden öğrendiyse öğrenmiş ve yüzüme gelip söyledi inkar etmeye çalıştım ama sonunda sustum,ne yapacagimi bilmiyorum nasıl ikna edebilirim onu neler demeliyim?Düzenimin bozulmasından çok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
İyi gözle mi bakması gerekiyordu. Size burda tüüh aaa nasıl yaptın demeyeceğim evet çok kötü ama geçmişte kalmış. Eşinize dürüst olmanın vakti gelmiş.keşke böyle bir şey yaşamasaydım ama yaşadım ona diyemezdim çünkü böyle evli bekar ilişkilerine kötü gözle bakan biri biliyorum.
Şimdi gördüm gülmüşsünüz halime sevinebilirsiniz boşanma kararı aldı eşim. Zıl takip oynayabilirsiniz: )
Ee ne demişler ‘Karma is a bitch!’.
Dedim günlerdir diyorum ama sen metreslik yapmissin ben bunu kaldıramam boşanmak istiyorDoğruyu söyleyin, yaptığım yanlıştı utandım ve evli olduğunu söyleyemedim deyin.
Iyi gözle bakmasın kimse tabi bu beklentim yok sadece insanlardan fikirlerini almak istedim.Ama zaten gerek kalmadı boşanma kararı aldı eşim gene de tesekkurlerİyi gözle mi bakması gerekiyordu. Size burda tüüh aaa nasıl yaptın demeyeceğim evet çok kötü ama geçmişte kalmış. Eşinize dürüst olmanın vakti gelmiş.
Buraya gelip eşimin benden önce evli bir kadınla ilişkisi olmuş yazsaydınız verilecek cevapları düşünüp empati yaptım ve eşinize üzüldüm gerçekten. Hakkınızda hayırlısı olsun
Düzelmedi bittiZor bi durum Allah yardımcınız olsunOnu da anlamak lazım güveni sarsılmış inşallah düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?