En başta zaten geçmiş ilişkilerin konuşulması bana mantıksız geliyor.. Gereksiz geliyor desem daha iyi.. Onun haricinde zaten hatanızı kabul ediyorsunuz pişmanlığınızı açıkça dile getirin.. Çünkü gerçekten çok çirkin birşey o yüzden kolay kolay unutulur mu bilemem ... Ama ben daha çok nereden öğrendiği kısmına takıldım???? Acaba nereden öğrendi?? Bir arkadaş, akraba falan mı?? Eğer biri bunu eşinize söylediyse eşiniz çok rencide olmuşturHerkese merhaba ,arada burada konulara bakıp vakit geciriyordum buraya yazacağım ve yardim isteyeceğim aklıma gelmezdi ama oldufikirlerinize ihtiyacım var kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum,bir yıllık evliyim dün akşam eşimle şiddetli bir kavga yaşadık normalde hiç bir sorunumuz yok ufak tefek kavgalar dışında, herkes gibi evlenmeden önce ilişkilerim oldu bunlardan biri büyük bir hataydı evli ve cocuklu biriyle 2.5 senelik bir ilişkim olmuştu ve eşimle ilk tanıştığımız zamanlar konuştuğumuz konulardan biride geçmiş ilişkilerimizdi bunları birbirimizi daha iyi tanımak adına yapmıştık bir iki kereliğine ve sonra hiç konusu açılmadı .Kendisi olgun ve halden anlayan biri ve birbirimizi çok seviyoruz,dün akşamdan beri benimle konuşmuyor ve cok kırgın olduğunu söylüyor, evliliğimin tehlikeye girmesinden korkuyorum bunun sebebi geçmişte birlikte olduğum evli kişiyi ona bekar diye anlatmış olmam keşke böyle bir şey yaşamasaydım ama yaşadım ona diyemezdim çünkü böyle evli bekar ilişkilerine kötü gözle bakan biri biliyorum. Mecbur kaldım ve bekar diye anlattım nerden öğrendiyse öğrenmiş ve yüzüme gelip söyledi inkar etmeye çalıştım ama sonunda sustum,ne yapacagimi bilmiyorum nasıl ikna edebilirim onu neler demeliyim?Düzenimin bozulmasından çok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Kabul ediyorum hatamı evet ve çok pişmanımEn başta zaten geçmiş ilişkilerin konuşulması bana mantıksız geliyor.. Gereksiz geliyor desem daha iyi.. Onun haricinde zaten hatanızı kabul ediyorsunuz pişmanlığınızı açıkça dile getirin.. Çünkü gerçekten çok çirkin birşey o yüzden kolay kolay unutulur mu bilemem ... Ama ben daha çok nereden öğrendiği kısmına takıldım???? Acaba nereden öğrendi?? Bir arkadaş, akraba falan mı?? Eğer biri bunu eşinize söylediyse eşiniz çok rencide olmuştursonuçta karısının daha önce evli bir adamla 2.5 yıl ilişkisi olduğunu birinden öğrendi bu tam bir yıkım.. Bunu bilmek bile kötüyken başkasından öğrenmek falan
Bence güzelce sakince karşınıza alın ve konuşun.. O arkadaşınızdan öğrenmişse de bırakın ne hali varsa görsün uğraşmayın bence.. Siz meselenizi çözün bu ona yeter zaten...Kabul ediyorum hatamı evet ve çok pişmanımempati yapmaya çalışıyorum düzgün bir insan çünkü ve çok duygusal biri yıkım yaşamıştır o yüzden sus pus oldum ne diyeceğimi bilemiyorum, bunu bilen üç arkadaşım ve bir kuzenim var ,kuzenim söylemez ama arkadaşlarımdan birinden şüpheleniyorum beni çekemeyen mutluluğumu bozmak isteyen..ama onunla sonra görüşeceğim eğer o ise ,şu an bu durumdan kurtulmam gerekiyor
Lütfen beni yanlış anlamayın ben yadırgamak için değil yada tühh sana demek için yazmıyorum bunları.saddece çok merak ediyorum. Yani evli ve çocuklu biriyle olmak yani nasıl katlanabiliyorsunuz. Sonuçta o adam eve gidip o yatağa giriyor ve belki sabahında sizin saçınızı okşuyor öpüyor v.s sizin için de zor değilmiydi acaba diye düşünüyorum.lisede aldatılmıştım ilk aşkım tarafından nasıl olur hem bana hem başkasına seni seviyorum der diye kendimi yemiştim ki hala yaradır bende. Eşinizle olan meseleye gelince ona neden yalan söylediğinizi açık yüreklilikle anlatın sakin olun karşısında çünkü güveni kırılmış bi insanın karşısında hala haklı olmaya çalışmak o insanı daha da çıldırttır. Haklı olduğunu, böyle bi durumu saklamamk gerektiğini saklama nedenlerinizi anlatın sakince. Umarım bişeyler tamir olurHerkese merhaba ,arada burada konulara bakıp vakit geciriyordum buraya yazacağım ve yardim isteyeceğim aklıma gelmezdi ama oldufikirlerinize ihtiyacım var kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum,bir yıllık evliyim dün akşam eşimle şiddetli bir kavga yaşadık normalde hiç bir sorunumuz yok ufak tefek kavgalar dışında, herkes gibi evlenmeden önce ilişkilerim oldu bunlardan biri büyük bir hataydı evli ve cocuklu biriyle 2.5 senelik bir ilişkim olmuştu ve eşimle ilk tanıştığımız zamanlar konuştuğumuz konulardan biride geçmiş ilişkilerimizdi bunları birbirimizi daha iyi tanımak adına yapmıştık bir iki kereliğine ve sonra hiç konusu açılmadı .Kendisi olgun ve halden anlayan biri ve birbirimizi çok seviyoruz,dün akşamdan beri benimle konuşmuyor ve cok kırgın olduğunu söylüyor, evliliğimin tehlikeye girmesinden korkuyorum bunun sebebi geçmişte birlikte olduğum evli kişiyi ona bekar diye anlatmış olmam keşke böyle bir şey yaşamasaydım ama yaşadım ona diyemezdim çünkü böyle evli bekar ilişkilerine kötü gözle bakan biri biliyorum. Mecbur kaldım ve bekar diye anlattım nerden öğrendiyse öğrenmiş ve yüzüme gelip söyledi inkar etmeye çalıştım ama sonunda sustum,ne yapacagimi bilmiyorum nasıl ikna edebilirim onu neler demeliyim?Düzenimin bozulmasından çok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Konuşmak istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum deyip duruyor tek söylediği güvenimi sarstın sana nasıl güveneceğim diyor offf içine atar atar sonra da ani kararlar verir öyle de bir huyu var gerçekten içim daralıyor bu isin sonu kötü olacak gibi hissediyorum umarım olmazBence güzelce sakince karşınıza alın ve konuşun.. O arkadaşınızdan öğrenmişse de bırakın ne hali varsa görsün uğraşmayın bence.. Siz meselenizi çözün bu ona yeter zaten...
Ilk başlarda bilmiyordum öğrendikten sonra bir bağ oluşmuştu ve bırakamadım o da eşinden boşanacağını zaten az gördüğünü aile zoruyla evlendiğini söylüyordu ki sürekli zamanını benimle geçiriyordu, tüm bunlara rağmen zaten sonunda her şeyi kesip ayrıldım ve sonra karşıma şimdiki eşim cıktı bana her şeyi unutturdu ve aklıma bile gelmedi gecmis ilişkim ,ama öğrendi ve şu an bir çıkmazdayım resmen beynim durmuş vaziyetteLütfen beni yanlış anlamayın ben yadırgamak için değil yada tühh sana demek için yazmıyorum bunları.saddece çok merak ediyorum. Yani evli ve çocuklu biriyle olmak yani nasıl katlanabiliyorsunuz. Sonuçta o adam eve gidip o yatağa giriyor ve belki sabahında sizin saçınızı okşuyor öpüyor v.s sizin için de zor değilmiydi acaba diye düşünüyorum.lisede aldatılmıştım ilk aşkım tarafından nasıl olur hem bana hem başkasına seni seviyorum der diye kendimi yemiştim ki hala yaradır bende. Eşinizle olan meseleye gelince ona neden yalan söylediğinizi açık yüreklilikle anlatın sakin olun karşısında çünkü güveni kırılmış bi insanın karşısında hala haklı olmaya çalışmak o insanı daha da çıldırttır. Haklı olduğunu, böyle bi durumu saklamamk gerektiğini saklama nedenlerinizi anlatın sakince. Umarım bişeyler tamir olur
Siz adamın evli olduğunu öğrenir öğrenmez ilişkiyi kesmemişsiniz ki yukarda bi yorumunuzda okudum hemen kopamadım demişsiniz.. Neyse onları tekrar açmayalım da yalan üzerine yalan konuşmayın bence daha.. Sadece çok pişman olduğunuzu hatanızı anladığınızı anlatın.. Şimdi konuşmak istemiyorsa bir gün daha bekleyin ama fazla beklemeyin çünkü düşünüp düşünüp kendisini dolduracak.. Kafasında birşeyler kurup kurup duracak doğal olarak ama siz buna izin vermeyin mecbursunuz yani bir şekilde ikna edeceksiniz .. Konuşmadan olmaz..Konuşmak istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum deyip duruyor tek söylediği güvenimi sarstın sana nasıl güveneceğim diyor offf içine atar atar sonra da ani kararlar verir öyle de bir huyu var gerçekten içim daralıyor bu isin sonu kötü olacak gibi hissediyorum umarım olmazonu çok seviyorum çünkü şu durumu bile kendimi geçtim ona üzülüyorum Allahım sen aklıma mukayyet ol acaba baştan anlatsam korkudan sesimi çıkaramadım sana, ben adamın evli olduğunu hiç bilmiyordum öğrenince anında ilişkiyi kestim desem daha mi iyi olacak aklıma bir sürü şey geliyor nasıl kurtulacağım bu durumdan off ya da her şeyi açık açık anlatıp cevabını mi beklesem
Herkese merhaba ,arada burada konulara bakıp vakit geciriyordum buraya yazacağım ve yardim isteyeceğim aklıma gelmezdi ama oldufikirlerinize ihtiyacım var kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum,bir yıllık evliyim dün akşam eşimle şiddetli bir kavga yaşadık normalde hiç bir sorunumuz yok ufak tefek kavgalar dışında, herkes gibi evlenmeden önce ilişkilerim oldu bunlardan biri büyük bir hataydı evli ve cocuklu biriyle 2.5 senelik bir ilişkim olmuştu ve eşimle ilk tanıştığımız zamanlar konuştuğumuz konulardan biride geçmiş ilişkilerimizdi bunları birbirimizi daha iyi tanımak adına yapmıştık bir iki kereliğine ve sonra hiç konusu açılmadı .Kendisi olgun ve halden anlayan biri ve birbirimizi çok seviyoruz,dün akşamdan beri benimle konuşmuyor ve cok kırgın olduğunu söylüyor, evliliğimin tehlikeye girmesinden korkuyorum bunun sebebi geçmişte birlikte olduğum evli kişiyi ona bekar diye anlatmış olmam keşke böyle bir şey yaşamasaydım ama yaşadım ona diyemezdim çünkü böyle evli bekar ilişkilerine kötü gözle bakan biri biliyorum. Mecbur kaldım ve bekar diye anlattım nerden öğrendiyse öğrenmiş ve yüzüme gelip söyledi inkar etmeye çalıştım ama sonunda sustum,ne yapacagimi bilmiyorum nasıl ikna edebilirim onu neler demeliyim?Düzenimin bozulmasından çok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım vard
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?