Herkese merhaba ,arada burada konulara bakıp vakit geciriyordum buraya yazacağım ve yardim isteyeceğim aklıma gelmezdi ama oldu
fikirlerinize ihtiyacım var kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum,bir yıllık evliyim dün akşam eşimle şiddetli bir kavga yaşadık normalde hiç bir sorunumuz yok ufak tefek kavgalar dışında, herkes gibi evlenmeden önce ilişkilerim oldu bunlardan biri büyük bir hataydı evli ve cocuklu biriyle 2.5 senelik bir ilişkim olmuştu ve eşimle ilk tanıştığımız zamanlar konuştuğumuz konulardan biride geçmiş ilişkilerimizdi bunları birbirimizi daha iyi tanımak adına yapmıştık bir iki kereliğine ve sonra hiç konusu açılmadı .Kendisi olgun ve halden anlayan biri ve birbirimizi çok seviyoruz,dün akşamdan beri benimle konuşmuyor ve cok kırgın olduğunu söylüyor, evliliğimin tehlikeye girmesinden korkuyorum bunun sebebi geçmişte birlikte olduğum evli kişiyi ona bekar diye anlatmış olmam
keşke böyle bir şey yaşamasaydım ama yaşadım ona diyemezdim çünkü böyle evli bekar ilişkilerine kötü gözle bakan biri biliyorum. Mecbur kaldım ve bekar diye anlattım nerden öğrendiyse öğrenmiş ve yüzüme gelip söyledi inkar etmeye çalıştım ama sonunda sustum,ne yapacagimi bilmiyorum nasıl ikna edebilirim onu neler demeliyim?Düzenimin bozulmasından çok korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)