Çok kötüyüm,sürekli başim dönüyor. Acil bakin :(

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
Ya cok stressli günler geciyorum nerdese kendimi unutmuşum. Cok az yemek yiyorum. Genelde cok az yerim ama galiba bu defa kötü sonuçlarini yasiyorum. Kaç gündür
arada sirada biraz başim dönüyordu. Dün gittim kan testi verdim. Az kan verdim fakat eve gelince kötü oldum. Dün akşam oturdugum yerde başim dönüyor gözüm karariyordu uzandim kaldim öyle. Tansiyon sorunum yo
k
ama galiba tansiyonumda düşmüş.
Dünden bugün iyiyim ama yerimden kalkamiyorum

ee bir şeyler ye madem, stres her yerde....

sinir ve stres hayatımızın vazgeçilmezi çağımız hastalığı
bendede bikaçgündür aynı sıkıntılar var canım mevsimlerden olsa gerek diyip geçiştiriyorum he bide ek olarak halsizlik ve baş ağrısıda mevcut

esiminde uzun sure boyle bir problemi vardi.Dojtora gitti,vitamin eksikligi ve az su icmesinden kaynaklaniyor.vitamin degerlerinize baktiriip ona gore takviye yapin.

bunların bir nedenı yok mu.tatsız bir olay mı yaşadınız

Ya hiç sormayin uzun zamandir başim dertlerden hiç açilmiyor. Ayni anda bir sürü şeyle ugraşiyorum.Tabii herkesin problemi derdi var fakat insan kendini uzun zaman böyle ihmal edince sonuçlar kötü oluyor. Inanirmisiniz artik küçük şeylere bile tahammül edemiyorum. Ben başarili bir ögrenciyim kaç gündür üniye gitmiyorum. Diyorum ne olacaksa olsun biraz dinlenmek kendime zaman ayirmak istiyorum.Zaten çok zayiftim sanki şimdi daha da zayiflamişim ona da ayri bir üzülüyorum. Geçen anneme dedim gelen haftadan itibaren normal yemek yicem dedim bu haftada bu duruma düştüm

Evet ama sanki artik geç, şu an basim döndügü icin yemek görürken affedersiniz midem kalkiyor

geçi meçi yok hadi bakalım marş marş kalk kendine şöyle güzel bir şeyler ısmarla... biraz bulansada bir iki güne normale dönersin... metabolizmanı çökertçen.... saçların bile dökülür bak.....

esiminde uzun sure boyle bir problemi vardi.Dojtora gitti,vitamin eksikligi ve az su icmesinden kaynaklaniyor.vitamin degerlerinize baktiriip ona gore takviye yapin.
Evet bende daha öncede vitamin eksikligi vardi şimdi yine olasiligi yüksek.

Evet bence de mevsimden de olsa gerek. Güneş yok şu an ama sanki güneş bahar carpmiş.

Bende univ okuyorum cnm bu ara bende cok olay yasadim iki haftdr gitmiyorum bende cnm hic birsey istemyr biraz kendne zaman ayir olacagn seyler yap.ben oyle yaptm brz kafami dinlyrm su an.arkdslarmla sorunlar yasadm ama bundan kacis yok brz kafami toplayip tekrar derslere gdcm.hayat devam ediyor.sen iyde kotude olsan.oyuzden yipratma.kendni sana ne ii gelir blmyrm ama alisveris yap.temiz havaya çık.kendinin doktoru yine sensin unutma kimse kimseyi dusunmuyor bu hayatta malasef

Aynen Kimse kimseyi düşünmüyorbiz kendimizi düsünmek zorundayiz.

esmax 10 mg şiddetle tavsıye edılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…