• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm ölmek istiyorum

muhterem aziz hocaya selamlarımızı söyleyin uğraşmasın böyle boş işlerle..
sizde boşuna beklemeyin sizi sevmeyen adamı ne yapacaksınız anlamadım ki..

canım benım çok zor bi dönem anlıyorum seni ama seni istemeyeni sende isteme. kimsenın için ölmek değımez inan .hakkında hayırlısı

Son anda öyle bir günde değişmemiştir hersey muhakkak evveliyatı vardır siz anlayamamışsınızdır. Cesaret edip son raddeye gelene kadar söyleyemedi demekki.

Elbetteki çok zor bir durum düğüne 3 gün kala yenilir yutulur şey değil ama kısmet değilmiş nasipten ötesi olmaz. Hacıyla Hocayla uğraşıp kendınızı daha farklı çıkmazların içine sokmayın. Unutmaya çalışın yalnız kalmayın ailenizle sevdiklerinizle vakit geçirin gerekirse de profesyonel yardım alın. Allah yardımcınız olsun insallah kısa surede atlatirsiniz bu travmayı.

reklam yaparken çok açik verme sonra yonetim sana hokus pokus yapar puf diye uçarsin

Büyücü hocaların kerameti olsaydı, piyango biletinin numaralarına büyü yapar trilyoner olurlardı, sizler üzerinden büyü var, bozayım, bağlama büyüsü yapayım diyerek umut tacirliğine soyunmaz, paraları cukkalamazlardı.

Burada maksat derdi anlatmak mı hoca reklamı mı?

Back
X