Çok kötüyüm, olacağı buydu.

• Konu Sahibi zynep22
canım ben,m ya erkkeler işte,daha ne söylenebilir ki?

• Konu Sahibi zynep22
takma afana bu zamanda insan esine bile güvenemiyo ki sen nail güvendin 5 aylik tanidigin bir adama

• Konu Sahibi zynep22
neden ayrildiniz peki? anlatmamissin neden bittigini bilmeden bisey diyemem

• Konu Sahibi zynep22
Keskeler hiç bitmez ki
birakirlar tabi insanlar acimiyor artik,
çok uzuluyorsun belli
allahim acini hafifletsin bir an once, zamanla geçecek bunlarin hepsi
en kisa zamanda toparlanmani dilerim canim

• Konu Sahibi zynep22
neden olmuş onu yazmamışsın ama emin ol zamanla geçer unutursun cnm benim..işlk zaman çok derin acılar yaşanır ama zamanla acımamaya başlar için..

• Konu Sahibi zynep22
aynı seylerı yasıyoruz ınan su yazıyı yazerken bıle aglıyorum dayanamıyorum bagıra bagıra aglıorum ya allahım bızlere yardım etsın bızlerı görsün offf yaaaaaaaaa offf

• Konu Sahibi zynep22
5 ay kısa zaman gibi görünüyor evet ama bazı ilişkiler öyle büyük bir aşk ve tutkuyla başlıyor ki o 5 ay 5 yıl gibi dolu dolu geçiyor,hele de çok ciddi ve büyük bi aşksa...
ama sen 5 ay önce tanıştık diyorsun,yani uzun süredir tanıdığın ama 5 aydır beraber olduğun bi insan deil,5 aydır tanıdığın bi insan için bunca şey yapman yanlış olmuş ama insan yaşayarak öğrenir bazı şeyleri,ders alırsın artık ve bundan sonra deil 5 ay 15,25 ay olsa da çok büyük tavizler verme,senin için önemli şeylerden vazgeçme,unutmaya düşünmemeye bak,belki de barışırsınız belli olmaz tabi,umarım birleşirsin ya da tamamen unutursun

• Konu Sahibi zynep22
ya aşk öyle birsey kı o 5 ayı eger dolu dolu yasadıysa gercekden deger verıp sevdıyse içindekı acıyı anlarım her sabah onun hayattında oldugunu bılıp gulumseyerek uyanması ıle sımdıkı o yok olusununun uyanması adama öle bır koyuyorkı ancak yaşayan bilirr

• Konu Sahibi zynep22
edebıyat hocam derdıkı "aşk kalbe gırınce akıl yıllık ızne cıkarmıs" boyle olmus.ama yukarıda yazılan bır gercek varkı oda dogru adam bırgun cıkacak karsına bende cok sevmıstım 5 aylık ılıskı ıcın 5 ssene agladım ama suan oyle harıka bı ılıskım varkı ıyıkı var bıtanecık askım.umarım dogru ınsan cıkarda bu gunlerın ıcın sadece YAZIK dersınnn

• Konu Sahibi zynep22
Bu kadarın şeyin üstüne sizi daha fazla üzmek istemiyorum ama hatayı kendinizde arayın..
5 aylık ilişkinin neyine güvendiniz..
Sanırım cahilliğinize gelmiş..
Bu size acı bir ders olmuş..
Zaman her şeyin ilacıdır..
Kendinizi fazla yıpratmadan hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeye bakın..

• Konu Sahibi zynep22
40 yıllık kocasına bile bel bağlamıyorda,sen nasıl inandın bu kişiye bu kadarcık zamanda.hele hele bu devirde.
neyse olan olmuş,belkide hakkında hayırlısı buymuş,ye evlendiğinde herşey bitseydi birde bunu düşün.
aklın başına geldiyse bir an önce kaybettiklerini telafi etmeye bak canım hakkında hayırlısını versin rabbim..mutlu günler inşallah seni bekliyordur.

• Konu Sahibi zynep22
hiçbir erkek için fedakarlık yapmıycaksın

• Konu Sahibi zynep22
ağlıyorum ağlıyorum yine...biz bambaşkaydık tam bi kafa dengiydik.herkes diyor gör bak karşına daha iyileri çıkacak diyor.boşver değmez diyorlar.içimdeki yanan yangını kimse bilemezki.her yer herşey onu anımsatıyor bana.kuralan hayaller vardı.hepside bir çırpıda yok oldu.daha 3gün öncesine kadar seni asla bırakmıcam diyordu.bu söze o kadar çok inanmıştım ki.beni asla bırakma diyordu.bugün rüyamda onu gördüm yine.evleniyorduk nikahımız kıyılıcaktı.5 ay diyorsnz değmez ben onunla 5 aydır birlikte değildimki..sanki yıllar geçti ömrümden...bir daha dönmemek üzere bitti herşey işte...gözyaşlarımın dineceği günü bekliyorum.

• Konu Sahibi zynep22
Bundan ne ögrendik?

Önce sen ve hedeflerin sonra ERKEK

• Konu Sahibi zynep22
ya neden bitti cnm?barışma sansınız yokmu?çok seviyorsun belli....

• Konu Sahibi zynep22
inanın bende bilmiyrum tam olarak.bana başka bişey diyor aileme başka bişey diyor.bende anlamadım neden bittiğini.

• Konu Sahibi zynep22

kesinlikle canım gercekten değmiyo hiç değmiyo hep o sözler palavra sahte yapmacık artık bende kimseye inanmıyorum senin gibi bende ask acısı cekiyorum umarım hemen atlatırsın şuan ki durumunu çok iyi tahmin edebiliyorumm aynı seyleri bende yaşıyorum

• Konu Sahibi zynep22
5 ay önce tanıştın ve bu hala mi geldin

• Konu Sahibi zynep22
kıyamam lütfen üzülme.herseyde vardır bi hayır.sende arkadaslarına dediğin gibi yap üzülme, takma ,düşünme.emin ol gecer.ama seviosanız tekrar birleşirsiniz.ölüm ve olmuşa çare yoktur derler gercekten öyle.bitmemişse yürekte ask geri gelicektir sana.bi erkek için demekte sacma bnce.inşallah hakkında hayırlısı ne ise rabbim onu versin sana.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi zynep22
5ayda güvenilir mi dememek lazım aslında..sevmiş ve güvenmişsin kabahat kimsede değil...kabahat şansında..ben bu konuların nasip olduguna inanırım aslında iyi tanımakla da alakası yok..çok iyi tanıyan yıllarca evli kalanlar var ve sonunda boşanan,aldatılanlar...hiçbir şeyin garantisi olmadıgı gibi hayatta terk edilmemenin de yok...artık tek yol olanlardan ders cıkarmak bence..üzme kendini toparla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…