Çok kötüyüm, olacağı buydu.

aşk böyle birşey işte..
heyecandır,wazgeçmektir bazen kendinden,mantığı kenara itip en derinden istediğini yaşamaktır,sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaktır,unutamamaktır,onun gibisini bulamayacağını sanmaktır,şişmiş gözkapaklarıdır,kimselerin seni anlamadığına inanmaktır,diğer yarını kaybettiğine yanmaktır,artık kimseye ruhunu anlatamayacağını sanmaktır..
eğer seni haketmediyse yol werirsin gider..ağla,gözyaşı da aşkın bi parçası..ama mantığını bırakma,gitmesi daha doğruysa gitsin..hiçkimse wazgeçilmez değildir..we mutlaka yeni insanlara da şans werilmelidir..
ama eğer seni hakediyor fakat başkaca sebepler ile uzağında kalmak zorundaysa aşkına sahip çıkmalısın..
ama önce mantık..
HAYATININ YÖNETMENİ SEN OL;
İSTEDİĞİNE ROL WER,
İSTEDİĞİNE YOL WER!!!

Tek çare zaman.
Zamanla unutursun, karşılaştığın zamanda ben bunumu deli gibi seviyordum dersin.
Hepimizden geçti..
Eski aşkını (deliler gibi sevdiğini ve onsuz yaşamayacağını düşünen olarak) unutamayacağını sanıp yolda gördüğünde selam naber diye soran, Kocasına deli gibi aşık ben..

:teselli::teselli::teselli:
kesinlikle katılıyorum herşeyin çaresi zamannnnşutarafagitti düşünmemeye çalış canım:teselli: yalnız kalmamaya çalış ve en önemlisi kafan ve kendin boş kalma sürekli oyalanacak şeyler bul kendine:teselli:

canısı ne oldugunu bilmedigim için fazla yorumlamıcam
ama kısa sürede insanları tanıyamazsın
iyi olabilr belkide iyi biri ama bu sürekli seninle kalabilr anlamınada gelmez belki oda gitmek zorundaydı durumu bilmeden yorum yazdım anca bu kadr oluyo

hala acısı dinmedi.bazen o kadar çok kızıyorum.gidip dövmek istiyorum içimden beddular ediyorum.ama bazen de hiç toz konduramıyorum.kalbim ağrıyor..aşkta gurur olmaz biliyorum hergün msj çekiyorum ona...bazen kızıyrum neden bıraktın beni diye bazen dde tekrar dönelim eski günlere çok mutlu olucaz diye....napıcam nasıl unutucam bilmiyorum..herşey onu hatırlatıyor bana.geçen gün arkadaşlarla konuşurken merhamet kelimesi geçti.hemen onu hatırladım..hep bana çok merhametliydim derdi bana.ya herşey onu hatırlatıyr bana..onun sevdiği kıyafetlerimi bile giymiyrum kaldırdım.hemen gözlerim doluyor yalvarıyorum Rabbime unutacak bişeyler ver bana..derdim hep bu insanlar neden bu kadar ağlar ne var ki giden gitmiştir diye.başa gelmeyince bilinmiyormuş..ne kadar zormuş..kafayı yemek üzereyim..hergeçen gün daha çok artıyor acım.biliyorum imkansız gibi bir şey tekrar beraber olmamız..dua ediyorum sadece Rabbim dilerse herşey olur.sizde dua edin olurmu bana..

aşk denilen şey böyle bişeyy..insan inanmak istiyor işte buldum doğru insan bu diorsunn kendinden ödün verebilecek kadar seviorsun ama işte bu sevgiyi hak etmeyen insanlar karşısındakini yarı yolda bırakıyoorr.
Hiç merak etme unutacaksın zaman geçtikçe unutuluor.Ama sana kaybettirdikleri için keşke denebilior sadece..
Lütfen üzme kendinii..

hala acısı dinmedi.bazen o kadar çok kızıyorum.gidip dövmek istiyorum içimden beddular ediyorum.ama bazen de hiç toz konduramıyorum.kalbim ağrıyor..aşkta gurur olmaz biliyorum hergün msj çekiyorum ona...bazen kızıyrum neden bıraktın beni diye bazen dde tekrar dönelim eski günlere çok mutlu olucaz diye....napıcam nasıl unutucam bilmiyorum..herşey onu hatırlatıyor bana.geçen gün arkadaşlarla konuşurken merhamet kelimesi geçti.hemen onu hatırladım..hep bana çok merhametliydim derdi bana.ya herşey onu hatırlatıyr bana..onun sevdiği kıyafetlerimi bile giymiyrum kaldırdım.hemen gözlerim doluyor yalvarıyorum Rabbime unutacak bişeyler ver bana..derdim hep bu insanlar neden bu kadar ağlar ne var ki giden gitmiştir diye.başa gelmeyince bilinmiyormuş..ne kadar zormuş..kafayı yemek üzereyim..hergeçen gün daha çok artıyor acım.biliyorum imkansız gibi bir şey tekrar beraber olmamız..dua ediyorum sadece Rabbim dilerse herşey olur.sizde dua edin olurmu bana..

Allah yardımcın olsun canısı..
sen yapman gerekeni yapmıssın şimdi durup cevabını bekleme zamanı bence..
madem bu kadr üzülüyosun bi süre bekle (epey bi süre) olmazsa bi kere daha dene yine olmazsa bırak gitsin..

Son düzenleme:
fisfisfisyaa korktum sımdı benım arkadasımda öle dıor benı bırakırsan kendımı oldururum felan dıo aglıo yaa benım sonumda mı böle olcak delırcem yaa kıme neye guveneyım

biliyormusun bi hafta önce bugün uzun zamandır görüşmeitik bulunduğum şehre geldi.öyle bi sarıldım ki.ellerimi hiç bırakmamıştı.işte bu saatlerde elleriyle besliyordu beni.hatta az kalsın tramway çarpıcaktı ben seni tramwaya bırakırmıyım hiç dedi.seni asla bırakmıycam meleğim diyordu bana.bıraktı işte bıraktı.artık her pazartesi onu hatırlıycam.ahh ahh yüreğim yanıyor.ayrılanlar kavuşuyor mutlu haberlerini okuyorum.ben de yazıcakmıyım kavuştum diye.Rabbim nolursun bizide kavuştur.

yaa neden ayrıldınız pekı ne acıklama yapıor bende cok kotu oldum yaa bızde gecen gun bulustuk yuzune bakamıorum ıcım gdıo der aynı seyı yasamaktan korkuorum....

Çok enteresan anlatmışsın canım.
Tamam çok seviyorsun severek ayrıldın ama neden ayrıldı, neden bitirmek istedi, yada neden geri dönüşü yok, bi hata mı ettin ne yaptın anlamadım ben.

Tabi ne olursa olsun adı üstünde AYRILIK...
Elbet yakacak içini.
Ama onu suçlama, merhametsiz deme insanoğlu çiğ süt emmiş.
Yapar elbet, önemli olan senin hazırlıklı olmandı.

Bak kendin söylemişsin etrafımda görürdüm böyle acı çekenleri diye. Yani bu bir insanın başına illaki en az bir kere geliyor. Senin de başına geldi. Bir daha olmamasını istiyorsan bundan ders alacaksın. Ve hiç kimse gitmeyecek demeyeceksin. Herkes gidebilir.

Unutacaksın canım. Madem dönüşü yok başka yolu da yok. Bence mesaj atıp arama. Kendi haline bırak. Özlesin seni. İzin ver. Ama unutmaya çalış. Başka çaren yok çünkü.

X