Bir de arkadaşı ile bu beyefendinin enerjileri tutup sevgili olsa? :) Merve Hanım tehlikeli sularda yüzüyor da hayırlısı bakalım.
Ben ona hiç bi zaman yazdırmadım ilk defa oldu nasıl anladı bilmiyorum amaMerve senin bir tane aklı başında arkadaşın yok mu? Başka bir konuda da arkadaşlarının sana ex’ine yazmayı tavsiye ettiğini söylemiştin. Arkadaşlarının erkeklerle ilişkileri nasıl merak ettim doğrusu.
Bana arkadaşım git benim eski sevgilime yaz dese bir silkelerdim onu. Burda arkadaşı istedi diye elin adamına yazıp foto atacak pek kadın olduğunu da sanmıyorum. Seninki salak gibi gidip koşa koşa yazmış üstüne foto da atmış. Ayrıca sen kaç kere yaptın böyle hareketler çocuk hemen anlamış senin yazdırdığını. Hayır bu yazdıklarımız da senin için bir şey ifade etmiyor bunu da biliyorum. o yüzden artık sana tavsiye veren bir mesaj yazmıyorum. Sadece arkadaşlarına şaşırdığım için yazdım onlar da aşırı anormal.
Çocukta normal değilDokturum obsesyon demeyin ön sayfalarda bi psikolog arkadaşımız Merve hanımı haklı bulup ilgili beyefendiye narsist teşhisi koymuş. O mu iyi bilecek siz mi litfennn
Ay alala nasıl anladı acaba ya acaba özel güçleri olabilir mi? Halbuki birinden yeni ayrilmisken ve kız acayip tuhafken hiç böyle şeyler yapmazdı nerden aklına gelmiş bak şu allahin işineBen ona hiç bi zaman yazdırmadım ilk defa oldu nasıl anladı bilmiyorum ama
Şu an hala takipte instagrmada ama bu son olaydan sonra bence çıkar hatta engeller bile o yapmadan ben silip artık hayatıma mı baksam. Çünkü artık bir araya gelmemiz imkansız ötesiBakın bir erkek gerçekten severse çok ağır olmadıkça yalanı da affeder. Ama sevmezse işte en küçük şeyi bahane edip ayrılır bir de karşı tarafı manipüle eder. Siz bahaneleri boş verin, bundan da bir ders çıkarıp önünüze bakın. Ne yazın ne arayın, dolaylı olarak bile iletişimde etkileşimde olmayın. Üstelik bu onu daha çok iter, belki tamam deyip onu yokluğunuzla bıraksaydınız sizi özlediğini anlayıp gelecekti ama artık ihtimal bırakmamışsınız.
Daha çok gençsiniz elbette sizi çok sevecek biriyle de tanışırsınız.
Nesi normal değil? Senin yaptırdığını biliyor dalga geçiyor işte sabahtan beriÇocukta normal değil
İnan artık ben de değişiklik olsun istiyorum yoruldum. Yani her seferinde kişi farklı olaylar aynı.Merve hanım çok özür diliyorum ama senelerdir devam eden konularınıza hep aynı temenniyle giriyorum, ancak her seferinde şöyle çıkıyorum
Eki Görüntüle 3428351
Obsesyona varmak üzere olan düşünce ve davranışlarınız için destek almayı düşünmez misiniz?
Evet dediğinizi yapın lütfen. Önce siz silip hayatınıza bakın. Gerçekten rahatlayacaksınız.Şu an hala takipte instagrmada ama bu son olaydan sonra bence çıkar hatta engeller bile o yapmadan ben silip artık hayatıma mı baksam. Çünkü artık bir araya gelmemiz imkansız ötesi
Bırak dağınık kalsınEn son Konusunu açmıştım. Yoğunum diyip yazmıyordu vs diye. 3 gün önce görüştük görüşmeden önceki günde seninle yarın bi konuşalım demişti ben zaten orda anlamıştım bir şey olduğunu ve görüştük gayet samimiydi. Sonra yalan söylemiştim o da bunu öğrenmiş ağzımdan laf almaya çalıştı ben yine inkar ettim. Ailemle alakalı bir yalandı. Onun dışında en son ilişkim 3 ay önce oldu demiştim ama aslında yakın zamanda ilişkim olmuştu. Onu da öğrenmiş. Yalanımı yakaladıktan sonra hafif bi tartışma oldu ben konu uzamasın diye eve bırak gidelim dedim. Yol boyunca hiç konuşmadı. Sonra ben fenalaştım stresten o an o da korktu hastaneye falan götüreyim dedi. Ben sakinleşince eve bıraktı. Sonra ben bitti mi dedim. Hep yalan söyledin bana dedi bilmiyorum düşünücem kafam karışık şu an konuşmak istemiyorum dedi. Arabadan inmeden de gel sarılıcam diyip bana uzun uzun sarıldı. Hani böyle son kezmiş gibi. 1 gün yazmadım hiç üstüne gitmemek için. Sonra açıklama yaptım ve telafi etmek için şans istedim. Bana bu mesajı attı. “
sorun artık senlik değil benlik
Sana yaşattıklarım içinde özür diliyorum
Ben sana daha kötü gelirim
Geçen çok kötü oldun
Uzun bi ilişki olsaydı bi şekilde yine bitseydi nasıl kaldırcaktın. Ben şu an ilişkiden uzak olup sadece işime odaklanmak istiyorum.” dedi.
ben de hiç bir şey yazmadım. Çok sessiz 3 gündür sosyal medya da da aktif değil. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Yani bu ilişki kurtarılmaz mı artık yeniden başlamaz mı yazsam yine çünkü gerçekten çok seviyorum
sebep kaç yaşındasınız ergen ergenarkadaşıma yazdırdım bunları yazdı
Bana ilişki istemiyorum dedi ya gayette ilişkiye açık görmek için yaptırdımsebep kaç yaşındasınız ergen ergen
Seni istemiyor sen bunu anlamak istemiyorsun sorun buBana ilişki istemiyorum dedi ya gayette ilişkiye açık görmek için yaptırdım