Çok kötüyüm nasıl toparlarım ki bu ilişkiyi

Ben ona hiç bi zaman yazdırmadım ilk defa oldu nasıl anladı bilmiyorum ama

Dokturum obsesyon demeyin ön sayfalarda bi psikolog arkadaşımız Merve hanımı haklı bulup ilgili beyefendiye narsist teşhisi koymuş. O mu iyi bilecek siz mi litfennn
Çocukta normal değil

Eklentiler

• 25B4925E-BCA2-43B3-9A51-418D3941E795.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 56
Şu an hala takipte instagrmada ama bu son olaydan sonra bence çıkar hatta engeller bile o yapmadan ben silip artık hayatıma mı baksam. Çünkü artık bir araya gelmemiz imkansız ötesi

İnan artık ben de değişiklik olsun istiyorum yoruldum. Yani her seferinde kişi farklı olaylar aynı.

Ilk kez konunuza yaziyorum ama ne zaman denk gelsem baska bir beyefendiyi saplanti yapmis oluyorsunuz. Zaten gezenti bir gonlunuz var iken, birini saplanti yapmaya gerek var mi? Iki gun sonra baskasini begenip ona da en son iliskim 3 ay onceydi yalanini soyleyeceksiniz nasilsa?

Keske biraz kendinizi sevseniz.

En son ilişkiniz 3 aydan daha kısa süre önce bittiyse, bu adamı en fazla 2 aydır falan mı tanıyorsunuz? 2 aydır tanıdığın biri soğuk yapınca niye hastanelik oldun? Adam senden kurtulduğu gün lokma döktürecek

Şu an hala takipte instagrmada ama bu son olaydan sonra bence çıkar hatta engeller bile o yapmadan ben silip artık hayatıma mı baksam. Çünkü artık bir araya gelmemiz imkansız ötesi
Evet dediğinizi yapın lütfen. Önce siz silip hayatınıza bakın. Gerçekten rahatlayacaksınız.

Bırak dağınık kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…