Gebeliğe Hazırlık Çok kötüyüm lütfen yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ssema1808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
187
79
29
merhaba 9 aylık evliyim 7aydıd korunmuyoruz çocuğumuz olmuyor artık çok üülüyorum ağlıyorum sürekli eşimin de morali çok bozuk doktora gitmiştim sadece yumrtalıklarıma hormonlarıma baktı küçük bir kist var dedi ama bu hamile olmana engel değil dedi ama eşim gitmedi oda gidecek hangi doktora gitmesi gerek artık çok yıprandım adetimin 3 günü gitmem gerekmiş doktora öyle söylüyorlar sizden de bir tavsiye almak istiyorum lütfen yardım lütfen bana yaşadıklarınızı yazıverin

Canımm acil şifa versin allah maalesef bem de beklemedeyim üzgünüm

bi sakin ol daha 7 ay olmuş
eşin ürolojiye gitmeli.
3. günü gidersen progesteron östrojen lh gibi değerlerine bakarlar
düzenli adet oluyorsan korkmaya gerek yok

eşin ürolojiye gitmeli.
Hatırladım sizi :)) Benim de eşimin de hiç sorunumuz yok şükür ama iki sene olacak yok olmadı

eşin ürolojiye gitmeli.
Bana hep kızıyorlar kendini strese sokuyorsun vs diye ama artık o hamile şu hamile derken kötü oluyorum evet yarın gitmeyi düşünüyorum eşimi de götüreceğim ama işte bu doktorlar hep kendi bildiklerini yapıyorlar söylemem gerek mi Protestan hormonıma falan bakın diye

Hatırladım sizi :)) Benim de eşimin de hiç sorunumuz yok şükür ama iki sene olacak yok olmadı

sizin de olur umarım
insan kafaya takıyor
hele ki 1 seneyi de geçmiş sizin.
sebep yoksa zamanı değildir.
ben 1 ayda fena oldum. sanırım çocuk işinden vazgeçicem.
size de sabır diliyorum. kolay iş değilmiş gerçekten

Ah ah benim 6 yıla yakın olmadı. Kaç kere hemen düşük yaptım, kimyasal gebelik geçirdim haddi hesabı yok.
Hiçbir sorun çıkmıyordu. Şükür şimdi 7,5 aylık gebeyim inşallah sağlıcakla kucağıma alırım.
Sabredin, kendinizi üzmeyin. Stres her şeyin başı maalesef.

doktor bilir ne yapacağını, işini öğretmek gibi oluyor öyle şuna bakın diyince.
ama şöyle yapsan, gebelik istiyoruz aylardır uğraşıyoruz ama acaba bir sıkıntı mı var diye eşim de ben de tüm ön kontrolleri yaptırmak istiyoruz. ne gerekiyorsa tüm tahlilleri yapabilir miyiz? desen

Allah bağışlasınn evet stresten olmuyor anladığım kadarıyla

İşte orası da öyle olmuyor insan üzülüyor elimde değil umutlanmıştım 3gün geçmişti

Iyi de daha 7 ay olmuş bismillah yahu, doktorlar bile tedaviye başlamiyor 7 ayda.
Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak bence kendinizi boşa sıkmayın. Biz de 10 ay denedik oyle oldu. Zamanı var yani. Bu stresle anca geciktirirsiniz benden söylemesi

Çok teşekkür ederiz

Evet böyle demeliyim anca böyle yaparlar rahim filmi testi de yapıyorlar mı biliyormusunuzbazen tüpler kapalı olıyormuş bunlara nasıl bakıyorlar acaba

Allah bağışlasınn evet stresten olmuyor anladığım kadarıyla
Teşekkür ederim. Evet ben artık umudu kesmiş tatile çıkmış kafa dağıtıyorken hiç ummadığım beklemediğim bir anda gebe olduğumu öğrendim :)
İşte orası da öyle olmuyor insan üzülüyor elimde değil umutlanmıştım 3gün geçmişti
Tabi ki öyle . Sizi en iyi ben anlarım. Ama şunu asla unutmayın ki nasipten öteye asla gidilmiyor. Nasibinizde varsa zaten olacak. Sabır tevekkül çok önemli:

Haklısın kardeş ama İnsan üzülüyor işte bakıyorsun çevrende herkes hamile

J Janet Jak Esim demet Akalın da tatilde olmuş umudu kestiğinde
Umut nasıl kesilir bilen var mı :))
Aslında umut kesilmez. Kesilmemeli. Ben Allahtan her zaman hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar istedim. Artık gebe kalacağımı düşünmüyordum kafamdan çıkarmıştım aman artık ne yapayım diyordum. Hatta adetimden 10 gün sonra falan test yapmıştım :)
Rahat olun, her şeyi olacağına bırakın zaten nasipse olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…