- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 88
- 26
- Konu Sahibi Busra54Nur
-
esim telefonumu karistirdi bana dediki bu numaralar ne senin ne yaptığını nerden bilicem
Çocuğunuzun yemek yememesinden gayri başka problemlerinizde var haberiniz olsun.o da boğazımı sıktı.
Var evet ama ne yapmalıyım?Neden böyle olduÇocuğunuzun yemek yememesinden gayri başka problemlerinizde var haberiniz olsun.
Birikimininizi falanda almış onu alıntılamayı unutmuşum...Bu adam birden böyle olmamıştır herhalde?Hep böyle sorunlu mudur?Var evet ama ne yapmalıyım?Neden böyle oldu
diliniz yokmu? kayinvalidenize soylesenize anne yapiyorum yemiyor goruyosun gel sen yedir o zaman.Niye beni mahcup ediyosun de.Var evet ama ne yapmalıyım?Neden böyle oldu
Dertlerim arasına bu da eklendi kızımın yemek yememesiGerçekten tek derdiniz çocuğunuzun yemek yememesi mi?
Boşanmak kolay değil ki.Bosanirsam ne olacak ailemin kölesi olacam mesleğim olduğu halde calistirmayacaklar başkasıyla da evlendirmeye ekler kızımı da ezecekler.Dul kadın diye asafilayacaklar ayrı eve de çıkmama izin vermezler.Ne yapayım?Nar bilmece gibi konu olmuş bu görülürde bir tane içine girdik ohohıhhooo misali.
1 yaşındaki bebek tadımlık yer zaten ne yiyecekti ya kuru pilav mı? Çocuğunuz konusunda herkese ağzının payını verin. Eşinizi de boşayın aileniz varsa mutlka yanlarına gidin böyle olmaz. Kocam elimden para alacak hakaret edecek ben bebeğimin yemesi için konu açacağım bence bu olaylar hep yaşanıyor siz çokta yadırgamıyorsunuz. Mesela eşim bana bunların birisini yapsa buaraya yazmak yerine onu boşarım
Demez olur muyum söyledim ama sen ev pislenecek diye vermiyorsun diyor ki alakası yok.diliniz yokmu? kayinvalidenize soylesenize anne yapiyorum yemiyor goruyosun gel sen yedir o zaman.Niye beni mahcup ediyosun de.
Eşiniz konusuda muallak ne diyim
Daha önce böyle değildi virüs çıkalı böyle oldu.Elimden bilezikleri aldı araba için bozdu yerine yapmadı Birikimimi bile aldıBirikimininizi falanda almış onu alıntılamayı unutmuşum...Bu adam birden böyle olmamıştır herhalde?Hep böyle sorunlu mudur?
Mesleğiniz nedir? Aileniz böyle işkence yaşadığınızı biliyor mu? Belki konuşsanız tahmin ettiğiniz gibi olmazBoşanmak kolay değil ki.Bosanirsam ne olacak ailemin kölesi olacam mesleğim olduğu halde calistirmayacaklar başkasıyla da evlendirmeye ekler kızımı da ezecekler.Dul kadın diye asafilayacaklar ayrı eve de çıkmama izin vermezler.Ne yapayım?
İlk önce o boş konusanlarla görüşmeyin ikincisi cocugun sevdiklerini yapıp yedirin ,üçüncüsü kocaniza ağzının payını verin,mesleğiniz varmış çalışıyorsanız atın evden o kocanizi,belli bir geliriniz olursa illa aile yanına gitmek zorunda değilsiniz Allah kolaylık versinDemez olur muyum söyledim ama sen ev pislenecek diye vermiyorsun diyor ki alakası yok.
Kuzu süreç normale dönünce bir ruh sağlığı uzmanından yardım almani şiddetle tavsiye ederim...olayları olduğu gibi değil çarpıtarak hatirliyorsun...esin insan değil kabul ama sen de pek masum değilsin ..eski konuların aratınca çıkıyor güzelim bence "kocam telefonumda yabancı numara görünce neden böyle davranıyor?" diye bir düşün ve iğneyi azıcık kendine de batır.Daha önce böyle değildi virüs çıkalı böyle oldu.Elimden bilezikleri aldı araba için bozdu yerine yapmadı Birikimimi bile aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?