- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 1
- 23.693
- 598
- Konu Sahibi Busra54Nur
1 yaşındaki çocuk büyük bir atak dönemi geçirir. Dikkati başka şeylerde yürüme gibi olduğu için yemekle ilgilenmez. Üstüne düşüp soğutmayın. Meyve falan vermeye çalışın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bunu yazacaktım ama konuş sahibinin en hafif derdi diye vazgeçmiştim. 1 yaşındaki çocuğun yemeği konusunda herkes konu sahibini desteklemiş ama uyarmakta yarar var. Benim kızım o yaşlarda sabah 1 kase meyveli yoğurt yiyor öğlen 1 kase çorba içiyordu akşam da yemeklerin sularından biraz biraz atıştırıyordu.Buradaki cevaplar bazen beni çok şaşırtıyor. 1 yaşındaki bebek tadımlık yemez. 6 aydan sonra anne sütü yeterli gelmez çocuğa bunun için yavaş yavaş ek gıdalardan bişeyler alması gerekir. Eşimin arkadaşı çocuk doktoru hep aynı şeyi söyler. Evet oturunca koca insan gibi yemesini bekleyemez kimse ama 1 kaşıkta değildir yani. 6 7 aylık olsa tamam ama 1 yaşında böyle olmaması gerekir. Eğer siz vermiyorsanız anne sütüne güvenip yanlış yapıyorsunuz. Hele hem ek gıda vermeyip hemde formül mama kullanmıyorsanız. Ama kendisi yemiyorsa zorla yedirmek ters teper yavaş yavaş normale döndürmelisiniz.
Bunun haricinde eşiniz iyi bi insan değil. Muhtemelen sizde bişey yapmayacaksınız onu böyle kabul etmişsiniz bu yüzden o konuya bişey diyemicem.
Dertlerim arasına bu da eklendi kızımın yemek yememesi
Boşanmak kolay değil ki.Bosanirsam ne olacak ailemin kölesi olacam mesleğim olduğu halde calistirmayacaklar başkasıyla da evlendirmeye ekler kızımı da ezecekler.Dul kadın diye asafilayacaklar ayrı eve de çıkmama izin vermezler.Ne yapayım?
Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini söyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete dönmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim her yerden Engelledim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o çocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu söyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum çünkü hoslanti yok)
Benim oğlan 8 9 aylıkken et yiyordu beraber kebapçı geziyoduk ağlıyodu filan etten vermeyince hayır benimki çok normal değil zaten tuhaf tuhaf huyları var ama şaka bi yana bebeğin beslenmesi hiç iyi değil demekki. Artık 1 yaşına gelmiş anne sütü ne kadar doyuracak,besleyecek. Normal görmeleri ayrı bi konu. Evet yemiyorsa çocuk,direniyorsa bırakılmalı acıkınca yemeli. Ama bu çocuk emdiği için,anne de ısrarcı olmadığı için bu şekilde besleniyor gibi. Umarım çözerler ne diyeyim.Ben de bunu yazacaktım ama konuş sahibinin en hafif derdi diye vazgeçmiştim. 1 yaşındaki çocuğun yemeği konusunda herkes konu sahibini desteklemiş ama uyarmakta yarar var. Benim kızım o yaşlarda sabah 1 kase meyveli yoğurt yiyor öğlen 1 kase çorba içiyordu akşam da yemeklerin sularından biraz biraz atıştırıyordu.
harcligimi da elimden aldı
bu gelin çocuğu yedirmiyor dedi.
.esim telefonumu karistirdi
boğazımı sıktı
Oha....Ben yazdığım yorumu geri alıyorum. Öyle ilk konuya bakıp da atlamamak lazımmış öğrenmiş oldum.
Başka bi konunuz dan buldum. Hatta eşinize sabırlar diliyorum.
Çok haklısınız ben de çok ustelemek istemedim ama benim kızım da ete bayılırdı, bizimle ne yesek yerdi. Her çocuğun huyu suyu farklı ama yine de üstüne düşmek normal olana yöneltmek en doğrusu. Oğlunuza da maşallah.Benim oğlan 8 9 aylıkken et yiyordu beraber kebapçı geziyoduk ağlıyodu filan etten vermeyince hayır benimki çok normal değil zaten tuhaf tuhaf huyları var ama şaka bi yana bebeğin beslenmesi hiç iyi değil demekki. Artık 1 yaşına gelmiş anne sütü ne kadar doyuracak,besleyecek. Normal görmeleri ayrı bi konu. Evet yemiyorsa çocuk,direniyorsa bırakılmalı acıkınca yemeli. Ama bu çocuk emdiği için,anne de ısrarcı olmadığı için bu şekilde besleniyor gibi. Umarım çözerler ne diyeyim.
Dayak yiyin oturun.Boşanmak kolay değil ki.Bosanirsam ne olacak ailemin kölesi olacam mesleğim olduğu halde calistirmayacaklar başkasıyla da evlendirmeye ekler kızımı da ezecekler.Dul kadın diye asafilayacaklar ayrı eve de çıkmama izin vermezler.Ne yapayım?
ne kadar duzensiz bir insan oldugunuz yazinizdan belli. her telden calmissiniz..her cumleniz.bir oncekinden bagimsiz bir sorun. bikac farkli topik acabileceginiz konulari birer cumle ile gecistirmissiniz.Her şey karantinaya kadar çok güzeldi ve düzelmişti.Karantina başladı eşime izin verdiler doğru düzgün çalışmadi ve kafayı bana takti.Ustune altin almak için biriktirdigim harcligimi da elimden aldı ve harçlık da vermiyor bahanesi de virüs var siye.Bastan diyeyim kızım yemiyor 1 yaşında ve sadece emiyor.Hatta bugün kaynanamin yanında komşusu vardı aynı apartmandan bana ima yaparak komşuya resmen bu gelin çocuğu yedirmiyor dedi.Ama kızıma çorba mama veriyorum en fazla 1 yemek kaşığı ve otururken eline ekmek veriyorum.Orda sinir oldum akşam eve geldim.esim telefonumu karistirdi bana dediki bu numaralar ne senin ne yaptığını nerden bilicem(sadece bir iki kişi aramış ve cevaplamamisim) Messenger da da tanımadığım adamlar mesaj atmış ama cevap vermedim.Onu bana soruyor.Derken bir sinirlendim o da boğazımı sıktı.Ben de sinirden ortalığı dağıttım.Ben atesliyim diyerek kendimi karantinaya mi aldirsam bunu düşünüyorum.Ne yapacagim?
çocuga gelince zaten 2 yaşına kadar anne sütü kafi bütün herşeyi alıyor ondan ama ilerisi için yeme alışkanlığı vs içinse tabi ki hafif hafif başlayabilirsiniz