Hepsini ayrı alıp mı demleyeceğim yoksa karışık var mıAtlatamamistir henuz ishalde gecmedigine gore ,
Korkmustur ,belki birseyden ruyada gorup o panikle uyanip sakinlesene kadar agliyordur ,
Disde cabasidir bu isin ,
Dis icin jel verir doktor ,
Rezene ,papatya anason cayi karisik demleyip verebilirsiniz ,hem gazi alir ishali keser hem sakinlestirir ,
Ayy RABBİM yardım etsin. İnşallah benim öyle olmazOf of yegenim aynen oyle 2 yasinda ve hala oyle.komsulardan cekiniyor insan rahatsiz olacaklar diye.
yegenimde gece 2-4 arasi aglama saati ne yapsak susmaz.insallah sizinki o kadarvuzun surmez
Doğru söylüyorsunuz. Acaba sütle bir ilgisi var mı? Ama önceden de içiyordu hiç huysuz değildi. Ne olduysa bu hastalıktan sonra olduDoktorunuzdan kan testi ve alerji testini mutlaka isteyin
Evet olabilir benim yigenlerimde var süt alerjisi ama öyle sancılı değillerdi sürekli çıkarırlardı halada öyle süt içince yediklerini çıkarıyorlarDoğru söylüyorsunuz. Acaba sütle bir ilgisi var mı? Ama önceden de içiyordu hiç huysuz değildi. Ne olduysa bu hastalıktan sonra oldu
Dis cikariyor ise buna yonelik onerilen onlemlerden alirsiniz.Ateşi oluyor ama gündüz. Ateş düşürücü veriyorum doktor vermişti. Resmen 2 şişe bitirdik siz düşünün bundan 2 hafta önce hastalanmıştı serum falan yedik hep buharda tabi acaba hala hastalığımı bar anlayamadım.
Canım o aylarda benim kizimda aynı öyle oldu doktora gittik ki ilk defa orta kulak iltihabı olmuş birde hiç pişik olmamıştı o zamana kadar kızım pişik olmuş ben anlayamamıstım doktor da aglamaması anormal çocuğun bu durumda ilaç verdi pislikler için merhem verdi çok şükür 2 3 güne atlatmistik Allah sabır versin canım doktoru ihmal etmeHayıırlı geceler
11 aylıl bir oğlum var. Uykuları gece kesintisiz değildi asla kalkar sütünü içerdi uyudu. Ama son 2 hafta resmen bir ızdırap hem ona hem bana. Yardım edinnnn yeterrrr diye haykırmak istiyorum!!!oğlum yarım saat uyur gece ki zorla uyutuyorum hemen uyanır ve bir ağlamaya başlar susturana aşk olsun. Asla durmaz boğazını acıtır yani o denli ağlar. Pışpışlarım yok süt veririm yok sallarım yok kucak yok. Yok yok yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Az önce komşum aradı bebek ağlıyor neden bir sorun mu var diye? O kadar kötü hissettim ki sanki yavrumu bilerek ağlatıyorum gibi. Telefonda gözlerim doldu bilmiyorum dedim. Ne yapmalıyım. Gazının olduğunu düşünmüyorum çok şükür yok öyle bir sorunumuz. Karnı tok yani ne yapacağımı şaşırdım. Yardım edin :'( yarın doktora götüreceğim ama kaç defa götürdüm bir şey yok diyorlar uyku yapan bir şey yokmu anason diyorlar nasıl gelir..
kaç derece oluyor ki ateşi?Ateşi oluyor ama gündüz. Ateş düşürücü veriyorum doktor vermişti. Resmen 2 şişe bitirdik siz düşünün bundan 2 hafta önce hastalanmıştı serum falan yedik hep buharda tabi acaba hala hastalığımı bar anlayamadım.
Kesinlikle diş çıkarıyor ben balık yağı veya d3 vermenizi tavsiye ederim çok ağladığında bi ağrı kesici calpol verebilirsiniz o uykuda yapıyor rahatlatır doktorunuza danışın ama vermeden önceDişi çıkıyor olabilir ama bilmiyorum aklım karmakarışık. Gündüzde ağkıyor bazen hep kucak istiyor bana yapışık gexmek istiyor. Ateş ve ishalde var gündüz.
bu kadar panik yapmayın bu kadar da kötü olmayınDişi çıkıyor olabilir ama bilmiyorum aklım karmakarışık. Gündüzde ağkıyor bazen hep kucak istiyor bana yapışık gexmek istiyor. Ateş ve ishalde var gündüz.
Gece terörü de olabilir ,cevrem de bi kaç kişinin başına gelmişti,bunu da bir araştırın isterseniz.Belirli saatlerde ağlayarak uyanırlar ,sizin tepkilerinize asla cevap vermezler sadece ağlarlar.Bir süre sonra geçiyor ve bundan daha erken nasıl kurtulacağınız yazıyor nette deneyebilirsiniz.Hayıırlı geceler
11 aylıl bir oğlum var. Uykuları gece kesintisiz değildi asla kalkar sütünü içerdi uyudu. Ama son 2 hafta resmen bir ızdırap hem ona hem bana. Yardım edinnnn yeterrrr diye haykırmak istiyorum!!!oğlum yarım saat uyur gece ki zorla uyutuyorum hemen uyanır ve bir ağlamaya başlar susturana aşk olsun. Asla durmaz boğazını acıtır yani o denli ağlar. Pışpışlarım yok süt veririm yok sallarım yok kucak yok. Yok yok yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Az önce komşum aradı bebek ağlıyor neden bir sorun mu var diye? O kadar kötü hissettim ki sanki yavrumu bilerek ağlatıyorum gibi. Telefonda gözlerim doldu bilmiyorum dedim. Ne yapmalıyım. Gazının olduğunu düşünmüyorum çok şükür yok öyle bir sorunumuz. Karnı tok yani ne yapacağımı şaşırdım. Yardım edin :'( yarın doktora götüreceğim ama kaç defa götürdüm bir şey yok diyorlar uyku yapan bir şey yokmu anason diyorlar nasıl gelir..
1 er cay kasigi kadar karistirip demle 2 fincan suyla suzere icirirsinHepsini ayrı alıp mı demleyeceğim yoksa karışık var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?