Çok kötüyüm bir akıl verin!

dilberhanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
82
91
34
Kızlar dün gece 4-5 gibi karnımın ağrısına uyandım. O saatten beri hic geçmedi. Öncelikle apadisit olmadığından eminim. İlk böyle gaz sancısı gibiydi tam karnımın ortasından yayılan, ağrıyla beraber ateş basması vs. şimdi de karnımdan acayip sesler çıkıyo gurul gurul ve ağrı giriyor ama sesler hiç bitmedi üşüttüm ve ya gaz bilemiyorum. Bir öneriniz var mı içebileceğim, yiyebileceğim ya da şöyle yat böyle otur falan gibi. Uykusuzluktan ve ağrıdan ölüyorum yardım edinn

Son düzenleme:
Kimseyi dinlemeyin hemen acile gidin. Ben midemdeki ağrı önemli değil dedim gitmedim ama fıtık varmış. Elhamdulillah doktorum ilaç verdi. Sizde hemen gidin doktora

Uykudan uyandıran bu kadar şiddetli ağrı ciddi bi şey demektir, acile gidin mutlaka her şey olabilir tedaviniz gecikmesin

Kesinlikle arkadaslara katiliyorum durmaniz hata derhal doktora gidin ates vs. Enfeksiyon bile olabilir bilemedim

Gaz bana çok olur böyle uzun da sürer hem üşüttüm çünkü çok soğuk hem de gece yatmadan yemek yedim falan ondan oldu diye düşünüyorum ama yine de geçmezse gidicem acile. Gurultu azaldı baya simdi de agrı bir bir geri geliyor bittim yaa

Doktara gitmicekseniz ılık bal şerbeti içebilirsiniz karın ağrısıysa

neden apandist değil hangi tarafta ağrınız daha yeni oğlum ameliyat oldu ufak bir ağrıyla gitti apandist çıktı hatta
pataloji sonucunda kötü çıktı
lütfen ihmal etmeyin ufak bir ağrıyla gittik neler geldi başımıza

Çok geçmiş olsun öncelikle umarım daha iyidir oğlunuz. Apandisit değil çünkü ağrım sabit bir ağrı değil klasik bağırsak üşütme, mide bozulması ağrısı üst karnımda gaz sıkılmış gibi haraket ettikçe küçük sancılar giriyor gazdan dolayı o yuzden eminim ama zaten geçmezse gidicem çok teşekkürler.

teşekkür ederim tüm vucutta tümor aradık bir sürü tahlil emar röntgen vs çok şükür yayılma yok
hala da tetkiklerimiz bitmedi düzenli tahlil yaptıracaz çok şükür bununla atlattık
sizede geçmiş olsun ama ihmal etmeyin

Çok çok geçmiş olsun, apandisit patladığı için mi böyle bir ihtimal vardı? Tetkiklerde bir şey çıkmamış ama içinizi ferah tutun

Son zamanlarda bi üzüntü ya da stres yasadın mı ? Seni üzen bşy var mı ? Gecende aynısı bana da oldu strestenmiş . Geçmezse doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…