- 29 Eylül 2017
- 82
- 91
- 34
-
- Konu Sahibi dilberhanim
Bilmiyorum ki midemi bozdum yani ama gıda zehirlenmesi olsa mide bulantısı da olurduZehirlenmiş olabilir misiniz?
Ilık suyun içine bal mı karıştırayım?Doktara gitmicekseniz ılık bal şerbeti içebilirsiniz karın ağrısıysa
Evet enfeksiyona iyi geliyor ve damarları genişletip ağrıyı alıyor. Tabii ciddi biseyse bilememIlık suyun içine bal mı karıştırayım?
Çok geçmiş olsun öncelikle umarım daha iyidir oğlunuz. Apandisit değil çünkü ağrım sabit bir ağrı değil klasik bağırsak üşütme, mide bozulması ağrısı üst karnımda gaz sıkılmış gibi haraket ettikçe küçük sancılar giriyor gazdan dolayı o yuzden eminim ama zaten geçmezse gidicem çok teşekkürler.neden apandist değil hangi tarafta ağrınız daha yeni oğlum ameliyat oldu ufak bir ağrıyla gitti apandist çıktı hatta
pataloji sonucunda kötü çıktı
lütfen ihmal etmeyin ufak bir ağrıyla gittik neler geldi başımıza
Çok teşekkürler hemen deneyeceğim şimdiEvet enfeksiyona iyi geliyor ve damarları genişletip ağrıyı alıyor. Tabii ciddi biseyse bilemem
teşekkür ederim tüm vucutta tümor aradık bir sürü tahlil emar röntgen vs çok şükür yayılma yokÇok geçmiş olsun öncelikle umarım daha iyidir oğlunuz. Apandisit değil çünkü ağrım sabit bir ağrı değil klasik bağırsak üşütme, mide bozulması ağrısı üst karnımda gaz sıkılmış gibi haraket ettikçe küçük sancılar giriyor gazdan dolayı o yuzden eminim ama zaten geçmezse gidicem çok teşekkürler.
teşekkür ederim tüm vucutta tümor aradık bir sürü tahlil emar röntgen vs çok şükür yayılma yok
hala da tetkiklerimiz bitmedi düzenli tahlil yaptıracaz çok şükür bununla atlattık
sizede geçmiş olsun ama ihmal etmeyin
Ilık çayımın içine bal koyup içtim simdi iyi geldi baya çok sağolunEvet enfeksiyona iyi geliyor ve damarları genişletip ağrıyı alıyor. Tabii ciddi biseyse bilemem