Canım bence kocan bi umutsuzluğa düşmüş ve çıkış noktası olarak da iddia' yı görmüş. Tam olarak bilmiyorum iddia yı ama sanırım şans olarak değilde biraz teknik bilgi ile insanlar kazanabileceklerini düşünüyorlar. Ben ticaret ile uğraşıyorum ve şu ekonomik kriz şartlarında bayağı yüklü bi maddi kaybım var. Ben bile bir bayan olarak bazen sayısal loto oynarım ama çok değil 2-2,5TL lık ümit dünyası bu işte.. Ümitsizlik, sıkıntı, parasızlık insana herşeyi yaptırır. Ben derimki sakın ama sakın kocana çocuğumuzun nafakası, yedin bizi bitirdin gibi ağır laflar etme eminimki bu düştüğü durumdan kurtulmak için yapıyor yani çocuğunuzun nafakasını verdiğini değil, bir an önce nafakasını nasıl çıkartacağını düşünüyor ama seçtiği yol çok yanlış bunun farkında değil. Benim tavsiyem karşına al konuş ama öncesinde sen eline bi kağıt kalem al gelirinizi giderinizi bi kağıda dök kısılabilecek gereksiz harcamaları (sigara,cep telefonu, fazla elektrik tüketen araçlar, alkol..vs gibi ) , borcun kapanması için yapılabilecek şeyleri (borç alma, kredi çekme, evdeki birikim veya altın) bunları yazdıktan sonra mevcut olan borcumuzu şunları kısarsak şu kadar ayda kapatabiliriz gibi bi sonuç çıkar. (Sen muhasebecisin daha iyi bilirsin) Biz elele verirsek başarırız hayatım korkma yanındayım gibi sözler söyle :teselli: . Biz iyi günde kötü günde diye söz verdik şimdi kötü gündeyiz ve beraberiz yapıcaz emin ol.. Ben sana sonuna kadar desteğim hadi de gaza getir. Bunları söylerkende gözlerinin içine bak hatta onunda fikirlerini al başka nelerden kısabilirsiniz o da fikrini söylesin.Konuşmadan sonra şöyle çocuğunuzu da aranıza alın bi sevgi yumağı olun birlikte Tv seyredin, çocukla oynayın sık sık sarılın. Emin ol kendini daha güçlü hissedecektir. kaydirigubbakcemile5 ve kafasındaki intihar düşüncesini silecektir.Hadi bakalım arkadaşım güç sende artık. :lepi: