arkadaşım sana tek diyeceğim madem eşin bu illetten kurtulamıyor senin kıyıda köşede biriktirdiğin 2-3kuruşta gidiyor sen eşini psikiyatriste gitmeye ikna et. sende manevi destek ol ona. lütfen 2-3 kuruşunu onun zaafları için hibe etme ona. ha oyunu sen oynamışsın paran gitmiş ya da o oynamış senin 2-3 kuruşun gitmiş. sen ona verdikçe o oynar. lütfen 2,5 yaşındaki oğlyun hakkını böyle oyunlardan uzak duramayan eşine hibe etme.merhaba kk ya girdiğimde bu bölüme uğramadan edemezdim,bazılarının sorunları karşısında benimki önemsiz derdim.Ama dayanamıyorum, neden evlilikte hep sorunlar yaşarız,3,5 yıllık evliyim eşimle büyük bir aşk yaşadık halada çok seviyoruz birbirimizi 2,5 yaşında oğlum var.İlk başlarda herşey yolundaydı düğünümüzü kendimiz yaptık borcumuz vardı ama ikimizde çalıştığımız için fazla zorlanmadık.Son iki yıldır eşim iddaa denilen bi oyun hastalığına tutuldu, oraya yatırdığı parayla bi ev alıdık heralde, her defasında benden gizledi borçlarını ona yatırdığı parayı,ben hep sonradan duyuyorım 1 değil 3 değil,kaç defa ve hep söz verdi son diye gene yaptı ve yapıyor ve en son borcu bayağı var,benim biraz param vardı önceden her defasında yardım ettim arkasında oldum, maddi ve manevi olarak ama artık bende sıfırı tükettim,eşim son 6 aydır sürekli hayattan zevk almadığını yaşamak istemediğini söylüyor,intihar etmeyi filan düşünmüş,bana bi mektup yazmış ben size zarar veriyorum gitmem lazım diye,konuştum kaç defa zaten ben konuşurum o susar hep, kendini bize karşı suçlu hissediyormuş ondanmış,normalde alkol almazdı şimdi iki güne bir içer, dün gece gene içmiş aradı gelecem diye (bu arada eşimle ayrı yerleydeyiz yani 1 saatlik filan onun çalıştığı yerde kaynanmların yazlık evi var orda kalır, her zaman gelemiyor çünkü)bende alkollü iken yola çıkmasını istemiyorum, sen bilirsin dedim sadece, böyle dedim diye bana kızdı,zaten son zamanlarda sıkıntılarından dolayı banada soğuk, beni arama bidaha, filan dedi,senin için değil ama oğlum için ölürüm diyo falan işte,onu nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum bu oyundan, kaç defa oldu ya insan bi çukura iki kez düşmezki, küstüm olmadı,kızdım olmadı, yanında oldum hep olmadı nerde yanlış yaptım ben ,şimdi de ben ölücem az kaldı, oğluma iyi bak diyor, bunları kimseyle paylaşamıyorum biraz teselliye ihtiyacım var arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?