Çok kötüyüm Allah rızası için yardım !!!!!!

melekgungor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
402
708
34
Merhaba saat 4.30 uyuyamadım öyle bir dert var ki basımda .. dış gebelik teşhisi konuldu carsamba günü metotreksat iğne vuruldu 50 mg.. bütüne kadar bişey yoktu Bugün 4. Gün ben çok kötüyüm.bi de corona belirtilerim var .. bu metotreksat bağışıklığı düşürüyormuş .. corona olursam kesin ölürüm gibi geliyor panik atağım da var delirecek gibi oluyorum ilaçlarımı da kullanmıyorum iğne vuruldum diye bakıcaz bilmiyorum .. suanda dış gebelik yaşayan ya da yaşamış olan birileri bana destek olabilir mi lütfen çok ihtiyacım var ölücem sanki herkesten helallik almaya başladım

Sakin ol kardeşim. Bende panik hastasıyım bu konuda eşim çok destek. Sende bu durumu eşinle paylaş. Birebir yüzyüze olursanız destek ozaman hissedilir. Biz burdan ne desek boş ama Ölümü yalnızca Allah bilir senin bu yaptığın evham dan başka Bişey değil. Kuran oku. O güzel gönlünü ferah tut.

oncelikle sunu bilmem lazim dunyada ilk senin basina gelmiyor kabullenmen lazim ve dr ne diyirsa harfiyen yapman lazim..bisuru kadin dis gebelik yasiyip,tek tuple dunyaya bebek getiriyor..sahsen boyle bir durum yasamadim yalniz lutfen kendinj sakin birakma oncelik herseyden once senin beden ve ruh sagligin bunu asla unutma..
esinden,ailenden ,arkadaslarindan destek alman gerekirse de psikolojik destek almani oneririm ..yaptigin hersey maalesef kendine zarar su donemde...bagisikljgini guclu tutman lazim bak sadece yemekle olmaz psikolojinle de guclu durman lazim..moral cokk onemli..corona belirtilerim var diyorsun..senin bu konuya daha cok odaklanmani oneririm..Rabbim sana o cani vermis ne zaman alacaginida o bilir ,sen sadece yapman gerekenleri yap ,birde bol dua 🤲🦋bu dertler kalici degil,elbet bir gun gececek..Rabbim tez zamanda acilarini dindirsin sifani versin💞

Merhaba saat 4.30 uyuyamadım öyle bir dert var ki basımda .. dış gebelik teşhisi konuldu carsamba günü metotreksat iğne vuruldu 50 mg.. bütüne kadar bişey yoktu Bugün 4. Gün ben çok kötüyüm.bi de corona belirtilerim var .. bu metotreksat bağışıklığı düşürüyormuş .. corona olursam kesin ölürüm gibi geliyor panik atağım da var delirecek gibi oluyorum ilaçlarımı da kullanmıyorum iğne vuruldum diye bakıcaz bilmiyorum .. suanda dış gebelik yaşayan ya da yaşamış olan birileri bana destek olabilir mi lütfen çok ihtiyacım var ölücem sanki herkesten helallik almaya başladım
Merhaba geçmiş olsun bende dis gebelik geçiyorum benim bugün ignenjj 12.gunu ne gibi sıkıntı var acaba söyler misin yardımcı olmaya çalışırım

Sakinleşmeye çalış. Dua et arkadaşım. Ben de senin için dua edeceğim. Hiç bir şey olmayacak endişelenme olur mu. Derin nefes al sakinleş kendini en mutlu hissettiğin anılarını düşün eşini aileni düşün ve mutlu ol. hadi arkadaşım sakinleşmeye çalış

Sakinleşmeye çalış. Dua et arkadaşım. Ben de senin için dua edeceğim. Hiç bir şey olmayacak endişelenme olur mu. Derin nefes al sakinleş kendini en mutlu hissettiğin anılarını düşün eşini aileni düşün ve mutlu ol. hadi arkadaşım sakinleşmeye çalış
Allah razı olsun şuan yapabileceğim tek şey dua etmek allahım şifa versin dayanma gücü versin inşallah... çok acıyo mudur ki acaba

Ben bi saat sonra laparoskopiyle ameliyat olacağım cok korkuyorum ökecekmişim gibi geliyor
Canım sakin ol zaten hissetmiceksin panik atak eşimde var o yüzden bilirim nasıl zordur ama her şey senin elinde. Eğer sen istersen kendini iyi hissedebilirsin. Zaten çok kısa surucek sonra her şey bitmiş olucak rahatlicksin. Çok zor süreçten geçiyoruz ama sonunda evlat var bu zorluğun metaneyli ol annelik zor fakat bizim için daha zor. Rabbim yardım etsin 🙏🏻

Canım sakin ol zaten hissetmiceksin panik atak eşimde var o yüzden bilirim nasıl zordur ama her şey senin elinde. Eğer sen istersen kendini iyi hissedebilirsin. Zaten çok kısa surucek sonra her şey bitmiş olucak rahatlicksin. Çok zor süreçten geçiyoruz ama sonunda evlat var bu zorluğun metaneyli ol annelik zor fakat bizim için daha zor. Rabbim yardım etsin 🙏🏻
21.30 da olacak ameliyat hayırlısıyla Allah’ın izniyle çıkabilirsem hemen yazıcam burdan

Canım banada dış gebelik dediler senden 1 gün önce yani salı günü iğne vurdular hala ağrım var korkma 😉 aklını abuk sabuk şeylerle doldurma

Panik atak böyle boktan birşey işte olmayacak yerde endişeye kapılıyoruz beynin oyun oynuyor umursamaz ol. Sure oku kuran oku. Allah gönlüne ferahlık versin yardımcın olsun inşallah

X