- Konu Sahibi limonmandalina
-
Bana göre seni daha çok rahatsız eden şey vicdan değil seninde dediğin gibiBilmiyorum gerçekten. Benim bu kadar kafam karışmışken karşımdaki insanın normal hayata dönünce her şeyi yok sayışı beni sinirlendiriyor. Bir yandan da duyduğum vicdan azabı beni mahvediyor
Ama alkol ve gece olmayınca sanki karşımda başka biri var.
Bak ablacığım oncelikle kendine dürüst olmalısın. Vicdan azabı çekmek için öncelikle bir vicdana sahip olmak gerekir. Zerre vicdanı olanda asla aldatmayacağına ve aldatan ilede muhatap olmayacağına göre, ve sende aldattığına ve aldatan birisi ile birlikte olduğuna gore sende vicdan olması söz konusu değil. Bu bağlamda hissettiğin sey vicdan azabı falan değil. Ne olduğunuda bilmiyorum açıkçası, merakta etmiyorum.Bir yandan da duyduğum vicdan azabı beni mahvediyor
simdi ben ne diyeyim bu yorum nedir Alalah askina!Bu konuları açanları hiç üzülmüyor, böyle şeyleri bile isteye yaşıyor zannediyorsunuz bence. Ama insanın başına her şey gelebiliyor bir anda kendinizi çıkmazın içinde bulup hislerinize engel olamayabiliyorsunuz. Sadece biraz dertleşmek, anlaşılmak ve biraz tavsiye almak istiyor olamaz mıyız? Ben ister miydim sanki bunca yıllık sevgilime karşı hislerimin bitmesini, gidip arkadaşıyla bunları yaşamayı? Benim üzüntüm kendime yetiyor.
cekim duydugu romantiklik yasadigi kisinin sevgilisi var..Acik acik senin hakkinda ne dusundugunu sor. Sevgilinden ayril, cekim duydugun kisiyle yasa. Sevgilin var diye besik kertmesi degilsin ya, sevmiyorsan ayrilirsin ne olacak ki.
simdi ben ne diyeyim bu yorum nedir Alalah askina!
siz zaten en kötü olani tercih ediyorsunuz
su an ikinci kadinsiniz
daha türkcesi metres
bu cekim his ask mesk falan degil
adamin sevgilisi var yahu iyi veya kotu bir iliskisi var ve siziinle gönül eglendiriyor,ve siz de oyuncak olmayi tercih ediyorsunuz pes vallahi de pes yani
bir adamin alkolluykenki eglencesi olmayi kendinize nasil yakistiriyorshnuz lutfen ya biraz kendinize sayginiz olsun
ikisinide hayatinizdan cikartin
gidin tertemiz bi iliski yasayin
bana kizacaksiniz belki ama kimse ikinci kadinlara saygi duymaz düzgün yorum yapmaz ayni sekilde birlikte oldugunuz o karaktersize de
silkelenin lutfen cikarin hayatinizdan su an belki cok degerli sizin icin bu yasadiginuz ama onun icin asla degeriniz yokMetres konumuna koyulacak durumda değilim bence ama neyse kendimi savunmuş gibi görünmemek için açıklama yapmayacağım. Tercih etmek konusunda haklısınız elimde değil lafının arkasına sığınmıyorum ben zaten. Engel olabilirdim, baş başa kalmayabilirdim bunlar benim seçimimdi pişman mıyım hayır ama keşke bu şekilde yaşanmasaydı. Bu hale geldiğim için içim acıyor
Az daha zorlasanız sevgililerinizi birbirine ayarlayacak duruma gelmişsiniz. Yazık hayatlarınızdaki kişilere. Hakikatten onlar neden cepte bekletiliyor?
Seni rahatsız eden bunları yapmak değil ki..
Sen ondan etkilenmişsin ve ilişkilerinizi bitirip buna devam etmek istiyorsun.
Karşılık görmeyince bu anlamda, üzülüyorsun.
O bunu istemiyor, istemeyecek. Yapman gereken şey belli. Umarım buna son verebilirsin.
silkelenin lutfen cikarin hayatinizdan su an belki cok degerli sizin icin bu yasadiginuz ama onun icin asla degeriniz yok
kirmak degil amacim ama yaptiginiz buyuk yanlis elbette kendinize yapiyorsunuz ama yapmayin
cok şükür..Zaten ben istemesem de hayatımdan çıktı şehir değiştirmesiyle. Evet dediğiniz gibi onun için bir şey ifade etmiyor tek etken alkoldü belki de. Ve benim yerime başkasıyla takılsa aynı şeyleri başkasıyla yaşayacaktı ben bunların bilincindeyim neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?