• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu çok kötü oldu!!! açılı davlumbaz kullanan var mı?

vebahargeldi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
3.058
2.399
198
tekadan açılı davlumbaz aldım.( şu eğri duranlardan) bugün taktılar ama normalde davlumbaz ya da aspiratörler takıldığında dolabın bitiş kısmıyla aynı hizada olur ama benim davlumbazın yarısı dolaptan aşağıda yani ocağa çok yakın. servis bunlar böyle takılır diğer türlü çekmez dedi ama hiç inandırıcı değildi. çok çiirkin görünüyor. lütfen böyle davlumbaz kullanan varsa yazsın lütfen çok şeşkınım. mağazalarda gördüklerimiz hep dolapla aynı yükseklikte olduğu için şuan beni çok rahatsız ediyor görüntü

böyle davlumbaz kullanan ya da gören yok mu yaaa
o kadar rahatsız etti ki şaşkınlıktan şeşkınım bile yazmışım yani o kadar
biri yardım etsin yaa :(((

teşekkür ederim ilgin için :)
üst tarafta sorun yok hatta bu şekilde dah çok uğraştı. davlumbazı dolabın altından başlattı bu normail mi anlamadım. düz davlumbazlarda değil ama açılıların bu şekilde takıldığını söyledi şaşırdım. fotoğraf eklemeniz mümkün mü

Bence takan kişi doğru söylüyor olabilir...Eğer dolabınız gereğinden fazla yukarda ise takmamıştır daha aşağıda olması gerektiği için...Mesela boschtan ocağımı bağlamaya geldiklerinde dolabımın çok aşağıda olduğunu söyleyip bağlamadan gitmişlerdi...Annemlerde de oldu aynı olay farklı bir firma...Davlumbazın ocaktan ne kadar yukarda olması gerektiğini araştırın ona göre karar verin derim...:34::34::34:

Back
X