Canım msjını yeni gördüm hangi kürüSaracoglunun kuru var denedin mi benimde evlendikten sonra oldu acillik oluyodum hep antibiyotik kullandım öyle geciyodu
Geçmiş olsun benim de aynı şekilde 4 yıldır evlendiğimden beri devam ve şuan ramazandayiz ben iftara kivranarak giriyorum 1 sürahi su içiyorum biraz rahatlama geliyor daha sonra yemek yiyorum siz ne yaptınız tedavi oldunuz mu var mı hala şikayetlerinizKızlar ne zamanki evlendim enfeksiyon başladı ve asla bitmiyor çok ağrılı sancılı ve ağır geçiriyorum ve bi anda şiddetleniyor dün akşam sağ yanım ağrıdı ve yanma ve ağrı vardı tuvalette ama gece asla uyuyamadım peçeleye de böyle kahverengi leke gibi bi şeyler geldi sabah 5 ye dayanamadım acile gittik idrar tahlili istedi ve kan hücresi çıktığını böbreklerle ilgili sıkıntı olabileceğini söyledi cipro buscopan ve uroday yazdı şimdi yine çok iyi hissetmiyorum kendimi ne yapsam geçer hala ağrılı tuvalete çıkıyorum ve leke az da olsa geliyor sabah hastaneden sonra çok az kana döndü şimdi yine leke benim gibi olan var mı
Ben acile gittim bi toz ve antibiyotik başladım toz daha çabuk etki ediyor ama daha öncesinde de kullanmıştım antibiyotik de en az 3 gün demişti doktorum üşüttüğüm için benim 2 ay üst üste oldu şu an iyiyim çok şükürGeçmiş olsun benim de aynı şekilde 4 yıldır evlendiğimden beri devam ve şuan ramazandayiz ben iftara kivranarak giriyorum 1 sürahi su içiyorum biraz rahatlama geliyor daha sonra yemek yiyorum siz ne yaptınız tedavi oldunuz mu var mı hala şikayetleriniz
Bende kullandım buscopan cipro iğne toz antibiyotik bunlar kalıcı olmadılar sürekli tekrarlıyor ve her gidişimde enfeksiyonun var ilaç kullan geçmezse tekrar görüşelim diyorlar içiyorum geçmiş oluyor zaten benim sıkıntım su icmeyince ayaklarım az bi soğuğa gelsin ıslak kalsın anında başlıyor yanma ne yapacağım hiç bilmiyorum üroloji doktorları da hep erkek zaten çok da anlatamıyorum ne çektiğimiBen acile gittim bi toz ve antibiyotik başladım toz daha çabuk etki ediyor ama daha öncesinde de kullanmıştım antibiyotik de en az 3 gün demişti doktorum üşüttüğüm için benim 2 ay üst üste oldu şu an iyiyim çok şükür
Sıcak suyla yıkanın dayanabilecek kadar sıcakKızlar ne zamanki evlendim enfeksiyon başladı ve asla bitmiyor çok ağrılı sancılı ve ağır geçiriyorum ve bi anda şiddetleniyor dün akşam sağ yanım ağrıdı ve yanma ve ağrı vardı tuvalette ama gece asla uyuyamadım peçeleye de böyle kahverengi leke gibi bi şeyler geldi sabah 5 ye dayanamadım acile gittik idrar tahlili istedi ve kan hücresi çıktığını böbreklerle ilgili sıkıntı olabileceğini söyledi cipro buscopan ve uroday yazdı şimdi yine çok iyi hissetmiyorum kendimi ne yapsam geçer hala ağrılı tuvalete çıkıyorum ve leke az da olsa geliyor sabah hastaneden sonra çok az kana döndü şimdi yine leke benim gibi olan var mı
Evet ben de o kadar kötü oluyorumki kanlı oluyor bu ilaçlar dediğiniz gibi loşa süreli etkiBende kullandım buscopan cipro iğne toz antibiyotik bunlar kalıcı olmadılar sürekli tekrarlıyor ve her gidişimde enfeksiyonun var ilaç kullan geçmezse tekrar görüşelim diyorlar içiyorum geçmiş oluyor zaten benim sıkıntım su icmeyince ayaklarım az bi soğuğa gelsin ıslak kalsın anında başlıyor yanma ne yapacağım hiç bilmiyorum üroloji doktorları da hep erkek zaten çok da anlatamıyorum ne çektiğimi