Cok kötü durumdayim..

Amin.
Sizin meleğiniz çok güçlü konuşun onunla, onu çok sevdiğinizi duysun, ben bunun çok önemli olduğuna inanıyorum dua edin. Allahtan herşeyin hayırlısını dilemek çok önemli, ama içimden bir ses bebeğiniz cok sağlıklı diyor, ki bir kaç damla kanamayla bu haftadaki bebeğe bir şey olacağını sanmıyorum, ki çok yakın bir arkadaşımın 5 aylıkken regli kanaması gibi kanaması gelmesine rağmen bebeği çok sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. İlk 12 haftayı sağlıkla atlatmış, şimdi de atlatacak, inanın ona. Birde uzanın, çok fazla ayakta durmayın, çok eğilip kalkmayın, ağır bir şey kaldırmayın, Allah bebeğinizi size bağışlasın.
Canim merhaba nasilsin :KK66: ben doktora gittim bugun bakti bebegin durumu iyiymis plesanta felan guzel dedi sorun yok dedi 1 hafta yat dinlen dedi zorlamissin kendini dedi. Rabbime sukurler olsun. Destegin icin cok tesekkur ederim bana cok iyi gelmistin :KK66:

hadi gözün aydın.yorgunluğa bağlı genellikle demiştim sana.Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin,ço geçmiş olsun...

hadi gözün aydın.yorgunluğa bağlı genellikle demiştim sana.Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin,ço geçmiş olsun...
Ahh canim benim cok sagol tatlim. Ama icim yinede tam olarak rahat degil soz konusu insanin bebegi olunca

Canim merhaba nasilsin :KK66: ben doktora gittim bugun bakti bebegin durumu iyiymis plesanta felan guzel dedi sorun yok dedi 1 hafta yat dinlen dedi zorlamissin kendini dedi. Rabbime sukurler olsun. Destegin icin cok tesekkur ederim bana cok iyi gelmistin :KK66:
Canim :) Yeni girebildim foruma, nasil sevindim anlatamam.Dualarimiz kabul oldu :) Kocaman öpüyorum seni de meleginide Allahim sizi korusun :)

Çok sevindim herseyin yolunda olmasına. Benimde her iki hamililegimde de olmuştu aynı durum çok şükür bişey olmadi.sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.

Arkadaslar iyi geceler herkese konuyu bilerek buraya actim ki tecrubeli olanlardan daha cabuk yardim almak için. 15+3 ggünlük hamileyim yarim saat once lavaboya gittiğimde camasirimda 3-4 damla kahverengi lekelenme gördüm doktoru aradim yarin sabah erkenden gidecem insallah ama ben cok korkuyorum bebegime bisey olursa diye. Ayni durumu yasayan varmi lutfen cevaplarinizi esirgemeyin :KK43: :KK43:
İnş bişey olmaz. bende kahverengi lekelenme atlattım. Progestan verdi kullanınca geçti. Sıkma canını dua et inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

İnş bişey olmaz. bende kahverengi lekelenme atlattım. Progestan verdi kullanınca geçti. Sıkma canını dua et inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Canim cok tesekkur ederim, doktor 1 hafta dinlenme verdi şükür ki bebegim iyiymis. Ben progestani 10.ccu haftaya kadar kullanmıştım o zaman da kanamam vardi

Benim birinde 6.hafta diğerinde 8.haftada olmuştu. İnsan ister istemez telaslaniyor ama içinizi ferah tutun ve kendinizi yormayın.
Cok tesekkur ederim tatlim. Bende hamileligimin 5. Ci haftasindan 9.cu haftasina kadar olmustu progestan kullanmistim kesildi ama simdi 15.ci haftada olunca tekrardan o korkuttu beni

Allahım bebeğinizi kazasız belasız kucağınıza almanızı nasib eylesin hocam.annemde 4 aylıkken bu kanamalar başladı 8 ayına kadar yattı 4 ay sürekli hastanelerdeydik onun stresinden hala kurtulmş değilim kardeşim 8 yaşına girdi bizim içn çok zor günlerdi gerçekten.

X