• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü durumdayım, çok bilgisizim, acı çekiyorum. :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi KeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KeR

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
128
4
316
İstanbul
Merhaba, Öncelikle nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ama şu an bana hayat felç olmuş durumda. Yaşım 23, şu yaşıma kadar annesiz büyüdüm ve bu yüzden de bu tür konularda hiçbir bilgim yok. Sorunum ne bende bilmiyorum bu yüzden nasıl anlatacağımı bulamıyorum. 4 gün önce yanma gibi acı ile karışık bir ağrı başladı. Geçicidir dedim önemsemedim, fakat gün geçtikçe ağırlaştı. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Üstelik halsizlik de var, devamlı yatıyorum. Dış dudak kısımlarında büyük bir ağrı ve oranında üstündeki kısımda şişiklik ve sertlik var. Dokununca dayanılmaz bir acı oluyor. Daha iyi anlatabilmek için resim üstüne çizdim.
Hareket edemiyorum, sürekli yatıyorum. Ne doktoruna gidilir bilmiyorum, hayatımda daha önce hiç hastahaneye gitmedim. Lütfen yardım edin :(

2cykuhi.jpg

Çok geçmiş olsun öncelikle...Kadın doğum doktoruna yada üroloji bölümüne gidebilirsin.
Cinsel yönden aktif misin bilmiyorum ama,sadece basit bir enfeksiyon kapmış olabilirsin, ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir.
Ama vakit kaybetmeden en kötü ihtimalle acile git derim.

sadece yanma olsa sistittir büyük ihtimalle dicem ama şişlik neyin nesi onu anlamadım enfeksiyon kapmış olabilir misin acaba idrar yolu iltihabı olabilir en iyisi bi doktora görünmek galiba

Merhaba, Öncelikle nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ama şu an bana hayat felç olmuş durumda. Yaşım 23, şu yaşıma kadar annesiz büyüdüm ve bu yüzden de bu tür konularda hiçbir bilgim yok. Sorunum ne bende bilmiyorum bu yüzden nasıl anlatacağımı bulamıyorum. 4 gün önce yanma gibi acı ile karışık bir ağrı başladı. Geçicidir dedim önemsemedim, fakat gün geçtikçe ağırlaştı. Ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Üstelik halsizlik de var, devamlı yatıyorum. Dış dudak kısımlarında büyük bir ağrı ve oranında üstündeki kısımda şişiklik ve sertlik var. Dokununca dayanılmaz bir acı oluyor. Daha iyi anlatabilmek için resim üstüne çizdim.
Hareket edemiyorum, sürekli yatıyorum. Ne doktoruna gidilir bilmiyorum, hayatımda daha önce hiç hastahaneye gitmedim. Lütfen yardım edin :(

2cykuhi.jpg

idrar yollarında ciddi bir enfeksiyon oluşmuş acil muayene olmalısın.

Back